sirdimitris Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Πηρα σημερα την vw να γελασω λιγο.. Αλλαγη τακακια πισω λενε 80€.. εχω βρει τα galfer που φοραει στα 25€ δεν βρηκα ιδιο κωδικο αλλα λογικα αυτα ειναι, Link Εχουν κατεβει τα υγρα φρενων στο min και νομιζω απ τα πισω ειναι Quote
SkyNet Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Μια χαρά πάστα δείχνει να έχει το τακάκι σου πάντως Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
TeoFele Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Μιας που μιλαμε για φρενα.. τυχαινει καμια φορα που ειμαι σταματημενος η οταν τσουλαει ισα ισα το αυτοκινητο και παταω φρενο να νιωθω ενα μικρο κενο στο ποδι μου οταν παταω το πεταλ και κανει ενα τακ..λετε να υπαρχει κανενα προβλημα η αυτο συμβαινει επειδη εχει το συστημα να μενει φρεναρισμενο το αυτοκινητο στην ανηφορα για 3δευτ.? Εχω polo του 11 με δισκοπλακες μονο μπροστα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
Kostas Pak Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 Καλησπέρα στη παρέα.Ήθελα να ρωτήσω το εξής καθώς ήρθε η ώρα να αλλάξω δισκόπλακες/τακάκια στο Polo μου μοντέλο του 2011 Highline 1.2TSI 105ps... Είμαι ανάμεσα στα brembo και στα ATE για τα οποία έχω βάλει και τις αντίστοιχες εικόνες...Οι κωδικοί ειναι τσεκαρισμένοι οτι ταιριάζουν με το PR του συστήματος φρένων και η διαφορά στη τιμή τους είναι στα 10Ε (πιο ακριβά τα brembo) .Ποια θεωρείτε καλύτερη λύση ανάμεσα στα 2?Καλύτερο φρενάρισμα,αντοχή στο χρόνο?Ίσως κάποια προσωπική εμπειρία? 1 Quote
OMINUS Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 η ATE όπως και σε πολλές μάρκες αυτοκινήτου είναι πρώτης τοποθέτησης από το εργοστάσιο οπότε την θεωρώ πολύ τίμια επιλογή με την Brempo από την άλλη άλλη έχεις μια ίσως ποιο διαφορετική δισκοπλακα. που ειναι εξίσου και αυτή τίμια πολύ καλές επιλογές και η δύο θα έλεγα αγαπητέ μου. 1 Quote
gianniskar Posted March 7, 2021 Report Posted March 7, 2021 Καλησπέρα στη παρέα.Ήθελα να ρωτήσω το εξής καθώς ήρθε η ώρα να αλλάξω δισκόπλακες/τακάκια στο Polo μου μοντέλο του 2011 Highline 1.2TSI 105ps... Είμαι ανάμεσα στα brembo και στα ATE για τα οποία έχω βάλει και τις αντίστοιχες εικόνες...Οι κωδικοί ειναι τσεκαρισμένοι οτι ταιριάζουν με το PR του συστήματος φρένων και η διαφορά στη τιμή τους είναι στα 10Ε (πιο ακριβά τα brembo) .Ποια θεωρείτε καλύτερη λύση ανάμεσα στα 2?Καλύτερο φρενάρισμα,αντοχή στο χρόνο?Ίσως κάποια προσωπική εμπειρία?Οι brebo που κοιτάς είναι κινεζικές αντιγραφή αποφυγε τες! Οι γνήσιες συνήθως έχουν κόκκινα γράμματα και κανένα κατοσταρι παραπάνω..Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
Kostas Pak Posted March 18, 2021 Report Posted March 18, 2021 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!Μαλλον πάω για τα ATE... 1 Quote
OMINUS Posted March 18, 2021 Report Posted March 18, 2021 (edited) 18 λεπτά πριν , Kostas Pak said: Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!Μαλλον πάω για τα ATE... Που είσαι δες και αυτά τα ΑΤΕ https://www.drive2.com/l/575193016470341822/ Edited March 18, 2021 by OMINUS 1 Quote