Jump to content
Sotiris_golf

Γ@Μ@Το Βενζιναδικο Στη Νεα Περαμο!

Recommended Posts

Λοιπον στη παλια Ε.Ο Αθηνων-Κορινθου μετα το στρατοπεδο στη Νεα Περαμο στο δεξι μας χερι οπως παμε για Κορινθο ειναι μια ΒΡ...

Το βενζιναδικο εκει υπαρχει αρκετα χρονια μονο που τωρα λειτουργει υπο νεα διευθυνση απ' οτι εμαθα. Παιδες τοσο καλη βενζινη δεν εχω βαλει παλι και χωρις να ειναι ακριβη. Και βασικα ειναι απο τα λιγα πρατηρια απ' οτι ειδα με συστημα εισροων-εκροων (δηλαδη δεν μπορει να κλεψει).

Το κερασακι στη τουρτα ειναι το πλυσιμο που κανει (σε αναβατοριο) αφου χρησιμοποιει προιοντα WURTH. 

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια λενε κ γι αυτο μια δοκιμη ειμαι σιγουρος οτι θα σας πεισει... Εγω πλεον βαζω μονο εκει. 

 

 

Ο τυπος ειναι full VWακιας και μου ζητησε να φωτογραφισει το αυτοκινητο μου στο πρατηριο του επειδη του αρεσε. Του ειπα και για το club  και τον ενδιαφερει πολυ η ιδεα να κανει προσφορες στα μελη του vwclub. Μονο που δεν ξερει που να απευθυνθει... 

 

οριστε και μερικες φωτο: 

post-12637-0-48489100-1358899746_thumb.j

post-12637-0-69286700-1358899757_thumb.j

post-12637-0-55256500-1358899773_thumb.j

post-12637-0-81058200-1358899782_thumb.j

Edited by Sotiris_golf
Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

Οκ φιλε σωτηρη θα περασω κ γω απο κει για περιποιηση κ να μιλησω με τον ανθρωπο..ευχαριστουμε για τηνπολυτιμη πληροφορια..;)

Link to comment
Share on other sites

Η καλη βενζινη ειναι σπανια στις μερες μας... Και γι αυτο κατα τη γνωμη μου πρεπει να υποστηριζουμε ανθρωπους που κανουν καλα τη δουλεια τους. Ουτως ή αλλως καλο στα αυτοκινητα μας κανουμε... ;)

Κωστας Φρατζης λεγεται ο ιδιοκτητης Πανο...  

Edited by Sotiris_golf
Link to comment
Share on other sites

θελω και εγω χορηγο επικοινωνιας!!!!λολ ψαχνω σπονσορα για τους αγωνες!

Link to comment
Share on other sites

Εγω επειδη εχω πολλες δουλειες εκει κατω το συνδυαζω... Τωρα οποιος μενει κοντα ή στα ταξιδια οποιος παει απο παλια Ε.Ο για να αποφυγει διοδια μπορει να κανει μια δοκιμη ;)

Link to comment
Share on other sites

εγω ανοιξα και ντεποζιτο και πισω τρομπα αντλιας βενζινης πριν 5-6 ημερες και ηταν μια χαρα σαν καινουργια τι σιτακι της αντλιας και το ντεποζιτο μεσα..βεβαια για να πω την αληθεια πριν 10 μερες ειχα βαλει και ενα καθαριστικο βενζινης στην αντιπροσωπεια και περιμενα να δω αν θα εκανε δουλεια...αυτο που πιστευω ειναι μαλλον για νερο θα πρεπει να ανυσηχουμε περισσοτερο στην βενζινη παρα για αμμους και σκουριες στην 100 βενζινη και παντα με πρατηρια που εχουν κινηση και οχι τα ξεχασμενα στου διαολου την μανα.παντως περιμενα να βρω τουλαχιστον γλυτσα η μια μουργα τουλαχιστον...αλλα οχι τιποτα πεντακαθαρα...

στο αυτοκινητο εβαζα παντα 100 shell και εδω και 7 ημερες το γυρισα σε εκο 100 μιας και σε συγκριτικο εβρεθη να μπορει να δουλευει με ολες τις μηχανες και σε ολες τις συνθηκες και οχι σε συγκεκριμενες συνθηκες οπως ελεγε και το περιοδικο..την ερευνα μου την εδειξε ο methanas γιαννης και ειπαμε ας δοκιμασουμε..

απο το καραβι παντως παιδια σκουριες παιζουν και πολλες μαλιστα στην μεταφορα τους.το θεμα ειναι αν το διυλιστηριο της φιλτραρει παλι η οχι.αυτο δεν το ξερω...υποθετω πως ναι και αποτελεσματικα μαλλον.

αλλα μετα εχουμε την δεξαμενη της νταλικας και του βενζιναδικου να ανυσηχουμε...τουλαχιστον η εκο ξεκινησε μια καμπανια ελενχου των βενξιναδικων σε αντλιες και δεξαμενες και δινει σηματακι εχτρα στο βενξιναδικο που εχει ελενχτει.εδω στα ιωαννινα εχουμε μονο 1 που περασε ελενχο εκο..τα αλλα εκο ακομη τιποτα....

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

Πηγα απο το πρατηριο σημερα κατα τις 21:30 να μιλησω με τον ανθρωπο αλλα δεν προλαβα ειχε κλεισει..θα παω μεσημεριανη ωρα καλυτερα!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια... Πανο σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα!!!

Edited by Kostas_BP
Link to comment
Share on other sites

τουλαχιστον η εκο ξεκινησε μια καμπανια ελενχου των βενξιναδικων σε αντλιες και δεξαμενες και δινει σηματακι εχτρα στο βενξιναδικο που εχει ελενχτει.εδω στα ιωαννινα εχουμε μονο 1 που περασε ελενχο εκο..τα αλλα εκο ακομη τιποτα....

Eπειδη προκειται να παω στα ιωαννινα πεσμου πιο ειναι αυτο?σε ποια περιοχη-οδο?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.