Jump to content
Dimitri

Golf 5/6 1.4 Tsi - Έφτασαν τα 200άρια? [ Βελτίωση 1ου & 2ου Σταδίου]

Recommended Posts

Posted

Εξατμιση δεν τεροιαζει, για να κανεις δουλεια στην εξατμιση πρεπει να ξεκινησεις απο το νταουνπαιπ, το οποιο απο το gti δεν τεροιαζει, απο το gti να παρεις μονο το μεσαιο και τελικο καζανακι δεν κανεις τιποτα...

Ευχαριστω φιλε μου , το γνωριζω αυτο, αναφερομαι στο μεσαιο και το τελικο .Downpipe θα φτιαξω..

Posted

Καλορίζικο φιλε μου , Εισαγωγη μην βάλεις πεταμένα λεφτά . Βάλε ενα Intercooler S3 8P , φτιάξε ενα Downpipe 70αρι με 100αρι ή 200αρι καταλύτη και απο το σπυραλ και μετα βάλε απο το Golf GTI οι σωληνώσεις ειναι 63.5 και με τα καζανια του θα κανεις ανετα ταξιδι! Ολη την δουλεια την κανει το downpipe.

Κανε και ενα επαναπρογραμματισμο μετά για την εξάτμιση και είσαι άρχοντας!

Posted

Βάζεις intercooler S3, εισαγωγή pipercross ή ότι άλλο θες σε σφουγγάρι και μεσαίο / τελικό από GTI όπως λες. Η ιδανική εξάτμιση αν δεν κάνω λάθος είναι 63mm για tsi 140-160. Του S3 η εξάτμιση πρέπει να έχει μεγάλη διάμετρο, καλύτερα μην ασχοληθείς. Από S3 πάρε μόνο intercooler και φρένα αν θες. Θα βρεις στο car σίγουρα.

Posted

Eξαιρετικα , με καλυψατε πληρως, σας ευχαριστω πολυ. Μια τελευταια ερωτηση , το Gti εχει ιδιο intercooler με το 14αρι?

Posted

εξατμιση απο γτι γκολφ 5( 70mm) απο καταλυτη και πισω αν ενδιαφερεσαι την δινω επειδη θα αλλαξω διαμετρο,ειναι 70.μαζι και το τελικο.

και σε gia intercoller s3 ισως φυγει και αυτο σε λιγο καιρο,.

Posted

Eξαιρετικα , με καλυψατε πληρως, σας ευχαριστω πολυ. Μια τελευταια ερωτηση , το Gti εχει ιδιο intercooler με το 14αρι?

Με του mk6 ναι νομίζω. Μην ασχοληθείς με του GTI, μικρή η διαφορά, μόνο με του S3.

Posted

εξατμιση απο γτι γκολφ 5( 70mm) απο καταλυτη και πισω αν ενδιαφερεσαι την δινω επειδη θα αλλαξω διαμετρο,ειναι 70.μαζι και το τελικο.

και σε gia intercoller s3 ισως φυγει και αυτο σε λιγο καιρο,.

Φυσικα με ενδιαφερει,στειλε μου μηνυμα για την τιμη !

Με του mk6 ναι νομίζω. Μην ασχοληθείς με του GTI, μικρή η διαφορά, μόνο με του S3.

Ευχαριστω φιλε μου.

Posted

δυστηχως θα δυσκολευτείς πολυ να βρεις i/c από s3 μεταχειρισμένο ,πάντως σαν βελτίωση είναι από τις καλύτερες ,βοηθαει πολυ το αυτοκίνητο -

για εισαγωγή πεταμένα λεφτά είναι αν δωσεις 400 κ 500 ευρω ,μπορείς με πολύ λιγότερα (σωλήνα απο εξατμισα ) και στην ακρη μια χοάνη να πάρεις κ απο εκει κάτι (αποδεδειγμενα βοηθαει μια ελευθερη εισαγωγη σε σχεση με την μαμα )

τι πρόγραμμα έχει το αυτοκινητο ;

Posted

Φίλε λοιπόν το golf gti 5-6 ,cupra Leon tfsi me ta 240 ,golf -scirocco 1,4 με 140-160-170 ,Leon 1,8-2.0tsi Audi a3 1,8-2.0tfsi Vw passat 1,8-2.0tsi skoda Octavia -superb 1,8-2,0 tsi Vw tiguan 1,4 me τα 150 διλιτρο tiguan golf gti 5 edition 30 ολααααααα αυτα φοράνε το ίδιο ιντερκουλερ ,τώρα το s3 φοράει αλουμινενιο ιντερκουλερ και πιο μεγάλο απο τα παραπάνω το golf r scirocco r cupra r φοράνε ιδέα διαστάσεις ιντερκουλερ με αυτό του s3 αλλα δεν ειναι αλουμινενιο άρα βάζεις ενα s3 και τέλος .παει το θέμα ιντερκουλερ πάμε στο θέμα εξατμισης το s3 φοράει τις ίδιες διαστάσεις με το golf gti cupra Leon Octavia rs golf r scirocco r αλλα επειδή ειναι τετρακινητο δεν μπαίνει σε η εξατμιση σε αμάξια μπροστά κίνησης γιατί έχει άλλες κουρμπες και άλλες βάσεις λόγω του πισω διαφορικου που έχει το s3 άρα βάζεις ενα cat back απο gti golf 5-6 η ενα cat back απο λεον cupra η λεον fr φτιάχνεις και ενα dp 70f βάζεις και ενα καταλύτη 200αρι και είσαι μια χαρα .απο θέμα εισαγωγής εάν ψάξεις έχει κιτ και με 150-160 ευρώ βάζεις και ενα τέτοιο κιτ και είσαι κομπλε

• Like 4
Posted

Φίλε λοιπόν το golf gti 5-6 ,cupra Leon tfsi me ta 240 ,golf -scirocco 1,4 με 140-160-170 ,Leon 1,8-2.0tsi Audi a3 1,8-2.0tfsi Vw passat 1,8-2.0tsi skoda Octavia -superb 1,8-2,0 tsi Vw tiguan 1,4 me τα 150 διλιτρο tiguan golf gti 5 edition 30 ολααααααα αυτα φοράνε το ίδιο ιντερκουλερ ,τώρα το s3 φοράει αλουμινενιο ιντερκουλερ και πιο μεγάλο απο τα παραπάνω το golf r scirocco r cupra r φοράνε ιδέα διαστάσεις ιντερκουλερ με αυτό του s3 αλλα δεν ειναι αλουμινενιο άρα βάζεις ενα s3 και τέλος .παει το θέμα ιντερκουλερ πάμε στο θέμα εξατμισης το s3 φοράει τις ίδιες διαστάσεις με το golf gti cupra Leon Octavia rs golf r scirocco r αλλα επειδή ειναι τετρακινητο δεν μπαίνει σε η εξατμιση σε αμάξια μπροστά κίνησης γιατί έχει άλλες κουρμπες και άλλες βάσεις λόγω του πισω διαφορικου που έχει το s3 άρα βάζεις ενα cat back απο gti golf 5-6 η ενα cat back απο λεον cupra η λεον fr φτιάχνεις και ενα dp 70f βάζεις και ενα καταλύτη 200αρι και είσαι μια χαρα .απο θέμα εισαγωγής εάν ψάξεις έχει κιτ και με 150-160 ευρώ βάζεις και ενα τέτοιο κιτ και είσαι κομπλε

:goodjob:  :good:

Posted

Τι χρώμα είναι το Golfακι?Βάλε καμία φώτο.Μπορεί να σε έχω δει

Posted

εχει ξανασυζητηθει αλλα το ρωτάω, μπορει να καουν πολλαπλασιαστες απο κακη ρυθμιση στο προγραμμα?

Μιλαμε για αμαξι με hybrid turbo?

Αν φοραει custom προγραμμα με dwel times που εχουν ξεφυγει πιθανοτερο να λιωνει ακιδα μπουζι/ισως να καιει και πολλαπλασιαστη.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Posted

Μιλαμε για αμαξι με hybrid turbo?

Αν φοραει custom προγραμμα με dwel times που εχουν ξεφυγει πιθανοτερο να λιωνει ακιδα μπουζι/ισως να καιει και πολλαπλασιαστη.

η ερωτηση μου ηταν για α'σταδιο με ρυθμιση 100αρας!

Posted (edited)

Σε stage 1, αν μπει wastegate(forge) και γίνει γυάλισμα τουρμπίνας και πεταλούδας, θα κερδίσουμε κάτι ;

Είναι value for money;

Edited by kyriakos88tsi
Posted

Γυάλισμα εννοείς φυσικά ξυράφιασμα ή αλλιως υβριδική. Κοστος κανα 500€

Θες upadate το πρόγραμμα, cooler, αντλία υψηλής. Συνολο κανα 2.000€ χοντρικά για να πας απο τα 220 ας πουμε στα 270-280.

Γυαλισμα πεταλούδας δεν υπαρχει στο μενού.

Δεν γινεται.

Κανα καθαρισμα και αν αλλα αυτο δεν δίνει άλογα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Γυάλισμα εννοείς φυσικά ξυράφιασμα ή αλλιως υβριδική. Κοστος κανα 500€

Θες upadate το πρόγραμμα, cooler, αντλία υψηλής. Συνολο κανα 2.000€ χοντρικά για να πας απο τα 220 ας πουμε στα 270-280.

Γυαλισμα πεταλούδας δεν υπαρχει στο μενού.

Δεν γινεται.

Κανα καθαρισμα και αν αλλα αυτο δεν δίνει άλογα.

Δεν εννόω ξυράφιασμα, ούτε υβρίδιο. :nea:

Λείανση στις εσωτερικές επιφάνειες (σαγρέ), wastegate (forge) και remap.

Posted

ναι ενα γυαλισμα παντα καλο κανει, ειδικα ενα venturi στο στομιο θα βοηθησει αρκετα. αλλα το μεγαλυτερο κερδος θα στο προσφερει το σκληροτερο ελατηριο στο wg actuator  μαζι με το remap .Γυαλισμα στην πεταλουδα δεν γινεται . Στην τουρμπινα γινεται .
Γνωμη μου οτι το σκληρο ελατηριο στην wg σε πρωτο σταδιο καλυτερα να αποφευγεται, αυξανει πολυ το backpressure ,τσαμπα ζορι σε μοτερ αλλα και στην τουρμπινα απο το υπερστροφαρισμα

Posted

Ολοκληρωσε το φπε με i/c και forge wg και κανε remap.

Αν εχεις bmy-blg μοτερ βαλε σωθικα αντλιας υψηλης.

Posted

Καλησπέρα σας! Έχω αγοράσει ένα golf V gt με πρόγραμμα από τον pazaropoulo στα 200 άλογα. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορώ να ξέρω αν φοράει όντως πρόγραμμα. Επικοινώνησα με τον pazaropoulo και όντως μου είπε ότι ο προηγουμενος του είχε περασει από αυτους κάποιο βελτιωτικό προγραμμα. Αν βγει η μπαταρία το πρόγραμμα χάνεται?

Posted (edited)

Οχι αν βγει μπαταρια δεν χανεται.

Διαπιστωνεται ευκολα:

1. Dyno.

2. Vagcom με ελεγχο πιεσης - αβανς.

3. Μπαρομετρο και δοκιμαστικη βολτα.

Edited by nikdev
Posted (edited)

καλησπερα ψαχνω εδω και καιρο να βαλω κι εγω το 2 κομματι του παζλ - εξατμισης , το donwnpipe .
η αληθεια ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα ακριβο για την τσεπη μου και φανταζομαι και για αρκετους εδω μεσα αλλα και θελω και πρεπει να μπει. υπαρχει κανενας που να εβαλε καταλυτη η κατι αλλο απο εξατμιση απο την εταιρια
"Καταλύτες*******" - **************.gr‎ ειναι αρκετα πιο χαμηλες τιμες απο αυτα που ακουσα απο αλλους ανταγωνιστες και σαφως με ονομα στην πιατσα της θεσσαλονικης.

Edited by nikdev
Posted

Εχω κακή εμπειρία. Απο εξατμιςη. Οχι σαν προιόν αλλα σαν τοποθετηση, μου την περασε ενας "μαστορας" εκει, αλλαν ντ αλλων, το σπιραλ επρεπε να ειναι ευκαμπτο το κολλησαν, το βγαλαν το ξαναβαλανε ευρισκε στο κάρτερ, αστα να πανε, τα ξηλωσα και εβαλα αλλο αλλού.

Κάκιστη εμπειρία εργασίας. Δεν το συνιστώ, αν παρεις dp απο κει σιγουρέψου οτι ειναι αυτό που θέλεις.

Posted (edited)

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω ένα golf GT (blg) (φοράει μόνο ελεύθερο φίλτρο panel) και σκέφτομαι για revo (file για 95άρα) χωρίς να έχω βλέψεις για περισσότερη βελτίωση. Έκανα ένα πρόχειρο log με vcds σε σχέση τη πίεση καυσίμου και τα cf. Πως είναι οι τιμές; Χρειάζεται να κοιτάξω κάτι άλλο πριν προχωρήσω ή θα κάνουν αυτοί τον έλεγχο;

LOG-01-140-020-xxx.xlsx

Edited by twincharged
Posted

ωωωωωωωχχχχ ......  και ελεγα οτι το δινουν καλα. 350 μου ειπε με 200αρη, αλλα αν ειχες θεματα οπως λες............ αντε παλι απο την αρχη