Jump to content
Mike_stathis

Πρόβλημα Με Τον Συμπλέκτη

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα !Είναι η πρώτη μου φορά που κάνω κάποιο post όποτε sorry αν είναι κάτι λάθος !Εδώ και 3χρονια έχω το golf το 6 με 30,000χλμ σχεδόν !Σήμερα λοιπόν διαπίστωσα έναν θόρυβο στον συμπλέκτη !Όταν είναι κρύο το αμάξι ακούγετε σαν να πρεσάρω και όταν τον αφήνω ένα τακ !Όταν το αμάξι ζεσταθεί το πρεσάρισμα σταματάει ενώ το τακ που κάνει όταν αφήνω τον συμπλέκτη συνεχίζει !Επίσης ο συμπλέκτης μας είναι υδραυλικός ;Επίσης να προσθέσω ότι το κάνει μόνο όταν τον πατώ/αφήνω ! Γτ τα ρουλεμάν δν θα ακουγόταν συνεχώς ;Το έχει πάθει κανένας άλλος ?Υπάρχει κάποια λύση ?Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Link to comment
Share on other sites

το τρομπακι ειναι εσωτερικά στο πενταλ, και να το γρασάρεις το αξωνακι παλι ετσι θα κανει, δεν ειναι λειτουγρικο το πρόβλημα μονο ακουστικό . αλλαγή

Edited by alex-g
Link to comment
Share on other sites

το τρομπακι ειναι εσωτερικά στο πενταλ, και να το γρασάρεις το αξωνακι παλι ετσι θα κανει, δεν ειναι λειτουγρικο το πρόβλημα μονο ακουστικό . αλλαγή

Να αλλάξω συμπλέκτη ;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω αν δίνω απάντηση στο πρόβλημά σας αλλά επειδή αγανάκτησα με την αντιπροσωπία (Αγρίνιο) έσταξα 160€ σε δικό μου μάστορα και άλλαξα τις 2 αντλίες του συμπλέκτη γιατί μου κόλλησε στο πάτωμα και δεν έμπαινε ταχύτητα.Επιπλέον έτριζε ο συμπλέκτης όταν τον πατούσα λες και ήθελε λάδωμα!!!Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πρόβλημα γιατί όταν έδινα γκαζιές για να επιταχύνω 1η κ 2α ταχύτητα ο συμπλέκτης δεν απομόνωνε πλέον ψηλά αλλά έφτανα στο πάτωμα για να απομονώσει.Όταν έσβηνα την μηχανή και την ξανάναβα όλα ΟΚ. Τελικά άν και έχω κάνει επέκταση εγγύησης αλλά δεν έκανα τα service σε αυτούς αρνηθήκανε να μου καλύψουν την ζημιά.Τώρα πως συνδέεται το φίλτρο και τα λάδια μηχανής με τον συμπλέκτη δεν μπορώ να το καταλάβω. Το αυτοκίνητο έχει 99000 km και οι αντιπροσωπείες κάνουν τα στραβά μάτια για το πρόβλημα.Δηλαδή ούτε ένας μηχανικός σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο δεν ήξερε ότι μπορεί να φταίνε οι αντλίες του συμπλέκτη;;;;Ο νεαρός μάστορας που πήγα πως το σκέφτηκε κατευθείαν ε;;;;Σας τα έγραψα για να έχετε μια ιδέα τι σας περιμένει με τον συμπλέκτη.Και μην νομίζετε ότι το οδηγούσα βίαια και ήμουν όλο γκαζιές.Από πόλη σε εθνική οδό ήμουν συνέχεια με νορμάλ οδήγηση.Μόνο στις προσπεράσεις το έδινα λίγο παραπάνω. Καλή χρονιά σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.