Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Night Out : @ Αθήνα - 22/5 - City Sound -Χαιδάρι

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι του Hellenic VWClub,

 

Την εβδομάδα που διανύουμε μπορεί να μην έγινε η καθιερωμένη μας βόλτα όμως ο λόγος είναι πολύ σημαντικός μια και τα vip μέλη της λέσχης μας θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της. Επισημαίνουμε πως η συμμετοχή σας κρίνεται καθοριστική για την πορεία μας στο μέλλον έχοντας κοινό το πάθος μας για VW! Σας περιμένουμε! Τα VIP μέλη μπορούν να δουν στο φόρουμ του το σχετικό θέμα εκλογές 2013!

 

Παρόλα αυτά οι βόλτες είναι βόλτες! Έτσι, το ραντεβού μας ορίζεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/5/13 όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Car Tech, δηλαδή η δεύτερη εκπαιδευτική μας δραστηριότητα.

 

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, παλιά και νέα μέλη, στο κατάστημα του συνεργάτη μας Μπραζιώτη Παύλου CITY SOUND  που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 336 στο Χαϊδάρι. Το θέμα της συνάντηση είναι car audio, spy alarm και γενικά ότι έχει να κάνει με ηλεκτρολογικά πάνω στα οχήματά μας.

 

Θα σας περιμένουμε λοιπόν στο parking του καταστήματος στις 19.45 για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ένα ενδιαφέρον σεμινάριο!

 

Όπως πάντα βέβαια, φοράμε τα αξεσουάρ της λέσχης μας και δηλώνουμε την συμμετοχή μας με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο και αριθμός συνοδών.

 

Θα χαρούμε να δούμε όλους εσάς που ασχολείστε με τα VW οχήματα σας καθώς και να γνωρίσουμε και την δική σας παρέα.

 

Xάρτης εδώ!

 

 

*** Μπορείτε να μας βρείτε στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
*** Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Λευ kouliss θα είναι παρών!

Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

Ελα να μαζευομαστε για τεταρτη και σας εχουμε ετοιμασει ωραια πραγματα..;)

Link to comment
Share on other sites

Φτου! Δίπλα στο σπίτι και δεν μπορώ να έρθω λόγω δουλειάς...

 

Να περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα :)

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωση της τελευταιας στιγμης!!!εχει εξασφαληστει οχημα για να μην μεινουμε μονο στην θεωρια.......

Link to comment
Share on other sites

Θα είμαστε εκεί εγώ και ο svouras

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.