Jump to content
Guest Rouleman

Ελληνικα Δημοσια Εργα...

Recommended Posts

Guest Rouleman

Ετος 2013, και στην πολη μου Βεροια το Ελληνικο κρατος μεσω των κονδηλιων του εσπα κατασκευαζει νεα πεζοδρομια, τα οποια ειναι ποιο πλατια απο τα παλια με αποτελεσμα να στενευουν οι δρομοι σε κεντρικους δρομους τις πολης, και να χανονται θεσης σταθμευσης, κυριολεκτικα το τελευταιο δυμηνο απο θεμα κυκλοφοριας και σταθμευσης, η κατασταση μεσα στην πολη ειναι τραγικη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Το θεμα ειναι οτι κανουν κατι καλο, και οτι τα νεα πεζοδρομια που κατασκευαζουν φερουν οδηγους πανω στα πεζοδρομια για τυφλους. Σε ενα σημειο ομως καπου δεν τους βγηκαν σωστα τα σχεδια, ή μαλλον ο μηχανικος-επιβλεπον, να πω?? ηταν ολιγο ελαφρομυαλος!!!

...και οταν καποιος τυφλος θα χαρει και θα χρησμοποιησει το νεο μονοπατι για αυτον σε ενα σημειο ισως...βρει το φως του!!!!!!

(το συγγεκριμενο σημειο εχει τελιεωσει τελη Δεκεμβριου του 2012)

 

dsc9640s.jpg

Edited by Rouleman
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου Rouleman, φαντάσου τους εργάτες (και ακόμα χειρότερα, τον εργοδηγό) την ώρα που έβαζαν αυτές τις παράξενες κίτρινες πλάκες στο πεζοδρόμιο...

Μάλλον δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται! Προφανώς θα σχολίαζαν το άσχημο κίτρινο χρώμα και σίγουρα θα απορούσαν με τις γραμμές και τις βουλίτσες...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Rouleman

Το θεμα ειναι γιατι δεν γινονται ολα στην ωρα τους, δεν ξερανε δηλ, οτι η κωλονα θα εμποδιζει?? οταν ριχνανε τα μπετα ή οταν βαζανε τις πλακες? επιβλεπον δεν υπαρχει? καπιο σχεδιο πως θα συντονιστουν τα παντα.

 

Δεν υπαρχει συντονισμος, στενεψαν τους δρομους, σε κεντρικο δρομο με καφετεριες, φυγανε ολα τα παρκαρησμενα αμαξια, κανανε καποια σημεια για τροφοδοσια καταστηματων, το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανουν ηταν να βαλουν μια πινακιδα οτι ειναι παρκιν για τροφοδοσια, και οτι απογορευετε εκει αλλος να παρκαρει, δεν το κανανε και βλεπεις παρκαρησμενα αμαξια σε εκεινα τα σημεια, και το φορτιγακι της καβας σταματαει στον δρομο και κωβει την κινηση....

 

σημερα ειδα και σε αλλα 2 σημεια κολωνες τσιμεντενιες ακριβως στην μεση απο το μονοπατι, αντε και καποιος τυφλος το χρησημοποιει αυτο το συστημα και πεφτει στην κωλονα, θα μου πεις εχει μπαστουνι θα την καταλαβει, οποτε δεν εμποδιζει η κολωνα, ετσι θα σκεφτηκαν τα σαινια...

στην ελλαδα δυστηχως εχουνε μαθει να φτιαχνουνε, να χαλανε και να ξαναφτιαχνουνε, ριχνουν ασφαλτο και μετα περναει ο οτε και σκαβει, μετα περναει η δεη, μετα το νερο και ο δρομος γινετε χωματοδρομος....δεν υπαρχει δρομος που να μην ειναι σκαμενος, καταντησαμε βουλγαρια!

 

 

 

Eγω μιλησα με τον "Εργολαβο" και μου απαντησε οτι εχει γινει αιτηση στην ΔΕΗ να μεταφερθει η κολωνα σε αλλο σημειο.... :rofl: :rofl:

 

Εδω θα ημαστε, και του χρονου να σου πω οτι η κολωνα ειναι στο ιδιο σημειο...

Link to comment
Share on other sites

Βέροια. Την σιχάθηκα αυτήν την πόλη.

Τι να πεις;

Για τα λεφτά που πήραν πιο παλιά και κάναν την μητροπόλεως μονόδρομο;

Για τα λεφτά που πήραν ξανά μετά για να την κάνουν διπλής κυκλοφορίας όπως ήταν στην αρχή;

Για την γέφυρα στον Προμηθέα που πήγε να γίνει με δωρεά Βεροιοτη και τα λεφτά τα έφαγε ο δήμος και πάγωσε το εργο;

Για το πάρκινγκ που πήγε να γίνει στην ελιά από τον Δήμο και δεν συμφώνησε η νομαρχία και το σχέδιο έμεινε ημιτελές;

Για το πάρκινγκ που είναι κάτω από τον Δήμο και είναι ιδιωτικό αντί να είναι δημόσιο και το χρησοπληρωνουνε;

Για τα αδέσποτα; Για το κυνοκομίο που έχει τα σκυλιά εκεί άρρωστα και η γιατρός που παίρνει λεφτά από τον δημο για να τα κάνει εμβόλια και να τα στηρωνει δεν πατάει το πόδι τής πότε εκεί; Που η αποθήκη είναι γεμάτη φάρμακα που αγοράστηκαν 10 φορές πάνω από την αξία τους. Για της φόλες που ρίχνουν κάθε μέρα στα σκυλιά; Για καταγγελίες στην αστυνομία για το ποιος ρίχνει φόλες και δεν κάνουν τίποτα;

Για την ομάδα ΔΊΑΣ που μου βάζουν της μηχανές την μία δίπλα στην άλλη παίζουν με τα κινητά και κάνουν καμάκι στα κοριτσάκια;

Για την Βέροια την πόλη των ΑΝΑΡΧΙΚΏΝ που κάνουν όλη την μέρα μαύρο και ζούνε σαν τα ζωα;

Για τους γύφτους που έχουν γίνει κράτος εκεί και κανείς δεν τους κάνει τίποτα;

Για τους πουλιμενους δικηγόρους που έχουν ένα σωρό μαύρο χρήμα Ελβετία;

Είναι αλλά πόσα να πω όταν ακούω το όνομα αυτής της πόλης. Θα γράφω μέχρι αύριο.

Όλα αυτά που είπα πρέπει να πηραζουν τον πολίτη της Βέροιας.

Όσο για τα πεζοδρόμια πιο είναι ο λόγος που γίνανε;

Η αστυνομία πλέον στης κλήσεις για παρκάρισμα παίρνει και πινακίδες στην Βέροια. Να γεμίσουν τα ταμεία...Σε λίγα χρόνια θα ξανά πάρουν χρήμα για να τα μικρινουν και να ξανά γίνει κανονικός δρόμος.

Αλλά οι Βεροιωτες φίλε μου τα θελαν. Αυτούς που εκλεξατε για δημάρχους τόσα χρόνια δεν ξέρουν τι έχουν στο εξωτερικό αυτοί και οι τριγύρω τους.

Link to comment
Share on other sites

Ενώ το χάλι της Θεσσαλονίκης?

Η εγνατία εδώ και χρόνια είναι ένα καλντερίμι χωρίς πεζοδρόμια, πεζοί περνάνε ενδιαμεσα με κίνδυνο, λίγες λωρίδες μποτιλιάρισμα.

Τα μαγαζιά κατά μήκος καταστράφηκαν και έκλεισαν. Παρακμή. Με αφορμή αυτά γέμισε σκοτεινές φάτσες και διάφορες "περίεργες" ακόμη και μέρα.

 

Από Δυτικά περιφερειακό έως και ευκαρπία καθημερινά εδώ και μήνες οι οδηγοί υποφέρουν μέσα στην κίνηση στον περιφερειακό,

έργα με ελλειπή σήμανση, επικίνδυνη διαγράμμιση ήδη έχουν χτυπήσει πεζοί και έχουν γίνει ατυχήματα. Μία λωρίδα και δύο αυτές έμειναν.

ένα χάος και χάλι πραγματικά. Βγαίνει έξω να πας μια βόλτα να ευχαριστηθείς οδήγηση και αναθεματίζεις.

 

Δεν νομίζω να υπάρχει θεσσαλονικιός που να μην συμφωνεί ότι η πόλη έχει ίσως από τους χειρότερους δρόμους εν συγκρίσει με άλλες επαρχιακές.

Μιλάμε για πολύ λακούβα και μπάλωμα. Πολύ όμως :excl:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Γενικά παίδες στο Ελλαδιστάν δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να κάνουμε σωστές δουλειές. Κοιτάζουν όλοι τις προχειροδουλειές για να πάρουν την μιζούλα τους... Δυστυχώς ζώντας σε μια πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού διαπιστώνω πως σε πολλά πράγματα η πατρίδα μας είναι τριτοκοσμική...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.