Jump to content
kouliss

Weekly Night Out @ Αττική - Πέμπτη 13/12, 21:30, Θρακομακεδόνες, Best Friends

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

Αυτή την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου τα μέλη του Hellenic VWClub στην Αττική θα συναντηθούν στο cafe BEST FRIENDS στις 21:30 στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.

Εκεί θα απολαύσουμε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα και θα συζητήσουμε για διάφορα θέματα και όπως πάντα θα αφιερώσουμε και χρόνο στα καμάρια μας, τα δικά μας VW!

Σημειώστε ότι στο σημείο συνάντησης δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης, αν και συνήθως στο χώρο της πλατείας υπάρχουν ελεύθερες θέσεις.

Όσοι δεν γνωρίζετε την περιοχή καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον χάρτη που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Για GPS οι συντεταγμένες είναι: Lat= 38.12896980974114, Lng= 23.75817060470581

Δείτε το μαγαζί που θα μας φιλοξενήσει εδώ: http://www.bfriends.gr/

Τονίζουμε ότι μπορείτε να έλθετε μόνοι ή με την δική σας παρέα. Το όχημα σας μπορεί να είναι οποιοδήποτε μοντέλο Volkswagen, στην εργοστασιακή κατάσταση ή βελτιωμένο.

Δηλώστε την συμμετοχή σας για την καλύτερη μας οργάνωση με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο ακολουθούμενο απο αριθμό ατόμων π.χ. Λευ kouliss, +1.

Συμμετοχές ():

  • Λευ kouliss
  • PanosVR6


Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

ειναι απιστευτα εκει..εχουν στολισει τα παντα εκει τριγυρω,και το μαγαζι μεσα εξω, με φωτακια και αλλα στολιδια τα οποια κανουν μαγευτικο το τοπιο και μας ταξιδευουν στο πνευμα των χριστουγεννων που ολοενα και πλησιαζει!μεσαααααααααα.... :thumbsup2: σας περιμενουμε ολους και ολες γα μια αξεχαστη και ομορφη βραδια με την παρεα του vwclub!!! :thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως κ μάλιστα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!! :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.