Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Night Out : 21/2 @ Αττική , Ηλιούπολη , Ημίωρο Cafe Bar

Recommended Posts

Αγαπήτα μας μέλη,

 

Αυτή την Πέμτη 21/2/13 η μοναδική παρέα του Hellenic VWClub θα διαδώσει την φήμη της σε γνωστό cafe των νοτίων προαστίων!!!

Πιο συγκεκριμένα, το μαγαζί που θα μας φιλοξενήσει αυτή την εβδομάδα ειναι το ΗΜΙΩΡΟ cafe bar (Ειρήνης 23) στην Άνω Ηλιούπολη!

Εκεί θα σας περιμένουμε 21.30 - 22.00 έξω απο το μαγαζί όπου και θα παρκάρουμε τα καμάρια μας στην "πασαρέλα" της περιοχής, και όλοι μαζί παλιά και νέα μελη θα κάτσουμε να απολαύσουμε τις παροχές του καταστήματος συνοδεύοντας έτσι τις πολύπλευρες συζητήσεις μας.

 

Όπως πάντα αερίζουμε τα αξεσουάρ της λέσχης με μια βολτούλα Πέμπτης!

 

Χαρτης της περιοχής εδω

 

Δηλώστε μας την συμμετοχή σας για την καλύτερη οργάνωση μας με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο + αριθμός επιπλέον ατόμων που θα μας συνοδεύουν!

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι :

- Εφεξής και μέχρι την Πανελλήνια Συνάντηση στην Καστοριά θα δίνονται ξεχωριστοί λαχνοί ενίσχυσης της λέσχης αξίας 2 ευρώ. Οι λαχνοί αυτοί θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστή κατηγορία δώρων στην κλήρωση που θα γίνει στην διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης. Τέτοιους λαχνούς μπορούν να πάρουν ακόμη και όσοι δεν έλθουν στην εκδρομή. Μπορείτε να επικοινωνείτε στην Αθήνα με τον Παναγιώτη (PanosVR6).

- Κυκλοφόρησαν αναμνηστικά ημερολόγια για το νέο έτος αξίας 3 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη (lupakos).

- Μπορείτε να μας βρείτε στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Edited by Λευ kouliss
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον ο Λευkouliss θα είναι εκεί και ίσως και μετά συνοδείας!

Link to comment
Share on other sites

Περαστε κ απο τα νεα μελη κυρια μου!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι μέσα είμαι γω :thumbsu:,θα έρθει κ ένα νέο μέλος 3άρι που με ειδοποίησε χρώματος κόκκινο!!

Edited by Timos3081
Link to comment
Share on other sites

Τρελλη συναντηση η σημερινη!!!!μεγαλη παρεα αφθοκο γελιο και διαθεση στα υψη!!!!παντα τετοια!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.