Jump to content
petrosmp

Σωληνάκια Βενζήνης

Recommended Posts

καλή χρονιά σε όλους.θελω να κάνω μια ερώτηση γνωρίζει κανένας πως μπορώ να σταματήσω τον θόρυβο απο τα σωληνάκια της βενζίνης που ακούγονται κάτω απο το πίσω κάθισμα στου συνοδηγού την μεριά? 

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τν απάντηση φιλε μου.ρωτησα σ ενα αλλο συνεργειο πριν δω το μνμ και αυτο που καταλαβαμε ηταν οτι ακουγετε η αντλια βενζινης και οχι τα σωληνακια.οταν τν χτυπουσαμε σταματουσε για λιγο και μετα τα ιδια.θα το αφησω ετσι και οτι γινει

Link to comment
Share on other sites

Ετεα καλύτερα. Αλλά μην πας άδικα δεν θα σου κάνουν τίποτε. αν κατάλαβα ειναι η αντλία η οποία και να την αλλάξεις παλι θα ακούγεται . Πάρε ενα καθοριστικό που δίνει η μαμά vw πετά το μέσα και θα είσαι οκ´! Θα σου εξαφανιστούν και τυχόν χτυπούν που νιώθεις στο ρελαντί.

Link to comment
Share on other sites

εγω φιλε μου στον μανδυλα α[πολυτα ευχαριστημενος τα μονωσαν  κ τιποτα δεν ακουγεταιπλεον

Link to comment
Share on other sites

Για να το γράψω και ολοκληρωμένα για να μην παρεξηγουμαι, καθένας λέει στις αντιπροσωπείες τα δικά του. Στην μια μου λέγανε ότι ακούγονται τα σωληνακια στην άλλη μου λέγανε για την αντλία. Οταν έβαλα το καθαριστικο σταμάτησε αυτός ο ήχος πισω απο το κάθισμα του συνοδηγου. Μπορεί βέβαια να αρχίσει παλι. Για την μόνωση στα σωληνακια απο εδω μέσα διάβασα ότι το έκαναν πολλοί και ησυχασαν. Αρα και τα δυο έχουν αποτέλεσμα.

Συμπερασματικα Αν τυχόν καταφέρεις να τα μόνωσεις φίλε σε κάποια αντιπροσωπεία καντό. Το άλλο επίσης καλο κάνει αλλά υπάρχει περίπτωση να σου ξανά ακουστεί ! Αυτα !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.