Jump to content
MIKE_GOLF_V_GTI

Golf Gti Tuning (Tfsi - Tsi) Vol.2

Recommended Posts

Ναι...

θα μας πεις εσυ τωρα οτι ο φιλος μας ο redgti στα 6 posts που εχει κανει, δεν εiχε κατι αλλο να πει

και ως δια μαγειας ηθελε να γραψει ποσο ευχαριστημενος ειναι με τους e-tuners και ποσο δυσαρεστημενος

ηταν με την revo( καρμπον αυτα που λεγαμε πριν απο μερικους μηνες ).

ΥΓ : redgti σου ζηταω συγνωμη προκαταβολικα με αυτα που λεω και να ευχαριστιεσαι το γκολφακι σου με απροβληματιστα χιλιομετρα

κατανταει κουραστικο πια...εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση 1000 φορες στο παρελθο για αυτα.αφηστε τον καθενα να κανει τη δουλεια του οπως ξερει και ολα τα αλλα περισσυεουν!ενας ενθουσιασμος παραπανω ηταν και τιποτα αλλο,ας αφησουμε το τροπαριο με την διαφημιση στην ακρη επιτελους,εχει τελειωσει αυτο το θεμα πια!!!

Link to comment
Share on other sites

παιδιά μην σκάτε με τα προγράμματα, όλα έχουν κάποια file κορυφαία και κάποια file μάπα

επίσης φίλε RED GTI, είχα Leon 2.0T FSI ΒWA με revo και εξάτμιση και κοψίματα, το πούλησα σε άλλον ο οποίος άλλαξε αντλία (εντός εγγύησης) και εξαφανίστηκαν τα κοψίματα

μερικές φορές είναι το πιο απίθανο πράμα.... και δεν φταίει πάντα το πρόγραμμα

Link to comment
Share on other sites

παιδιά μην σκάτε με τα προγράμματα, όλα έχουν κάποια file κορυφαία και κάποια file μάπα

Στέφανε, κανένας δεν κατηγόρησε τα files. Αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που δεν έχει σημασία.

Στην πραγματικότητα μόνο κατά τύχη μπορεί να δουλέψει κονσερβοποιημένο πρόγραμμα σε βελτιωμένο αυτοκίνητο με τόσα περιφερειακά.

Αλλά εκεί μπαίνει ο πωλητής. Στην ενημέρωση και σωστή επιλογή προγράμματος.

Σωστή αντιμετώπιση είναι να κοιτάζεις τον πελάτη στα ίσια και να του εξηγήσεις τί συμβαίνει. Ποιά είναι τα specs αυτού που του πουλάς.

Θα τσαντιζόσουν αν από το super market αγόραζες μια συσκευασία φέτας και μέσα είχε κεφαλοτύρι;

Σκέψου πόσο περισσότερο θα εκνευριζόσουν αν ο πωλητής προσπαθούσε να σε πείσει ότι το τυρί που βρήκες ήταν φέτα

και ότι η γεύση σου έχει πρόβλημα και πρέπει να σε κοιτάξει γιατρός.

Κάτι αντίστοιχο έγινε με το αυτοκίνητο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα που τωρα αρχιζω το γαργαλημα στο gti μου, μετα απο αρκετη ερευνα και διαβασμα, κατασταλαξα σε συγκεκριμενα πραγματα, οπως για παραδειγμα στο να βαλω εξατμιση επωνυμη, ετσι εστειλα μαιλ στον αντιπροσωπο οπου εκει αρχιζει το ψηστιρι το ατελειτωτο, ακουστε απαντηση σε ερωτηση μου για το ποσο θα μου κοστισει η εξατμιση ...'' λοιπον η εξατμιση κανει τοσο, αλλα θα δουλεψει μονο με το ταδε φιλτρο, μονο με το ταδε προγραμμα, ολα τα αλλα ειναι για πεταμα, ολες οι αλλες εξατμισεις ειναι κατσαρολες ολα τα αλλα φιλτρα ειναι βαμβακια για πεταμα , ολα τα αλλα προγραμματα χαλανε τον αμαξια... αυτη ηταν η απαντηση του... οταν του ξανα ειπα οτι ξερεις κατι, δεν με νοιαζει για τα αλλα για την εξατμιση με νοιαζει, τα αλλα θα τα βρω, τοτε συνεχισε τις κατηγοριες... για ολους του αλλους... και τελικα ενω ειχαμε κανονισει ραντεβου το ακυρωσα, και κανονισα να βαλω χειροποιητη στον ποπαυ... μονο και μονο για την αντι επαγγελματικη του συμπεριφορα... και για την εγνωσμενη αξια του Στελιου...

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ο καθενας παινευει το δικο του προιον... ο καθενας παινευει το δικο του αμαξι το δικο του προγραμμα, κλπ κλπ... το θεμα ειναι αυτο που λεει o Red gti v... ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, να σου λενε την ΑΛΗΘΕΙΑ, και να τιμανε τα λεφτα που με κοπο εβγαλες για να τους δωσεις,.... στην τελικη για ειδη πολυτελειας... Ταπεινη μου αποψη...

Link to comment
Share on other sites

μαγκες κατι ψιλο ασχετο, εχω φρικαρει με τους αντιπροσωπους μιλτεκ, αυτος που φερετε ως ο επισημος στο σιτε τις μιλτεκ στην μεταμορφωση πρεπει να εχει προβλημα... με εχει ζαλισει να βαλω pipercross και revo,με παιρνει τηλεφωνα πιεζοντας με να παω απο κει να δωσω προκαταβολη γιατι σημερα εχει αυριο δεν εχει... ενας αλλος στην αλεξανδρας μου λεει πως εγω ειμαι ο πραγματικος αντιπροσωπος κλπ. ο ενας την δινει 800 ευρω λιγοτερα απο τον αλλον, ο αλλος λεει οτι εγω φερνω τις γνησιες κλπ... τελικα θα τους γραψω μαλλον ολους και θα παω στον φιλο μου τον Ποπαυ να τελειωνει η υποθεση...

Kαλα, αυτος στη Μεταμορφωση εχει πολυ πλακα!!! Ειπα σε εναν γνωστο μου με TFSI να παρει εκει για εξατμιση και μολις ακουσε ο dealer οτι προκειται να βαλει E-tuners "συφιλιαστηκε"!!! Το τι του ελεγε για μας δεν λεγεται! Τι οτι εχουμε σπασει ενα Edition30 (που το ονειρευτηκε αυτο δεν ξερω), τι οτι ειμαστε ασχετοι, δεν ξερω κι εγω τι μας εσουρε, ο φιλος μου τρελαθηκε! Και , αν ειναι δυνατον, σε ανθρωπο που του επια να παρει Milltek και να παρει εκει τηλεφωνο...μου φαινεται πρεπει να περασω απο κει καμια μερα να τα πιουμε κανενα καφεδακι και να συζητησουμε, σε φιλικο κλιμα καποια πραγματακια... Το καλο ειναι οτι στη σελιδα του ξεκιναει και αναφερει που αλλου πουλανε Milltek , οποτε ο ανταγωνισμος προβλεπεται σκληρος! Οσο για την "χρυση καρτα" που μονο αυτος δινει ... αστο... δεν το σχολιαζω....

Ο dealer δυτυχως θα φαει πακετο κι αυτος αλλα και οι αλλοι γιατι οπως ειδαμε τι ειπε και ο Ιasonas. "Παρ την απο UK με τα μισα λεφτα". Αν ειναι μαγκας ο καθε dealer, ας την πουλησει 1200 Ευρω και τοτε ολοι θα παρουν απο κει. Μεχρι τοτε θα φαει πακετακι, με τα παιδια (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ) να την αγοραζουν απο Αγγλια μεσω νετ. Aπο την νετ εποχη και μετα, οι εμποροι ανταλλακτικων εχουν δυσκολες ημερες μπροστα τους και προβλπονται ακομα δυσκολοτερες.

Για οσους θελουν να πληρωσουν ακομα λιγοτερα, 100cpsi CATCO και μια custom 70αρα κοστιζει 1000 Ευρω max (SS304) και κανει την ιδια δουλεια.

Παντως αν καμια μερα εχω ορεξη θελω να του τηλ. (σαν πελατης) να μου πει γιατι το "σφουγκαρενιο" Pipercross ειναι καλυτερο πχ απο το Vflow ή την ΑΕΜ... ετσι για να ακουσω την τεχνικη του τεκμηριωση και να τρελαθω στο γελιο! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν τολμησα να πω την λεξη etuners τον καταλαβα... και λεω ασε μη βγει κανενα χερι απο το τηλεφωνο... αμ αυτα τα σφουγγαρενια φιλτρα, που τα φορανε λεει στα ντρακστερ...αχαχα...του στειλα μαιλ το απογευμα οτι τελικα δεν θα παω απο κει, και οτι κατεληξα αλλου... αν παραθεσω την απαντηση αυτουσια θα σας πεσουν τα μαλλια...οποτε το αφηνω...! Αλλα και ο αλλος που ειναι στην λεωφορο Αλεξανδρας, επειδη δουλευω κοντα,σταματησα να δω και μου λεγε πως εγω εφερα την μιλτεκ κλπ κλπ, αλλα ζηταγε 800 ευρω παραπανω απο τον σφουγγαρακι... περιεργα πραγματα... σφαγη γινεται... τελικα αποφασισα την custom λυση, κριτωνα αυριο πιθανον να παω στον ποπαυ να την βαλω...μετα σου ρχομαι...! ο Ηλιας ειμαι...

Link to comment
Share on other sites

αλλα ζηταγε 800 ευρω παραπανω απο τον σφουγγαρακι... περιεργα πραγματα... σφαγη γινεται... τελικα αποφασισα την custom λυση, κριτωνα αυριο πιθανον να παω στον ποπαυ να την βαλω...μετα σου ρχομαι...! ο Ηλιας ειμαι...

<_<:lol::lol::lol: ..... :lol::lol::lol::lol: !!!!! Ο Μπομπ ο σφουγγαρακης...!!!! Ειδες... οταν καποιος λεει πολλα (ειδικα οταν λεει και ανακριβειες) χανει ακομα και στο δικο του προϊον.

Μη μετανιωνεις για την λυση του Στελιου, η εξατμιση ειναι κορυφη, μαλλον καλυτερη και απο τη Μilltek, αν και δεν συμφωνω καθολου (οπως σου ειπα και στο τηλ.) με την πολιτικη τιμων του (που στη δικια σου περιπτωση ειναι διαφορετικα βεβαια...)

Link to comment
Share on other sites

Με ποια κριτηρια ειναι καλυτερη η εξατμιση του ποπαυ?

καλυτερη αποδοση? ποιοτητα κατασκευης?

Η αποδοση ειναι σχεδον ιδια για ολες τις εξατμισεις, περα ισως απο καποιες ειτε πολυ κακοσχεδιασμενες και κακοφτιαγμενες (πχ κουρμπες που η διατομη σωληνας μειωνεται στο μισο, κλπ) ειτε απο πολυ ψαγμενες (περιεργα διαφραγματα, κλπ).

Χωρις να τον εχω δει ποτε τον Ποπαϋ και χωρις καμια διαθεση ουτε λογο για διαφημηση του, εχοντας δει ομως δειγματα δουλειας του, και μιλωντας για 2λιτρο TFSI , σε Α3 που εχω δει, το ραψιμο στα καζανια (ειδικα εκει με τους σωληνες) ειναι καλυτερο απο της milltek , ηταν ησυχη, ο καταλυτης ηταν ογκωδης HJS, και οι ενωσεις , οι βασεις και αλλες λεπτομερειες ξεχωριζαν αρκετα τουλαχιστον απο αλλους εξαμισαδες.

Η καλυτερη εξατμιση σε ποιοτητα και ηχο που εχω δει εως τωρα σε TFSI ειναι η Supersprint, ο ηχος καταπληκτικος αλλα και η τιμη της ειναι παλαβη.

Link to comment
Share on other sites

Ποιος ποπαυ και η ολιβ μαζί... Όλες οι πατέντες made in greece είναι αντιγραφές των επωνύμων! Και συγνώμη, αλλά τα 2100 που ζητάει ο ποπάυ, προτιμώ να τα επενδύσω σε ανάρτηση ή φρένα και με τα ρέστα να γίνω 160 κιλά, παρά να τα δώσω στον οποιοδήποτε ελληναρά εξατμισά που πουλάει αντιγραφή με 30% πάνω στην τιμή. Μπορεί να είναι καλή, καλύτερη από την επώνυμη, αλλά τα λεφτά που ζητάει για μια αντιγραφή ή για μια αναβαθμισμένη έκδοση της τάδε επώνυμης, είναι πολλά.

Και επειδή έχουμε GOLF και όχι πόρκυ ή κάποια ιταλίδα καλλωνή για να βάλουμε supersprint, bastuk, bn-pipes, καλή είναι και η εισαγώμενη milltek και ας πρέπει να την ράβουμε που και που...

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι εχω μαθει οι τιμες του ποπαυ εχουν ψιλοπεσει

δεν ηταν οι ιδιες πριν απο ενα χρονο

αλλα και παλι ειναι τσιμπημενες

Συμφωνω με το Γιωργο, χιλιες φορες milltek και μερικες φορες κανα κοληματακι παρα μπαρμπαμιτσος exhausts

Link to comment
Share on other sites

νομιζω ο γιωργος εδωσε τον ορισμο value for money συμφωνω μαζι του..με 400 ευρο εβαλα downpipe miltek και καθαρισα...οχι και 2100 για μια εξατμιση αντιγραφη η και βελτιωμενη αντιγραφη..ελεος!

Link to comment
Share on other sites

Τοσα χρονια που φτιαχνει εξατμισεις δηλαδη ο Στελιος αντιγραφει? τα χταποδια που βγαζει για διαφορες τουρμπινες, απο που τα αντιγραψε? εγω ειδα και τις δυο εξατμισεις (ποπαυ,μιλτεκ) και φαινονται ανετα οι διαφορες... εφ ορου ζωης εγγυηση...για οσους εχουν κολλημα με τις εγγυησεις... Αν το κρητιριο να βαλεις εξατμιση ειναι '' αρκει να ειναι επωνυμη και ας την ραβω και που και που, και ας κοβει και καμια βαση,'' εγω δεν εχω κρητιριο αυτο παντως... ας λεγεται οπως θελει... αρκει να ειναι οπως πρεπει... και ας λεγεται και ψιψιψινια και κοκοποποψα... :huh:

Link to comment
Share on other sites

Ο dealer δυτυχως θα φαει πακετο κι αυτος αλλα και οι αλλοι γιατι οπως ειδαμε τι ειπε και ο Ιasonas. "Παρ την απο UK με τα μισα λεφτα". Αν ειναι μαγκας ο καθε dealer, ας την πουλησει 1200 Ευρω και τοτε ολοι θα παρουν απο κει. Μεχρι τοτε θα φαει πακετακι, με τα παιδια (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ) να την αγοραζουν απο Αγγλια μεσω νετ. Aπο την νετ εποχη και μετα, οι εμποροι ανταλλακτικων εχουν δυσκολες ημερες μπροστα τους και προβλπονται ακομα δυσκολοτερες.

Δυστυχώς Κρίτωνα οι "έξυπνοι" οι έλληνες ντήλερ προσπαθούν να μας το κόψουν και αυτό:το φθινόπωρο έφερα Μίλτεκ κατ-μπακ από Αγγλία και ο έμπορος με παρακάλεσε να μην αναφέρω πουθενά από ποιον την αγόρασα,γιατί θα τον έκοβε από τη συνεργασία τους η επίσημη Μίλτεκ,γιατί γίνονται λέει παράπονα από τους έλληνες ντήλερ προς την Μίλτεκ ότι πάμε και αγοράζουμε απ' έξω.Μάλιστα μου είπε ο άνθρωπος ότι ήταν και η τελευταία εξάτμιση η δική μου που θα έστελνε Ελλάδα,γιατί δεν ήθελε να το ρισκάρει άλλο <_<<_<

Φυσικά σεβάστηκα την επιθυμία του απλά τον παρακάλεσα να μεταφέρει προς την Μίλτεκ και τα δικά μας παράπονα για τους εδώ πονηρίδηδες ...Αλλά φυσικά έχουν δίκιο οι άνθρωποι:είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια στην Ελλάδα...¶σε τα μεταφορικά για να φέρνουν τις εξατμίσεις από Αγγλία...Στο Θεό έχουν πάει...Δεν βγαίνουν οι άνθρωποι,τι να κάνουν πια... fire.giffire.giffire.gif Και φυσικά θέλουν με 10 εξατμίσεις που θα πουλήσουν να βγάλουν τα κέρδη όλης της χρονιάς :angry::angry::angry:new_grrrr.gifnew_grrrr.gif

Link to comment
Share on other sites

Και επειδή έχουμε GOLF και όχι πόρκυ ή κάποια ιταλίδα καλλωνή για να βάλουμε supersprint, bastuk, bn-pipes, καλή είναι και η εισαγώμενη milltek και ας πρέπει να την ράβουμε που και που...

που θέλει ράψιμο η miltek ? στο downpipe ?

Link to comment
Share on other sites

Τοσα χρονια που φτιαχνει εξατμισεις δηλαδη ο Στελιος αντιγραφει? τα χταποδια που βγαζει για διαφορες τουρμπινες, απο που τα αντιγραψε? εγω ειδα και τις δυο εξατμισεις (ποπαυ,μιλτεκ) και φαινονται ανετα οι διαφορες... εφ ορου ζωης εγγυηση...για οσους εχουν κολλημα με τις εγγυησεις... Αν το κρητιριο να βαλεις εξατμιση ειναι '' αρκει να ειναι επωνυμη και ας την ραβω και που και που, και ας κοβει και καμια βαση,'' εγω δεν εχω κρητιριο αυτο παντως... ας λεγεται οπως θελει... αρκει να ειναι οπως πρεπει... και ας λεγεται και ψιψιψινια και κοκοποποψα... :angry:

Δεν είπα για τις υπόλοιπες εξατμίσεις γιατί δεν ξέρω. Για τα δικά μας τα μοτόρια και τα κάρα, δεν έκανε και καμία μελέτη μιας και το RnD του ήταν απασχολημένο εκείνη την περίοδο, όπως και των άλλων εξατμισάδων και πήραν την ιδέα έτοιμη. Οι διαφορές που εμφανίζονται, ίσως εμφανίστηκαν για να διαφοροποιηθεί η χειροποίητη και ίσως για να μην έχουν προβλήματα με τις εταιρείες. Το να αλλάζεις την μούφα που ενώνει τα κομμάτια της η milltek πχ και να βάζεις πλακάκια, ναι είναι καλύτερο γιατί δεν θα χάνει, δεν θα τρίζει, δεν, δεν, δεν, αλλά δεν θα είναι νέα πατέντα! Επίσης, κατα καιρούς έχουν εμφανιστεί και πολλά "πταίσματα" από τους εγχώριους εξατμισάδες, οι οποίοι λόγο φόρτου εργασίας, δεν μπορούν να εποπτεύουν οι ίδιοι την "παραγωγή" με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερή ποιότητα στη δουλειά τους. Και από το να τρέχω πίσω από τον κάθε ένα εξατμισά για να μου την φτιάξει ο ίδιος και όχι ο πακιστανός που έχει στο μαγαζί του, προτιμώ την επώνυμη λύση που θα έχω την ποιότητα που γνωρίζω εξαρχής ότι θα έχω! :angry:

που θέλει ράψιμο η miltek ? στο downpipe ?

Στο dp, στη φλάτζα έχει μόνο 4 κολλήσεις στα 4 σημεία του ορίζοντα με αποτέλεσμα μετά από κάποιο διάστημα να σκίζεται γύρω γύρω. Εκεί την κολλάς και τελείωσες. Στην υπόλοιπη εξάτμιση, πάσχουν πάλι οι κολλήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονται.

Link to comment
Share on other sites

Πως καταλαβαινεις αν εχει καποιο σκισιμο η εξατμιση?Εκτος απο την οπτικη διαγνωση υπαρχει και ακουστικη διαγνωση :angry: ?? Δηλαδη αλλαζει ο θορυβος?

Edited by gtas
Link to comment
Share on other sites

Πως καταλαβαινεις αν εχει καποιο σκισιμο η εξατμιση?Εκτος απο την οπτικη διαγνωση υπαρχει και ακουστικη διαγνωση :angry: ?? Δηλαδη αλλαζει ο θορυβος?

Αλλάζει αρκετά ο θόρυβος ακόμα και στο ρελαντί

Link to comment
Share on other sites

...Επίσης, κατα καιρούς έχουν εμφανιστεί και πολλά "πταίσματα" από τους εγχώριους εξατμισάδες, οι οποίοι λόγο φόρτου εργασίας, δεν μπορούν να εποπτεύουν οι ίδιοι την "παραγωγή" με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερή ποιότητα στη δουλειά τους. Και από το να τρέχω πίσω από τον κάθε ένα εξατμισά για να μου την φτιάξει ο ίδιος και όχι ο πακιστανός που έχει στο μαγαζί του, προτιμώ την επώνυμη λύση που θα έχω την ποιότητα που γνωρίζω εξαρχής ότι θα έχω!

αυτό είναι μεγάλη αλήθεια , θυμάμαι φίλο που έψαχνε τον γνωστό που ήξερε τον Παπαδόπουλο για να ασχοληθεί ο ίδιος με το αμάξι του και όχι κάποιος βοηθός του !

Στο dp, στη φλάτζα έχει μόνο 4 κολλήσεις στα 4 σημεία του ορίζοντα με αποτέλεσμα μετά από κάποιο διάστημα να σκίζεται γύρω γύρω. Εκεί την κολλάς και τελείωσες. Στην υπόλοιπη εξάτμιση, πάσχουν πάλι οι κολλήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονται.

tnx για την απάντηση , αξίζει να την ενισχύσεις με το που την πάρεις πριν την τοποθετήσεις ?

Link to comment
Share on other sites

Στο dp, στη φλάτζα έχει μόνο 4 κολλήσεις στα 4 σημεία του ορίζοντα με αποτέλεσμα μετά από κάποιο διάστημα να σκίζεται γύρω γύρω. Εκεί την κολλάς και τελείωσες. Στην υπόλοιπη εξάτμιση, πάσχουν πάλι οι κολλήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονται.

μήπως ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό; εμένα πάντως όπως το ακούω δεν μου αρέσει καθόλου...

Link to comment
Share on other sites

αυτό είναι μεγάλη αλήθεια , θυμάμαι φίλο που έψαχνε τον γνωστό που ήξερε τον Παπαδόπουλο για να ασχοληθεί ο ίδιος με το αμάξι του και όχι κάποιος βοηθός του !

tnx για την απάντηση , αξίζει να την ενισχύσεις με το που την πάρεις πριν την τοποθετήσεις ?

Φυσικά. Το να βγάζεις και να βάζεις το dp είναι και χρονοβόρο και στοιχίζει! :angry:

μήπως ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό; εμένα πάντως όπως το ακούω δεν μου αρέσει καθόλου...

Αυτό γίνεται λόγω θερμοκρασιών και των κραδασμών που δέχεται το dp. Ούτε εμένα μου άρεσε και όσο σκέφτομαι ότι δεν θα τους στοίχιζε τίποτα να το περάσουν γύρω γύρω, τρελένομαι. Και γενικά οι κολλήσεις της δεν είναι καλές. Θέλουν προσοχή. Και για αυτό το λόγο η milltek δεν είναι κορυφαία εξάτμιση. Καλή είναι για τα χρήματα που κοστίζει έξω!

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπε και ο Geo, είναι αδύνατη σε εκείνο το σημείο , όπως επίσης στο καζάνι το μεσαίο....

Παντως για τα λεφτά που έχει τώρα...Απλά είναι η μοναδική λύση...Μόνο ο HJS Motorsport που φοράει έχει κανα 600άρι....

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά σεβάστηκα την επιθυμία του απλά τον παρακάλεσα να μεταφέρει προς την Μίλτεκ και τα δικά μας παράπονα για τους εδώ πονηρίδηδες ...Αλλά φυσικά έχουν δίκιο οι άνθρωποι:είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια στην Ελλάδα...¶σε τα μεταφορικά για να φέρνουν τις εξατμίσεις από Αγγλία...Στο Θεό έχουν πάει...Δεν βγαίνουν οι άνθρωποι,τι να κάνουν πια... fire.giffire.giffire.gif Και φυσικά θέλουν με 10 εξατμίσεις που θα πουλήσουν να βγάλουν τα κέρδη όλης της χρονιάς :rolleyes::mellow:<_<new_grrrr.gifnew_grrrr.gif

Bασικα, δεν μ ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε τον καθενα πιστευω αν εχει ακριβα ενοικια ή ακριβα μεταφορικα... ας μην καθεται να πουλαει εξατμισεις , ας πουλαει πατατες στη λαϊκη που τα μεταφορικα ειναι φθηνοτερα , το ιδιο και ο παγκος... Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι δεν μπορει 10 κιλα σιδερο να κανουν ουτε 1800 ουτε 2500 Ευρω. Δεν στεκει να κοστιζει τοσο, απο τη στιγμη που δεν πρεπει καποιος να εχει ουτε την εξαιρετικη τεχνογνωσια για να την φτιαξει, ουτε ιδιαιτερη ευθυνη λαμβανει για πιθανες ζημιες. Συγνωμη, αλλα οταν καταλυτες τυπου Euro 4 κοστιζουν 100 Ευρω, οι σωληνες/λαμαρινες αλλα 100 max και μεσα σε 3 ωρες γινεται (δε μιλαμε για τυποποιημενες σε κουρμπαδορο CNC, που ειναι θεμα λεπτων), ακομα και 1000 Ευρω να ζητησει καποιος ειναι πολλα...

Link to comment
Share on other sites

Bασικα, δεν μ ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε τον καθενα πιστευω αν εχει ακριβα ενοικια ή ακριβα μεταφορικα... ας μην καθεται να πουλαει εξατμισεις , ας πουλαει πατατες στη λαϊκη που τα μεταφορικα ειναι φθηνοτερα , το ιδιο και ο παγκος... Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι δεν μπορει 10 κιλα σιδερο να κανουν ουτε 1800 ουτε 2500 Ευρω. Δεν στεκει να κοστιζει τοσο, απο τη στιγμη που δεν πρεπει καποιος να εχει ουτε την εξαιρετικη τεχνογνωσια για να την φτιαξει, ουτε ιδιαιτερη ευθυνη λαμβανει για πιθανες ζημιες. Συγνωμη, αλλα οταν καταλυτες τυπου Euro 4 κοστιζουν 100 Ευρω, οι σωληνες/λαμαρινες αλλα 100 max και μεσα σε 3 ωρες γινεται (δε μιλαμε για τυποποιημενες σε κουρμπαδορο CNC, που ειναι θεμα λεπτων), ακομα και 1000 Ευρω να ζητησει καποιος ειναι πολλα...

+1 στον κυριο :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.