Jump to content
dimitrisgia

Αγορά Μεταχειρισμένου Πόλο Gti

Recommended Posts

 γεια σας παρέα!
θέλω να με βοηθήσετε σε μια αγορά που θέλω να κάνω για ένα πόλο gti !
μίλησα με τον tsolia στο chat και και μου έδωσε τα φώτα του και κάποιες απαντήσεις που είχα σε κάποιες απορίες αλλά οποίος μπορεί ας μου δώσει βοήθεια...
είναι μοντέλο 3 / 11 με 30000.χλμ στο κοντέρ αλλά με αλλαγμένο κινητήρα λόγω το ότι έκαιγε λάδι όπως στους περισσότερους κατόχους πόλο gti ,και τώρα ο καινούργιος κινητήρας έχει 3000.χλμ..ο άνθρωπος μου είπε ότι με τον καινούργιο δεν καίει λάδι όπως έκαιγε και είναι κομπλέ.
δεν ξέρω αν μπορω να τον πιστέψω διότι δεν το εχώ στα χέρια μου να το κοιτάξω για κάποιο χρονικό διάστημα αν καίει η όχι οπότε δεν ξέρω τι να κάνω σε αυτό το θέμα..
τα 2 πιο σημαντικά θέματα για μένα που με απασχολούν είναι :
1 κινητήρας,λάδι και λοιπά
2 dsg θόρυβος και προβλήματα
και 3 οτι μου αναφαίρετε εσείς!
θα μου πείτε να κοιτάξω όλα τα topic και θέματα που έχουν ανοιχτεί στο forum αλλά είναι παρά πολλά και με πολλές σελίδες και δεν θα τελειώσω ούτε σε ένα μήνα αν τα διαβάζω κάθε μέρα και μέχρι την τετάρτη πρέπει να δώσω απάντηση για το όχημα..
οπότε σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με,όπως λένε κ οι ζητιάνοι... ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ας κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου εγώ.Παίρνει κάποιος ένα αμάξι και έχει πρόβλημα(λάδια) και μόλις "φτιαχτεί" το πουλάει?Τη στιγμή που βάζουν φόρο πολυτελείας στα 2λιτρα άρα δεν μπορεί να πάει σε κάτι καλύτερο?Κάτι δεν μου κολλάει

Link to comment
Share on other sites

χωρις να ξερω το αυτοκινητο η τον ιδιοκτητη και γω το ιδιο σκεφτηκα. με τοσα προβληματα που εχουν βγαλει αυτα τα αμαξια. ισως ομως να εχει φτιαχτει και να θελει να το δωσει πριν του ξαναβγαλει παλι κατι

Link to comment
Share on other sites

   οπότε τι λέτε να κάνω?
απλά το αυτοκίνητο μου αρέσει υπερβολικά και είναι ευκαιρία σαν τιμή και με τα έξτρα που έχει...
απλά σκέφτομαι να μην με κουράσει και μου φάει πολλά χρήματα σε λάδια και επισκευές το αυτοκίνητο..

Link to comment
Share on other sites

βασικά γιατί θέλει να το δώσει κάποιος το αυτοκίνητο του δεν θα πει ποτέ και ειδικά σε αυτον που θα το πουλήσει,τον πραγματικό λόγο...το θέμα είναι ότι μου αρέσει σαν αυτοκίνητο διότι είναι μικρό και γρήγορο.. το golf προς το παρών δεν μου αρέσει ενώ το sirocco κάπως που μου αρέσει,όμως με χαλάει η ηλιοροφή που έχει γιατί δεν ανοιγη τέλειος πρς τα πίσω όπως του polo η του golf και ανοιγη μόνο 3 χιλιοστά..οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με ενθουσιάζει ιδιαίτερα..εκτός αν αλλάξω εταιρία αλλά και πάλι θέλω κιβώτιο διπλού συμπλέκτη...οπότε ίσως υποστώ τις συνέπειες όπως οι άλλοι κάτοχοι του polo gti και ίσως βρεθεί και το φάρμακο για να μην καίει λαδάκι στο άμεσο μέλλον ..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.