Jump to content
kouliss

Weekly Day Out @ Ιωάννινα - Κυριακή 03/03/2013

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

Οι φίλοι του Hellenic VWClub από τα Ιωάννινα θα συναντηθούν αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12:00 στα ODEON στην καφετέρια που είναι κάτω απο το επίπεδο με τις αίθουσες προβολής. Εκεί όποιες θέλει μπορεί να πιει το πρώτο καφέ της ημέρας ή ένα σνακ. Φυσικά θα υπάρξει συζήτηση για τα VW μας, για την αυθημερόν συμμετοχή στην Πανελλήνια Συνάντηση της Καστοριάς και φυσικά για κάθε τι άλλο σοβαρό ή διασκεδαστικό που μας απασχολεί.

 

Μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με την δική σας παρέα! Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας ώστε και να μας γνωρίσουν και άλλοι φίλοι που είναι παθιασμένοι με τα VW τους!

 

 

 
Υπενθυμίζουμε ότι :
- Εφεξής και μέχρι την Πανελλήνια Συνάντηση στην Καστοριά θα δίνονται ξεχωριστοί λαχνοί ενίσχυσης της λέσχης αξίας 2 ευρώ. Οι λαχνοί αυτοί θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστή κατηγορία δώρων στην κλήρωση που θα γίνει στην διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης. Τέτοιους λαχνούς μπορούν να πάρουν ακόμη και όσοι δεν έλθουν στην εκδρομή. Μπορείτε να επικοινωνείτε στην Αθήνα με τον Παναγιώτη (PanosVR6).
- Κυκλοφόρησαν αναμνηστικά ημερολόγια για το νέο έτος αξίας 3 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη (lupakos).
- Μπορείτε να μας βρείτε στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png

 


 

 



Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.
 
~~~~~
Συμμετοχές:

Link to comment
Share on other sites

Εσύ μην χάσεις...και την :heart:  σου μαζί....

 

θα ρθει και ο παγούρης με την  :heart: του?

 

θα ερωτευτείτε πολύ πάλι....Γιώργο πρόσεχέ τους αυτούς τους 2....

Link to comment
Share on other sites

giorgos2421 +1

Αγγελος με scirocco +1

 

θα ερωτευτείτε πολύ πάλι....Γιώργο πρόσεχέ τους αυτούς τους 2....

Τι να τους κανω ρε Γιαννη εχουν γεμισει το club μελια... :wub:

Link to comment
Share on other sites

εε η λευκαδαρα ειναι παντου..και εγω εννοειτε μεσα αν δεν μου τα χαλασει γτ ειχα μια ζημια στο μαγαζι αλλα ελπιζω να την τελειωσω αυριο...μαζι με αλλο ενα πολακι 9v3 απο λευκαδα και αυτο.......για σηγουρια για τα ποσα ατομα θα ενημερωσω αυριο

Link to comment
Share on other sites

ακυρο δυστυχος η ατυχια δεν σταματαει και σημερα οι μπιλιοφοροι δεν αντεξαν και βγηκαν off...οποτε δεν μπορω να ερθω..αλλα θα ερθει το φιλαρακι μου με ενα πολο και εναν φιλο του μαζι.

Link to comment
Share on other sites

+1 κατα πασα πιθανοτητα μονος μου! ενα διαλλειμα απο την δουλεια θα το κανω για καφε :crazy: ...

Edited by PAGOYRAS_PAS
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.