Jump to content

Recommended Posts

Ποτάκια για να ζεσταθουμε .... Η καστορια παιδιά ειναι υπεροχη .... Περιμένουμε αύριο και τους υπόλοιπους για να συμπληρωθεί η παρέα μας !!! Καλο δρόμο σε όλους!!!!!

 

Edited by doumasj
Link to comment
Share on other sites

λοιπον...

 

γυρισα και εγω...νωριτερα απο τους αλλους αλλα τι να κανουμε...

 

περασαμε καταπληκτικα...πολυ γελιο....μα πολυ ομως...

το ποιο σημαντικο ειναι οτι καθε πανελληνια ειναι καλυτερα οργανωμενη απο την προηγουμενη...

καθε χρονο γινομαστε και καλυτεροι...

 

οι κατοικοι τις Καστοριας στο parking της φωτογραφησης?εκαναν τον σταυρο τους......οσοι ηταν εκει καταλαβαινουν.....

 

ΕΠΙΣΗΣ......ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ....

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΗ,ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.....

 

ο golfaki4 ή η passatrela,που ειδα οτι μπαινουν και απο την καστορια ,θα ηθελα να του το μεταφερουν ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Edited by activious
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μετά φέραμε αυτα που μας είπες !!!ευχαριστουμε για την συμμετοχή σας , και για τις πεοσπαθειες που κάνετε !!! Αναμφισβήτητα βοηθάτε πολυ για την προβολή της λέσχης !!!!

Και επειδη τα εστιατόρια μας μάθανε, οι καφετέριες επίσης , ας μας μάθουν και τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης !!! Πάμε να χορέψουμε , να ξεσηκωσουμε το μαγαζί !!! Η πρωτη πανελλήνια εκδρομή συνεχίζεται , με πολυ κέφι και πολυ γέλιο !! VW club .......

 

Edited by doumasj
Link to comment
Share on other sites

Tsilis Airways announces that flight number VWClub.01.2013 to Corfu has landed at 12:30am. Ground Temperature 10 degree Celsius -Mostly Cloudy...Hahaha...!!!!

Φθάσαμε κ εμείς επιτέλους μετά απο μια μέρα γεμάτη χαρά κ γέλιο και βέβαια το κοινό που μας ενώνει, αυτοκίνητα VW!

Ειλικρινά , πάρ´ ότι μείναμε μόνο λίγες ώρες, ήταν αρκετές για να αναπληρώσουν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε απο την τελευταία μας παρουσία σε πανελλήνια συνάντηση!

Χαρήκαμε πολύ που βρεθήκαμε ξανά με παλιόυς, γνώριμους φίλους αλλά κ που γνωρίσαμε νέα μέλη! Χαρήκαμε ακόμη πιο πολύ που η τρέλα της παρέας έχει δυναμώσει ακόμη πιο πολύ! Το γέλιο, βασικό συστατικό, ο καιρός ότι καλύτερο, η οργάνωση ακόμη καλύτερη, τα μέλη απλά the best, η συμμετοχή (τουλάχιστον για σήμερα θεωρώ ικανοποιητική) μιας το μεσημεριανό κονβόι ήταν XL! Να περάσετε όλοι Φανταστικά και να επιστρέψετε με το καλό στις αφετηρίες σας! Χαιρετισμούς σε όλους!!!

Εύχομαστε να σας ξαναδούμε όλους σύντομα!

Υ.Γ: το golfaki ξεκάπνισε για τα καλά... Καιρό είχε να δεί τέτοιους δρόμους κ κατέβηκε στο νησί φουριόζο...!!! Ξεχύθηκαν τα άλογα στο Ιόνιο ...Χαχαχα

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε και εσάς για την συμμετοχή σας !!! Πραγματικά οι συμμετοχές σας και η αγαπη όλων μας για το VW ειναι αυτή που δίνει σε όλους τη δύναμη να υπάρχει αυτή η παρέα που υπήρχε σημερα ! Σας ευχαριστούμε και πάλι !! Οσο για τα άλογα όντας γυναίκα δεν μπορω να σου πω και πολλα αλλά για να το λες εσυ .... Ετσι θα ειναι !!!!! Ελπίζω η επαγρύπνηση των αλόγων σου να σου θυμίζουν για πολυ καιρό ακόμα την συνάντηση μας !!! Μέχρι να γίνει η επόμενη και να τα ξαναπούμε ώστε να τα επαγρυπνησουμε ξανα.... Χαιρετισμούς και ευχαριστίες σε όλα τα μέλη μας στην Κέρκυρα !!!!

Link to comment
Share on other sites

Επεστρεψα χθες βράδυ 12.30,  ήπια και πολλά "τσάγια" στο δρόμο απο punto, vitara,megane,scenic, X3, atos κλπ, καθώς πήγαινα με cruise control και 103 χλμ σταθερά !  χαχαχαχα   !!!  σιγά μην είχα διάθεση να πατήσω μετά απο τέτοια γεμάτη μέρα !!

Περάσαμε πολύ ωραία και χαίρομαι που γνώρισα κι απο κοντά τα περισσότερα παρευρισκόμενα μέλη !

Απο τον χώρο του ξενοδοχείου μέχρι και το μέρος φωτογράφησης ήταν όλα προσεκτικά οργανωμένα και η φωτογράφηση 32 vw δεν είναι μικρή υπόθεση.

Μπράβο σ όλους !!

:goodjob:  :goodjob:  :goodjob:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε και τη Θεσσαλονίκη για την συμμετοχή σας !!! Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα σε κάποια συνάντηση !!! Και τα 32 VW να ειναι πολλα περισσότερα !!!

Ευχαριστούμε και σένα methana !!! Αν και κάτι δεν μου εφερες!!!:-) :-)

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και απο εμενα να ευχηθω καλη σαρακοστη σε ολουσ καλη επιστροφη στα παιδια  που εμειναν πισω εχθες αν και σημετιχα πρωτη φορα σε πανεληνια συναντηση και ετυχε να ειναι στην πολη μου μασ αρεσε παρα πολυ η τρελη αυτη παρεα και μαλλον θα μασ γινει συνηθεια  να παραβρεθουμε και σε αλλες που ερχονται  συγχαριτηρια στο Δ.Σ 

Link to comment
Share on other sites

Η πόλη σας ηταν πραγματικά πανέμορφη , ευχαριστούμε για την βοήθεια σας και την συμμετοχή σας !!! Ευχόμαστε να χιλιασετε τις συναντήσεις !!! Αν και δεν πήραμε λαγανα όπως είχαμε υποσχεθεί την επόμενη φορά !!! Καλη σαρακοστη!! Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν πήρα γιατι γυρίσαμε απο τα μπουζούκια στις 6:30.... Ξεχνάς τι είχε γίνει στο Βόλο ; Φαντάζουν κάτι ανάλογο και χθες !!!!! Τελικά η επαρχία ξέρει να γλενταει ...!!!! :-) :-) ·-)

Link to comment
Share on other sites

και γω με τη σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ και κυριώς τον γνωστό άγνωστο που μας τα οργανωσε για αλλη μια φορα τοσο τελεια, και επειτα ολα τα παιδία που ήρθαν έστω και αυθημερόν από τη περιφερεια.

 

 

Activious  σε ευχαριστούμε για τη βοήθεια με το Βουλκανιζατερ, και που μας τίμησες και μετά (για αυτό βραβευτηκες!!!!!)

 

αντε τώρα να ετοιμαζόμαστε για την Ιταλία. Μακαρι τα 32 vw της φωτογράφησης να φωτογραφηθούνε και στην Ancona !

Edited by mommygti
Link to comment
Share on other sites

Θα'θελα να δωσω τα συγχαρητηρια για την ολη οργανωση και πραγματοποιηση της πανελληνιας :thumbsup2:  :thumbsup2: . αν και ειχε κρυο :laugh:  :laugh:  (-10 στο χιονοδρομικο κεντρο βιγλα) δεν πτοηθηκαμε Εν αναμονη για την επομενη πανελληνια :thumbsup2: :thumbsup2:.

Link to comment
Share on other sites

αυτα είναι γούστα !!!  μακάρι να δούμε και τα βραδινά γούστα !  καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί τι εννοώ...  :drinks:

Link to comment
Share on other sites

Activious  σε ευχαριστούμε για τη βοήθεια με το Βουλκανιζατερ, και που μας τίμησες και μετά (για αυτό βραβευτηκες!!!!!)

ουτε να το συζητας αυτο...αν γινοταν το ιδιο σε εμενα στην Αθηνα?το ιδιο δεν θα κανατε...???

οσο για το τσιπουρο....αλλο που δεν ηθελα και εγω....χαχα

 

Μια μικρη δουλεια που εκανα αφιερωμενη σε ολους τους κλαμπερς....  :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=IdLckLuVriA

ευχαριστουμε φιλε μου.....

Link to comment
Share on other sites

λοιπον και εγω με την σειρα μου να πω συγχαρητηρια σε ολους οσουν οργανωσαν ολη αυτη την καταπληκτικη συναντιση,,,ηταν ολα πολυ ωραια,πολυ οργανομενα,,γτ εστο και αυθυμερον που ηρθα περασα πολυ καλα και εριξα πολυ γελιο,ειμαι σηγουρος οτι κουραστικαν πολυ για να πετυχουν να γινουν ολα τοσο καλα και νομιζω οτι τους χρωσταμε ενα μεγαλο μπραβο,,,, χαιρομαι πραγματικα που γνωρισα και περισσοτερους ανθρωπους αυτου του club ειναι ολοι υπεροχα ατομα και πρωτα απο ολα χαβαλετζιδες και ενω δεν ηξερα κανενα μετον τροπο τους και τον χαβαλε τους με εκαναν να νιωσω ανετα και να τους γνωρισω απο την πρωτη στιγμη που ηρθα γτ ημουν στην αρχη λιγο κολλημενος γτ ηξερα πολυ λιγους αλλα δεν αργησα να γνωρισω και τους υπολοιπους,,,,αυτα τα ολιγα και απο μενα και ανυπομονω να ξαναβρεθουμε σε επομενες συναντισεις,,καλα να περνατε,

Link to comment
Share on other sites

To άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ! Μπορείτε να ανεβάσετε εκεί τις φωτογραφίες σας.

Αν έχετε πολύ υλικό επικοινωνήστε μαζί μου για να τα ανεβάσουμε στο άλμπουμ με άλλο τρόπο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.