Jump to content
Dimitris1911

Παραφινέλαιο Στο Κάθισμα

Recommended Posts

Καλημέρα, μου έπεσε παραφινέλαιο στο κάθισμα του συνοδηγού! αποτι φαίνεται θα αφίσει λεκέ. ξέρει κανεις αν βγαίνει και αν ναι πως;;; :shok:

Link to comment
Share on other sites

Έλα ρε Δημήτρη με γειά σου! Λοιπόν αντιμετώπισε το σαν κάθε άλλο λιπαρό λεκέ. Κατ αρχήν μην αφήσεις να περάσει πολύ καιρός. Βάλε απορρυπαντικό (υγρό) ρούχων ή πιάτων πάνω στο λεκέ (αφού κάνεις ένα τεστ σε σημείο που δεν φαίνεται για να δεις άν αντέχει το χρώμα) για 30΄. Μετά τρίψε ελαφρώς με βουρτσακι (για να μη φθείρεις τις ίνες του καθίσματος) και επανέλαβε άν χρειαστεί. Επίσης υπάρχει το site του Skip που έχει οδηγό λεκέδων ανάλογα με το ύφασμα που έχεις: http://www.vazoplintirio.gr/odigos-gia-lekedes . Δεύτερη λύση είναι τα προϊόντα "Ο Διαβολάκος του λεκέ" . Υπάρχουν στα super market και παίρνεις αυτό που αντιστοιχεί με το λεκέ που έχεις. Τρίτη λύση: μανάδες - γιαγιάδες. Έχουν πάντα τη λύση και άμα σε αγαπάνε πολύ σου το κάνουν κι όλας!

Καλή επιτυχία.

Edited by symearg
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την βοήθεια!!!! τελικά δοκίμασα τη τελευταια λύση με το διαβολάκο και δεν φαίνεται κάτι πλέον! επιφανειακά αποτι βλέπω έχει φύγει τελείως!  :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.