Jump to content
kouliss

Προτάσεις Διεξαγωγής Συναντήσεων Με Πρωτοβουλία Μελών

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

 

Απο σήμερα 1η Μαρτίου δημιουργείται το παρόν δημόσιο θέμα, με ορίζοντα χρήσης 4 μηνών, στο οποίο θα αναρτώνται δημοσιεύσεις - με την μορφή πρότασης προς το Δ.Σ.-  απο μέλη περιοχών που δεν έχουν Συντονιστή Συναντήσεων και επιθυμούν, με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη, να διοργανώσουν μια συνάντηση. Στο κείμενο τους θα σημειώνουν όλες τις πληροφορίες της συνάντησης (ημερομηνία, τοποθεσία, σκοπός, κλπ ιδιαίτερα στοιχεία) και εφόσον η πρόταση γίνει αποδεκτή θα ανακοινώνεται ως συνάντηση των μελών της εκάστοτε πόλης. Κάθε συνάντηση θα πρέπει να κινείται στα πλαίσια και τις κατευθύνσεις της λέσχης. Επίσης το μέλος που εισηγείται την συνάντηση δύναται να αξιολογείται για μελλοντικό μέλος της ομάδας Συντονιστών Συναντήσεων.

 

Η εν λόγω προσπάθεια ξεκινά στα πλαίσια αλλαγών με σκοπό την βελτίωση της οργάνωσης της λέσχης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να λάβετε από την ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της λέσχης που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Την ερχόμενη Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 συμφωνήσαμε τα μέλη απο Κρήτη (στο Weekly Night Out στο Ηράκλειο την προηγούμενη Τετάρτη) να κάνουμε μια εκδρομούλα εκτος πολης για φαγητό, καφέ και φύσικα για να μιλήσουμε για τα αγαπημένα vw μας. Σημείο συνάντησης στις 11.15 στο Γιόφυρο Ηρακλείου (έξω απο τα Everest) και αναχώρηση στις 11.30 που θα κατευθυνθούμε προς το Ρέθυμνο για φαγητό. Ανάλογα την συμμετοχή είπαμε μήπως στην διαδρομή κάναμε και μια στάση για καφέ (πχ. στο Μπαλί).

 

Θα ορίσουμε και σημείο συνάντησης στην πόλη του Ρεθύμνου ( στο λιμάνι) για τους φίλους που πιθανόν θα θελουν να μας συναντήσουν εκει ή θα έρχονται απο Χανιά. (ακριβής ώρα αφου αποφασιστεί για τον καφέ στην διαδρομή ή κατευθείαν στο Ρέθυμνο).

 

Τελος καλό θα ήταν αν μπορούσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον παλιότερο συντονιστή συναντήσεων ώστε να μας δώσει αυθημερόν το πανό του club (αν το έχει ακόμα) για τις ομαδικές φωτογραφιές που θα βγάλουμε.

Link to comment
Share on other sites

Αναρτήθηκε το θέμα. Το πανό το έχει ο Μιχάλης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για να σας το δώσει για την συνάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.