Jump to content
DrYannisK

Αλλαγη Υφασματος Του Καθισματος Του Οδηγου

Recommended Posts

εχω GTI V του 2006. στα 3 χρ φαγωθηκε το υφασμα στο καθισμα του οδηγου στο σημειο που φθειρεται περισσοτερο οταν μπαινεις και βγαινεις απο το αυτοκινητο. στο αριστερο "πτερυγιο" του καθισματος. το αλλαξα πηγαινοντας σε ενα μαγαζι που κανει αυτη τη δουλεια και η αγορα υφασματος παρομοιου με αυτο του γνησιου +εργατικα =80ε. υφασμα αλλαξα μονο στην ουσια τα 3 κομματια που επενδυουν το "πτερυγιο".
καποια στιγμη στο ebay πριν 6 μηνες ειδα να πουλανε ολο το υφασμα ετοιμο ραμμενο 80-100ε. δεν μπορω νατο βρω. σκεφτομαι ως καλυτερη λυση να το αγορασω ετσι ετοιμο ραμμενο γιατι δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το ραψιμο που εκανε και βασικα απο το μετρημα που εκανε των κομματιων ο ραφτης της προηγουμενη φορα.
εχετε δει να πουλανε στο ιντερνετ το υφασμα ετοιμο ραμμενο; εσεις αλλαξατε το υφασμα;

Link to comment
Share on other sites

στα 100000+χλμ που εδωσα το 5αρι gti δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο βαθμο φθορας το σημειο που περιγραφεις τσαλακομενο λιγο μεν αλλα οχι φαγομενο.ευτυχος στο 6αρι το βελτιωσανε..κοντευω τα 70000 και ειναι κομπλε ακομα.εγω θα σου ελεγα αντι να πετας 80αρια και 100αρια πηγαινε σε εναν καλο ταπετσερη και πες του να σου αντικαταστησει με καλυτερης ποιοτητας αφρολεξ τα πλαινα των καθισματων και ντυσε ολο το σημειο του καθισματοςπου εχει γκρι υφασμα,με δερμα,ασε μονο το καρο στο κεντρο με υφασμα.πιστευω θα ειναι καλυτερο και οπτικα αλλα και πρακτικα στην φθορα.

Link to comment
Share on other sites

σημασια εχει ποσες φορες μπηκες βγηκες απο το αμαξι, πχ εγω κανω πολλες μικρε διαδρομες σε σχεση με αλλους. επισης ρολο παιζουν το ποσο κιλα εισαι και συνεπως ποσο ακουμπας στο σημειο, ειμαι 90 κιλα.
τελος σημασια εχει και αν μπαινεις στη θεση του οδηγου με το μπουφαν η οχι.

δεν χαλασε το αφρολεξ. το υφασμα εχει φθαρει.
δερμα δεν το κανω μετιποτα. δεν μου αρεσει το δερμα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.