Jump to content
BECKMAN

Vw Polo 1.2 Tsi Τι Λαστιχα Προτεινετε Σε 16 Αρες Ζαντες

Recommended Posts

Εφτασε και μενα η ωρα σιγα σιγα να κανω την ερευνα αγορας μου για αλλαγη ελαστικων. Δυστυχως και εμενα η διασταση μου ειναι 215/45/r16. Και λεω δυστυχως γιατι προκειται για μια αρκετα σπανια διασταση. Δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια ετσι ωστε να υπαρχουν πολλες επιλογες στα μοντελα και στις τιμες. Καταρχας δεν τιθεται θεμα για τα dunlop sp sport maxx που φοραγε απο μαμα το polo. Ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο το εν λογω ελαστικο και απο θεμα φθορας και απο θεμα συμπεριφορας του ελαστικου στον δρομο.  Δυστυχως η Yokohama δεν βγαζει καποιο ελαστικο σε αυτην την διασταση (εχω μια ακρη για yokohama αλλα δυστυχως δεν μπορω να την εκμεταλευτω :sorry: ). Απο κει και περα οι καλυτερες επιλογες για μενα που υπαρχουν σε αυτην την διασταση ειναι τα Continental premium contact 2 και της Michelin ta pilot sport 3. Εχετε μηπως να προτεινετε καποιο αλλο ελαστικο??

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παραγγειλα αυτες

borbet1.jpg

με λαστιχο 215/45/16. Πως σας φαίνονται?

 

ωραια ζαντα!να σε ρωτησω μιας κι εχω την ιδια εκδοση polo με σενα..το πολακι με 215 και 16αρα πως ειναι τωρα απο θεμα επιδοσεων?εκοψε καθολου?θελω να παω σε 16αρα κ εγω..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.