Jump to content
mechpanos

Είναι Γερό Τελικά!

Recommended Posts

Το περασμένο Σάββατο έγινε από κάτω από το σπίτι μου ένα τρακάρισμα... μια αφηρημένη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα σταθμευμένο Renault Megane (το χτύπησε στο ύψος του πίσω δεξιού φτερού) το οποίο με την σειρά του χτύπησε το δικό μου.

Χτυπήσαμε μάσκα με μάσκα. Εμένα με βρήκε στην πινακίδα, ενώ το Megane με την "μύτη" της μάσκας (μάλλον, γιατί φαινόταν ψιλοφαγωμένη) πάνω από την πινακίδα του...

 

Η μάσκα του Megane έσπασε όλη, άνοιξε στο ύψος των 2 φαναριών.

Εμένα στράβωσε μόνο η πινακίδα και έγινε ένα ανεπαίσθητο ψιλοβαθούλωμα πίσω από αυτήν, στο πλαστικό του προφυλακτήρα, αλλά μετά το ίσιωμα της πινακίδας δεν φαίνεται.

 

Είναι γερά τελικά! (GOLF MK 6)

 

 

(ΥΓ. Κρίμα με τη βλαμμένη το παλικάρι έπαθε μεγάλη ζημιά...του έχει φάει φτερό πίσω, ημιαξόνια - ακρόμπαρα, μάσκα μπροστά...)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για βγάλε προφυλακτήρα.Εύχομαι να μην είναι τίποτα και σίγουρα σε σχέση με άλλα αποροφούν καλύτερα τις κρούσεις,αλλά η κρούση μετατρέπεται σε κάτι άλλο που την απορροφάει, κοίταξε το 

Link to comment
Share on other sites

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, έχω δει C3 (το παλιό) να τσουλάει προς τα πίσω σε ανηφόρα με μικρή ταχύτητα (μεγάλη ιστορία το γιατί) και να βρίσκει το μαύρο άβαφο κομμάτι του προφυλακτήρα σε μούρη Golf 6. Το C3 δεν έπαθε τίποτα, ο προφυλακτήρας και η πινακίδα του Golf μπήκαν μέσα... για τα καλά. Οι καταστάσεις αυτές είναι όπως τα πασχαλινά αυγά φαίνεται.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.