Jump to content
bbp

Golf 5/6 1.4 Tsi - Έφτασαν τα 200άρια? [ Βελτίωση 1ου & 2ου Σταδίου]

Recommended Posts

Καλημέρα , το Έμβολο από την δική μου εμπειρία δεν το καθαρίζεις ποτέ στο πάνω μέρος ... η καλύτερα δεν το γυαλίζεις . βέβαια σε turbo κινητήρες η συμπίεση δεν είναι ο κυριότερος λόγος υποδυναμης γιατί αν το πλακώσεις στην συμπίεση χάνεις κατανομή τους avans,, .. όσο για το πλαϊνό μέρος ... τα ελατήρια τα κρατάς πάντα για πόλους λόγους ο κύριος λόγος είναι να είναι ελαττωματικά τα καινούρια και να μην προλαβαίνεις να το μοντάρεις το μοτέρ μέχρι την Τετάρτη ενώ το Σάββατο έχεις αγώνα, της πατούρες ποτέ με γυαλόχαρτο ,, τα αφήνεις σε μια λεκάνη με λίγο καύσιμο να μαλακώσει η μάκα και με στουπί σαν κλώστη τι καθαρίζεις ,, στις βαλβίδες αν βάλεις γυαλόχαρτο έκανες γουδί,,

Thanks , Νικο . Πολυ χρησιμη η αποψη σου . Καποια στιγμη θα συναντηθουμε κι απο κοντα , εχω να σε ρωτησω κι αλλα . :lol: !

Link to comment
Share on other sites

Mε τη σημερινη κοινωνια της ανοιχτης, ελευθερης πληροφορησης και με την τσαμπα διαφημηση του ιντερνετ, ευκολα καποιος κανει δωρο 2-3 προγραμματα σε μερικους κολλητους του και μετα απο 50-100 ποστ, γινεται και "διασημος", με "πολλα χρονια στο χωρο", με "μεγαλα δειγματα γραφης" κ.λ.π.,

+1

Kαλα τα λες Κωστα ...

Link to comment
Share on other sites

--->Οταν εσεις γραφατε τα ιδια για τα revo...

--->Ολοι κρινονται σε βαθος χρονου και οχι με το δυνατοτερο ...

Κωστα , νομιζω κανει μεγαλο λαθος. Μη σε παρασυρει το "συναισθημα", παρακατω θα καταλαβεις γιατι .

Ποτε δεν εγραψα οτιδηποτε για την εταιρια στην οποια εργαζεσαι , ουτε εχω κανει σχολιασμο για το πως δουλευουν τα προγραμματα σας (λ , safe mode rail pressure, κλπ), γιατι πολυ απλα δεν μ ενδιαφερει. Μαλλον με αλλον προγραμματιστη με μπερδευεις ! Αν ασχοληθηκα καποτε (που ηταν και λαθος μου στην τελικη , αφου ετσι κι αλλιως σε βαθος χρονου τα γεγονοτα θα "μιλουσαν"...) βρισκομουν ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ , οταν εκανες το τραγικο λαθος (που σιγουρα το εχεις καταλαβει, γι αυτο και η συμπεριφορα σου ειναι διαφορετικη σε τετοιο επιπεδο...) , προπερσι , που με εθιξες οταν εφτιαξα το αυτοκινητο του ΤοΜ , που στην τελικη δεν μπορουσατε να φτιαξετε (και τα πιστονια του οποιου απ οσο διαπιστωσα απο τις φωτογραφιες βγηκαν σαν καινουρια , μετα απο 100000+χλμ , εκ των οποιων τα 50000+ με big turbo και 2bar. Αυτα περι "βαθους χρονου". Και δεν ειναι μονο αυτο ετσι , αλλα ΟΛΑ. Aπο Stg1 μεχρι Stg10...)

Περα απο το οτι δεν σχολιασα δημοσιως τιποτα (ουτε λογκαρισματα δεν σηκωσα , ουτε "λαμδοαναλυσεις", ανεπιτρεπο επαγγελματικα) , πρεπει να εκτιμησεις οτι ποτε δεν ανεφερα καμια παρομοια περιπτωση με του ΤοΜ για να προβληθω (ακομα και οταν αναφερθηκε περιπτωση απο τον ιδιοκτητη , δεν εκανα ουτε ποστ, κρινοντας το αντιδεοντολογικο...) , οπως επισης πρεπει να εκτιμησεις και την σταση μου στο πολυπαθο θεμα των misfires , που εχετε με τα K04 μοτερ (που ουσιαστικα σας καλυψα στο seatclub , και να ξερεις οτι δεν το εκανα για κανεναν αλλο λογο περα απο το οτι ηταν αδικια να κατηγορειται ο κωδικας σας , τη στιγμη που φταιει το hardware . Αλλοι προγραμματιστες δεν νομιζω οτι φερθηκαν ετσι...

Οσον αφορα για το ποιος φευγει απο καπου και παει αλλου , το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταμε και να κανουμε πρωτα στον εαυτο μας αυτοκριτικη , για να μην μας φταιει ο αλλος μετα αδικα . Αν πχ εχεις ενα GTI με κοψιματα , και απο κακη εκτιμηση στελνεις τον πελατη σου για φιλτρο βενζινης , μετα για αντλια ΥΠ , μετα για αντλια πισω , μετα για μπουζι , μετα για πολλαπλασιαστες και στο τελος , κουρασμενος και σε απογνωση παει σε αλλον , διαπιστωνοντας οτι απλα με αλλο προγραμμα λειτουργει τελεια , το λογικο ειναι να τα χωσεις σ αυτον που σε εξεθεσε, στελνοντας σου ελλειπη κωδικα , ή τον μηχανικο σου , για λανθασμενη διαγνωση , και οχι στον ανταγωνιστη , που το εφτιαξε! Νομιζω αυτο λεει η απλη λογικη . Και αυτο ισχυει και για σενα που θεωρεισαι "επωνυμος" και για μενα που θεωρουμαι "ανωνυμος" . Ειναι απολυτα κατανοητο οτι οταν το πληθος αυτοκινητων ειναι μεγαλο (πχ στην εταιρια που εργαζεσαι) καποια , εστω και ελαχιστα , να δυσλειτουργουν ή και να χαλασουν . Και ειναι επισης λογικο , εστω και ελαχιστοι , να μην μεινουν ικανοποιημενοι. Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη κατανομη ευθυνων και υποχρεωσεων . Πχ Ισχυριζεσαι οτι το GTI δεν παει καλα επειδη δεν επαρκει ή εχει χαλασει η αντλια βενζινης . Ο ιδιοκτητης , που μπορει να ειναι πχ ζαχαροπλαστης και δεν γνωριζει , πρεπει να την αλλαξει . Δυστυχως ομως το προβλημα παραμενει . Αρα δεν ηταν θεμα αντλιας . Δυστυχως "βελτιωτη" την χρεωνεσαι ! Ή τελικα εφταιγε η αντλια , για τα κοψιματα . Και χρειαστηκες και βοηθεια μηχανικου για να το λυσεις . Περνεις τα χρηματα του προγραμματος σου, αλλα και καποια εξτρα χρηματα για την αμοιβη μηχανικου ! Νομιζω οτι τοσο απλα ειναι τα πραγματα .

Edited by golf-agu
Link to comment
Share on other sites

Μετά το 1ο στάδιο μερικές φορές έρχεται το επόμενο...

.....της καταστροφής (για να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες) & ανεβάζω 1η φορά τις pics :

http://img28.imageshack.us/i/dsc01232.jpg/

http://img80.imageshack.us/i/dsc01236a.jpg/

http://img2.imageshack.us/i/dsc01238ad.jpg/

http://img84.imageshack.us/i/dsc01239hl.jpg/

http://img18.imageshack.us/i/dsc01231e.jpg/

Ο σωστός δρόμος είναι μεγαλύτερο μοτέρ κατευθείαν για τους μη ικανοποιημένους ή για να είμαστε πιο σωστοί μεγαλύτερο μοντέλο π.χ. GTI.

Οτι και να πεις φιλε μου , εχεις δικιο .

Δεν εχω ξαναδει τετοια καταστροφη , ουτε σε "ριμαδια" UNO , που με νορμαλ μπεκ εβαζαν τις μεγαλες T25 , στην εποχη μου...

Η τελευταια προταση σου εχει βαση και δεν εχω λογο να δωσω σε σενα οποιαδηποτε αντιπροταση. μαλλον σαν "θορυβος" θα σου ακουστει...

Link to comment
Share on other sites

Ο σωστός δρόμος είναι μεγαλύτερο μοτέρ κατευθείαν για τους μη ικανοποιημένους ή για να είμαστε πιο σωστοί μεγαλύτερο μοντέλο π.χ. GTI.

Eιναι μονο θεμα κυβικων ??? γιατι εγω πιστευω οτι ειναι πιο πολυ θεμα: Προγραμματος (tuning), χρησης, συντηρησης .. ;)

Γιατι οπως ειπε και καποιος σκυλια, γατια... ολα εχουν καποια ορια και καποτε σπανε ..

Link to comment
Share on other sites

Το παρόν θέμα έχει βοηθήσει πολλούς απο εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά απο τεχνικά , να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω και να μπορούμε να καταλάβουμε κάτι παραπάνω απο το ''σηκώνει Υ bar πίεση '' και ''ΧΧΧ άλογα στον τροχό''.

Μήπως μπορεί κάποιος απο τους επαγγελματίες ή τους ερασιτέχνες γνώστες ή και ο ίδιος ο παθών J.P. να μας πει 5 λόγια για το τι βλέπουμε στις φωτογραφίες και να ξέρουμε τι πήγε στραβά και γιατι οδήγησε εκεί που βλέπουμε?

dsc01232.jpg

dsc01236a.jpg

dsc01238ad.jpg

dsc01239hl.jpg

dsc01231e.jpg

Link to comment
Share on other sites

ουτε εχω κανει σχολιασμο για το πως δουλευουν τα προγραμματα σας (λ , safe mode rail pressure, κλπ), γιατι πολυ απλα δεν μ ενδιαφερει.

====

Έχεις σχολιάσει.-

Παρουσία τουλάχιστον 2 ανθρώπων.

Είναι 9:30 τώρα.

Σε κανα 2ωράκι που θα πάω γραφείο αν δεν τα πάρεις πίσω τα προαναφερθέντα, να κόψω το κομμάτι και θα το στείλω στον Κώστα. Και άς κρίνει αυτός πως να προχωρήσει.

Και αν εσύ (και τα παπαγαλάκια σου) χάνεις την ψυχραιμία σου και καταφεύγεις ναι κάνεις τηλεφωνικές φάρσες σε μένα, εγώ δεν κάνω φάρσες αλλά μαζεύω στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

====

Έχεις σχολιάσει.-

Παρουσία τουλάχιστον 2 ανθρώπων.

Είναι 9:30 τώρα.

Σε κανα 2ωράκι που θα πάω γραφείο αν δεν τα πάρεις πίσω τα προαναφερθέντα, να κόψω το κομμάτι και θα το στείλω στον Κώστα. Και άς κρίνει αυτός πως να προχωρήσει.

Και αν εσύ (και τα παπαγαλάκια σου) χάνεις την ψυχραιμία σου και καταφεύγεις ναι κάνεις τηλεφωνικές φάρσες σε μένα, εγώ δεν κάνω φάρσες αλλά μαζεύω στοιχεία.

Κυριλλε , δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει να γινεται ολο αυτο το πραγμα .

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει να μην συζηταμε για βελτιωση των TSI και να καθομαστε να γραφουμε τοσες βλακειες !!! Αυτο δεν ειναι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τοπικ ρε γαμωτο ?

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο ενας να ειναι εναντιον του αλλου ! Ο ενας προγραμματας με τον αλλον , ο ενας που βρηκε μια Χ λυση , με τον αλλον , ο ενας που εβαλε το Χ πραγμα , με τον αλλον που εβαλε το Ψ ! ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ !

Δεν θελετε να γινουμε Vortex ? ΓΙΑΤΙ ?

Ακου φιλε , δεν ξερω ουτε το τηλ. σου , ουτε που εισαι στην Πατρα , ουτε σε εχω δει φατσικα , ουτε και μ ενδιαφερει , γιατι απ οσο διαβαζω δεν νομιζω να μπορεις να κατσεις να συζητησεις. Το στυλ "ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ" ομως ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! Πως λες οτι σου κανω τηλ . φαρσες ? Με τι στοιχεια ? Δεν ειναι δυνατον να γραφεις τετοια ανυποστατα πραγματα ! Εχεις αναγνωριση κλησεων και βρηκες το τηλ. μου? Αν ειναι δυνατον !!! Οσον αφορα την REVO , δεν ξερω τι σχεση εχεις με τον Κωστα , στειλτου οτι θες , αλλα ηθικα κοιμαμαι ησυχος για την σταση μου και το οτι επι 2 χρονια βρισκομαι στη "γωνια του ρινγκ" και τις τρωω...

ΛΟΙΠΟΝ , ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ , ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ , ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ 19 ΣΤΑ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΣΤ...εχει απολυτο δικιο ο Geopan, και ας με θιγει χωρις να φταιω!), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ .

Καλη συνεχεια, παιδες !

Link to comment
Share on other sites

επι 2 χρονια βρισκομαι στη "γωνια του ρινγκ" και τις τρωω...

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ρε Κρίτωνα αφού έχεις καταντήσει το παιδί της σφαλιάρας όπως λές, ο Τζανετάκος του Tuning, τι κάθεσαι και χαλιέσαι και παρακαλάς για την διαγραφή σου????

Αυτοδιαγράψου και τέλος η ι στορία, αυτό το βαράτε με και ας κλαίω είναι εμετικό. dead.gif

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν ξέρω γιατι κάθομαστε και διαβάζουμε ολα αυτά , το τοπικ έχει να κάνει με την βελτίωση όλα αυτά μπορείτε να τα πείτε μεταξύ σας η με pm , το forum είναι βασικά για τους κατόχους ωστε να μπορέσουμε όλοι να μάθουμε μεσα απο αυτόν τον χώρο και να μοιραστούμε γνώσεις κτλ.

Διαβάζω επι 10 μέρες για τον γιώργο που μίλησε στον παντελή ο οποίος έπινε καφέ με τον κώστα , πραγματικά ρε παιδιά δεν μας ενδιαφέρουν αυτά..

αν κάποιος έχει κάτι να πεί ας το πεί ας πεί την γνώμη του είτε κάτοχος είτε βελτιωτής , ουτε μπορούμε να λέμε για το αμάξι που έπαθε ζημία και να μην λέμε απο πού γιατι ο βελτιωτής (απο τι κατάλαβα είναι μέσα στο forum) να μιλάμε ξεκάθαρα και αν όντως κάποιος έχει κάποια ευθύνη για ζημιά ας το παραδεκτεί αυτό μόνο καλό του κάνει.

Και εγώ με την σειρά μου ενδιαφέρομαι να βάλω κάποια στιγμή πρόγραμμα και με όλο αυτό δεν ξέρω απο πιο έσπασε το tsi απο πιο έχει χαμηλό AFR (ή πως διάολο λέγεται) πιο αφήνει στεγνό τον κινητήρα ποιός το δίορθωσε και γιατί είναι λάθος και αν αυτός που το λέει είναι βελτιωτής η όχι, γενικά ένα μπέρδεμα .

άλλωστε μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν και νέα μέλοι που προσπαθούν να παρακολουθήσουν και έτσι όπως το έχετε καταντήσει δεν είναι δυνατόν..

δεν ξέρω γενικά σε ποιά όρια θα έπρεπε να μιλάνε μέσα εδώ οι βελτιωτές για καλό και δικό μας αλλά και δικό τους..

αυτά και συγνώμη για το offtopic.

Link to comment
Share on other sites

Να το χαλαρωσουμε λιγο

χθες μαζευτηκαμε καποια παιδια για ανοιγματακια φιλικα παντα μεταξυ μας

τα αυτοκινητα που ειχαμε ηταν overload και e-tuners, δεν θα αναφερω τι παιχτηκε μεταξυ μας για ευνοητους λογους

Θα γραψω μονο οτι ο Saddow μας εβγαλε ασπροπροσωπους καθως ανοιξε με 207 RC και corsa OPC και τα 2 φουλ πρωτο σταδιο και σταθηκε πολυ καλα!!

λεπτομερειες http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?sho...mp;#entry337863

Στην επομενη βολτα περιμενουμε REVO και SKN για περισσοτερες δοκιμες

Link to comment
Share on other sites

τα αυτοκινητα που ειχαμε ηταν overload και e-tuners, δεν θα αναφερω τι παιχτηκε μεταξυ μας για ευνοητους λογους

Μηπως δεχεσαι κι εσυ ΠΜ για να πεις το αποτελεσμα ??? tongue.gif;):ninja:

Στεινουμε τα ξυλα στο τζακι αλλα φωτια δεν βαζουμε !!!

Link to comment
Share on other sites

πες τα ρε κοσμα!

οκ δικο σου θεμα να μην θες να πεις..

αλλα καλα θα ηταν ετσι ενημερωτικα να μαθεναμε τι εγινε.

οχι για να διαφιμηστει η να δισφιμιστει καποιος ,

για να βγουν μερικα σχετικα συμπερασματα για τους ηδη και τους υποψηφιους

πελατες αγοραστες καποιου sofware

Link to comment
Share on other sites

πες τα ρε κοσμα!

οκ δικο σου θεμα να μην θες να πεις..

αλλα καλα θα ηταν ετσι ενημερωτικα να μαθεναμε τι εγινε.

οχι για να διαφιμηστει η να δισφιμιστει καποιος ,

για να βγουν μερικα σχετικα συμπερασματα για τους ηδη και τους υποψηφιους

πελατες αγοραστες καποιου sofware

Συμπέρασμα είναι το ποιος περνάει ποιον?

Link to comment
Share on other sites

ειπα ΣΧΕΤΙΚΑ συμπερασματα.

ωταν δυο tsi εχουν τα ιδια περιφερειακα και το μονο που αλαζει ειναι η χαρτογραφιση νομιζω πως ναι βγαινει καποιο συμπερασμα απο το αποτελεσμα

αν οχι για το θεμα αξιοπιστιας που τοοοοοσο εχει γινει πανικος

τουλαχιστον απο θεμα «δυναμης»

Link to comment
Share on other sites

Μηπως δεχεσαι κι εσυ ΠΜ για να πεις το αποτελεσμα ??? tongue.gif:lol: :lol:

Στεινουμε τα ξυλα στο τζακι αλλα φωτια δεν βαζουμε !!!

τα αυτοκινητα ηταν απο 220++ μεχρι 250 και τα παιδια που ανοιξαν ειναι μελη του φορουμ

Αν θελουν ας γραψουν αυτοι

στην επομενη συναντηση ελατε να τα δειτε live

Link to comment
Share on other sites

τα αυτοκινητα ηταν απο 220++ μεχρι 250 και τα παιδια που ανοιξαν ειναι μελη του φορουμ

Αν θελουν ας γραψουν αυτοι

στην επομενη συναντηση ελατε να τα δειτε live

εσεις εισασταν στο ριμπας εχθες ε?

Link to comment
Share on other sites

εσεις εισασταν στο ριμπας εχθες ε?

καπου εκει !! Εσυ ησουν με το GT που κολαγε διπλα στα ανοιγματα εεεε ;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Να το χαλαρωσουμε λιγο

χθες μαζευτηκαμε καποια παιδια για ανοιγματακια φιλικα παντα μεταξυ μας

τα αυτοκινητα που ειχαμε ηταν overload και e-tuners, δεν θα αναφερω τι παιχτηκε μεταξυ μας για ευνοητους λογους

Θα γραψω μονο οτι ο Saddow μας εβγαλε ασπροπροσωπους καθως ανοιξε με 207 RC και corsa OPC και τα 2 φουλ πρωτο σταδιο και σταθηκε πολυ καλα!!

λεπτομερειες http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?sho...mp;#entry337863

Στην επομενη βολτα περιμενουμε REVO και SKN για περισσοτερες δοκιμες

Καλησπέρα σας , όποτε θέλετε μπορούμε να βρεθούμε να κάνουμε άνοιγμα με gt 163 hp- mhha φωτινέλης . 215 hp χωρίς περιφερειακά με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας , οποίος θέλει να ενημερωθεί από τον ίδιο τον φωτινέλη , το νούμερο δεν είναι και ότι πιο δυνατό υπάρχει.. έχω ακούσει πολύ πιο δυνατά νούμερα ... το skn κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο low profile από αλλά της αγοράς , η νοοτροπία και το πελατολόγιο μου δεν είναι τόσο της κόντρας , και δεν έχουν τόσο over και stay pressure ώστε να είναι δυνατά , ο φίλος που μου εμπιστεύθηκε το αυτοκίνητο του λέγετε Γιάννης έκανε την δυναμομέτριση το Σάββατο που μας πέρασε το αρχείο είναι skn Γιάννης ,, όποιος θέλει να ρωτήσει την γραμμηκοτιτα του κινητήρα ..

Υ,Γ,

Δεν συνεργάζομαι με κανένα δυναμόμετρο ο φίλος το είχε παει πριν και το ξαναπήγε για να έχει μέτρο συγκρίσεις από το ίδιο δυναμόμετρο

Link to comment
Share on other sites

τα αυτοκινητα ηταν απο 220++ μεχρι 250 και τα παιδια που ανοιξαν ειναι μελη του φορουμ

Αν θελουν ας γραψουν αυτοι

στην επομενη συναντηση ελατε να τα δειτε live

ΔΕΝ μενουμε ολοι Αθηνα δλδ Δεν κατοικει ολη η Ελλαδα στην Αθηνα

Link to comment
Share on other sites

τα αυτοκινητα ηταν απο 220++ μεχρι 250 και τα παιδια που ανοιξαν ειναι μελη του φορουμ

Αν θελουν ας γραψουν αυτοι

στην επομενη συναντηση ελατε να τα δειτε live

δηλαδη εγω ανοικω στα 230++ ? μου αρεσει tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Κυριλλε , δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει να γινεται ολο αυτο το πραγμα .

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο πρεπει να μην συζηταμε για βελτιωση των TSI και να καθομαστε να γραφουμε τοσες βλακειες !!! Αυτο δεν ειναι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τοπικ ρε γαμωτο ? Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο ενας να ειναι εναντιον του αλλου ! Ο ενας προγραμματας με τον αλλον , ο ενας που βρηκε μια Χ λυση , με τον αλλον , ο ενας που εβαλε το Χ πραγμα , με τον αλλον που εβαλε το Ψ !

====

Ειδικά εσείς πρέπει να παραπονιέστε τελευταίοι για το γιατί δεν υπάρχει τεχνική συζήτηση. Τουλάχιστον την κάθε προσπάθειά μου για τεχνική κουβέντα την μετατρέπετε (είτε εσείς είτε υποστηρικτές σας) σε διαμάχη.

Οτιδήποτε γράφω τα ονομάζετε μπαρούφες ανακρίβειες, χωρίς να μπείτε στον κόπο να εξηγήσετε τεχνικά.

Ποια τεχνική κουβέντα;

Θεωρείτε (και εσύ και ο πρόσφατα αυτοβαφτισμένος συνάδελφος σου γιδοβοσκός) την γνώμη σας απόλυτη και μοναδική. Όταν έρχεται ο καιρός και προκύπτει άλλη γνώμη – στην αρχή προσπαθείτε να πάτε την κουβέντα αλλού (μπας και ξεχαστεί) και όταν τελικά αργότερα αποδειχθεί ότι η άλλη γνώμη ισχύει και ειδικά όταν υπερισχύει, θεωρείτε ότι όποιος έχει αυτή την αντίθετη άποψη λασπολογεί εναντίων σας και σας δυσφημίζει.

Αυτός ο κύκλος βλέπω να γίνεται συνέχεια για τουλάχιστον 1 μήνα.

Συνέχεια έχετε στο στόμα την καραμέλα των πτυχίων και δικαιολογείτε την στάση σας και την απόλυτη γνώμη σας με τα πτυχία σας και με τις δήθεν γνώσεις που αποκτήσατε στο Ίδρυμα πάνω στις ΜΕΚ και ΣΑΕ. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα μπορούν να βρουν αν όχι τον Ρακόπουλο αλλά έστω τον Γιακουμή και τον Κρικέλη, ή ακόμα και κάποιον φοιτητή και να πάρουν τις σημειώσεις για τα ΜΕΚ, ΜΕΚ2, ΣΑΕ αλλά και να δουν τα εργαστήρια. Και να καταλάβουν πόση σχέση έχουν όλα αυτά που περηφανεύεστε με τον πρακτικό προγραμματισμό των MED17.

Ακόμα και τώρα, με αυτά που γράφεις, προσπαθείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και κάνεις κλαψ-κλαψ μπας και σε λυπηθούν και χαϊδέψουν το αυτάκι.

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ !

====

Να το κοιτάξεις, κανένας έξτρα πελάτης που θεωρείς ότι θα έρθει διαβάζοντας τους άπειρους καυγάδες δεν αξίζει την υγεία που θα σπαταλήσεις συμμετέχοντας.

Δεν θελετε να γινουμε Vortex ? ΓΙΑΤΙ ?

====

Για να γίνουμε βόρτεξ, πρέπει να προσγειωθείς και να σταματήσεις να βλέπεις τους άλλους συμμετέχοντες αφΆυψηλού. Πρέπει να αρχίζεις να απαντάς τεχνικά και τεκμηριωμένα στα τεχνικά θέματα και όχι με «αυτά είναι μπαρούφες, εσείς είστε ζώα και εγώ είμαι γιδοβοσκός». Και άνθρωποι θα βρεθούν για διάλογο και θέματα προς συζήτηση.

Ακου φιλε , δεν ξερω ουτε το τηλ. σου , ουτε που εισαι στην Πατρα , ουτε σε εχω δει φατσικα , ουτε και μ ενδιαφερει , γιατι απ οσο διαβαζω δεν νομιζω να μπορεις να κατσεις να συζητησεις. Το στυλ "ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ" ομως ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! Πως λες οτι σου κανω τηλ . φαρσες ? Με τι στοιχεια ? Δεν ειναι δυνατον να γραφεις τετοια ανυποστατα πραγματα ! Εχεις αναγνωριση κλησεων και βρηκες το τηλ. μου? Αν ειναι δυνατον !!!

====

Το trace κλήσεων το έχουν αναλάβει οι αρμόδιοι. Και δεν το είπα εγώ, το είπε το παπαγαλάκι σου, και εσύ χρησιμοποιείς συνέχεια τα «αποσπάσματα» και μάλιστα ειρωνευόμενος. Εδώ σε ένα μήνα άλλαξε κυβέρνηση ολόκληρη, λες δεν γίνετε να βάλουν έναν πιτσιρικά στην θέση του;

Οσον αφορα την REVO , δεν ξερω τι σχεση εχεις με τον Κωστα , στειλτου οτι θες , αλλα ηθικα κοιμαμαι ησυχος για την σταση μου

====

Κοίτα, το ότι έχεις αυξημένο δείκτη θράσους το κατάλαβε το κοινό ακόμα από το λάγκ των 8.5msec των μπεκ και από τα 11.8 στις μεσαίες που σε μία μέρα έγινε 13.

Τώρα λες «Τα ρέβο πάνε γα…ας, αλλά όλα είναι στεγνά 13.8 σταθερά» και μετά «ουτε εχω κανει σχολιασμο για το πως δουλευουν τα προγραμματα σας (λ , safe mode rail pressure, κλπ)» και παράλληλά δηλώνεις ότι κοιμάσαι ήσυχος. ΟΚ. ¶λλη μια απόδειξη σΆαυτά που γράφω…

και το οτι επι 2 χρονια βρισκομαι στη "γωνια του ρινγκ" και τις τρωω...

====

Κρίτωνα, τα 2 χρόνια δεν είναι τίποτα. Με τις συμπεριφορές σου, που σημείωσα πάνω, είναι μόνο η αρχή. Γιατί σήμερα πες ότι σε κράζουν 5, αύριο θα «ξεφυτρώσουν» και άλλοι. Και εγώ πριν από μερικά χρόνια ήμουν απόλυτος… μου πέρασε όμως. Δεν είμαι ο μόνος καβαλάρης με το άσπρο άλογο και γύρο-γύρο όλοι πουσ…ς. Υπάρχουν και καλύτεροι.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ

====

Αφιερωμένο : http://tbr.gr/mtxoadm.mp3

ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ .

====

Χαλάρωσε :

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας , όποτε θέλετε μπορούμε να βρεθούμε να κάνουμε άνοιγμα με gt 163 hp- mhha φωτινέλης . 215 hp χωρίς περιφερειακά με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας , οποίος θέλει να ενημερωθεί από τον ίδιο τον φωτινέλη , το νούμερο δεν είναι και ότι πιο δυνατό υπάρχει.. έχω ακούσει πολύ πιο δυνατά νούμερα ... το skn κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο low profile από αλλά της αγοράς , η νοοτροπία και το πελατολόγιο μου δεν είναι τόσο της κόντρας , και δεν έχουν τόσο over και stay pressure ώστε να είναι δυνατά , ο φίλος που μου εμπιστεύθηκε το αυτοκίνητο του λέγετε Γιάννης έκανε την δυναμομέτριση το Σάββατο που μας πέρασε το αρχείο είναι skn Γιάννης ,, όποιος θέλει να ρωτήσει την γραμμηκοτιτα του κινητήρα ..

Υ,Γ,

Δεν συνεργάζομαι με κανένα δυναμόμετρο ο φίλος το είχε παει πριν και το ξαναπήγε για να έχει μέτρο συγκρίσεις από το ίδιο δυναμόμετρο

Εγω είμαι μεσα.....

Χθες εγινε μια πολυ ωραια συνάντηση....με πολυ σουβλακι tongue.gif

Δυστηχώς οτι γράψω μπορει να παρεξηγηθει.......αλλα δεν γαμ@@@@ται....

Λοιπον : NickGT, Shaddow20, George80, BillVWrulez, InfectedMush, Jovanni

Εγιναν αρκετα ανοιγματα και τ συμπερασματα αρκετα.....

Το αμαξι σου Γιώργο (Shaddow20) είναι κορυφή......ενα απο τα πιο γρήγορότερα TSi που τα έχω βάλει.....πυραυλος....μπράβο..

Overload (JOV) Vs Overload (GEORGE80) σημειώσατε Χ

Γατούλι! tongue.gif

Το ευχαριστο.......δεν έχω καθόλου SF, το αυτοκίνητο πάει πολυ καλά.....

Αυτά.....

Link to comment
Share on other sites

Εγω είμαι μεσα.....

Χθες εγινε μια πολυ ωραια συνάντηση....με πολυ σουβλακι tongue.gif

Δυστηχώς οτι γράψω μπορει να παρεξηγηθει.......αλλα δεν γαμ@@@@ται....

Λοιπον : NickGT, Shaddow20, George80, BillVWrulez, InfectedMush, Jovanni

Εγιναν αρκετα ανοιγματα και τ συμπερασματα αρκετα.....

Το αμαξι σου Γιώργο (Shaddow20) είναι κορυφή......ενα απο τα πιο γρήγορότερα TSi που τα έχω βάλει.....πυραυλος....μπράβο..

Overload (JOV) Vs Overload (GEORGE80) σημειώσατε Χ

Γατούλι! tongue.gif

Το ευχαριστο.......δεν έχω καθόλου SF, το αυτοκίνητο πάει πολυ καλά.....

Αυτά.....

Οκ ... μόνο ενημερώστε ποτέ θα γίνει το επόμενο πάτημα να έρθω με έναν από τα παιδία που φοράνε skn ... τα σουβλάκια προκαταβολικά τα κερνάμε εμείς .. γιατί εσείς μάλλον θα μας κεράσετε τσάι... εγώ εάν γίνεται μια σόδα θα έρθω φαγωμένος :)
Link to comment
Share on other sites

Οκ ... μόνο ενημερώστε ποτέ θα γίνει το επόμενο πάτημα να έρθω με έναν από τα παιδία που φοράνε skn ... τα σουβλάκια προκαταβολικά τα κερνάμε εμείς .. γιατί εσείς μάλλον θα μας κεράσετε τσάι... εγώ εάν γίνεται μια σόδα θα έρθω φαγωμένος :lol:

Οκ Nick..... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.