Jump to content
Guest PanosVR6

Weekly Night Out @ Αθήνα - 13/6 - Vive Mar - Βουλα

Recommended Posts

Guest PanosVR6

Αγαπητά μας μέλη,

 

Το καλοκαιράκι εμφανίζεται σιγά σιγά οπότε κι εμείς δεν μπορούσαμε να του γυρίσουμε την πλάτη!

 

Για αυτήν την εβδομάδα το μενού έχει καφεδάκι. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, αυτήν την Πέμπτη 13/6/13 σας περιμένουμε όλους παλιά και νέα μέλη στο γνωστό καφέ VIVE MAR που βρίσκεται στην Λ. Κων/νου Καραμανλή 18 στην Βούλα!  (χάρτης)

Το ραντεβού μας ορίζεται στις 21.30 στο parking του μαγαζιού όπου στις 22.00 θα μπούμε όλοι μαζί μέσα να απολαύσουμε την μαγευτική θέα που προσφέρει η τοποθεσία.

 

Σας περιμένουμε όλους,  με την δική σας παρέα, να έρθετε να γνωριστούμε και να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη για το vw όχημά σας.

 

Όπως πάντα απαιτείται άφθονη καλή διάθεση.

 

Εννοείται πως φοράμε τα αξεσουάρ της λέσχης μας.

 

Δηλώστε την συμμετοχή σας για την πιο εύκολη οργάνωσή μας.

 

Υ.Γ.  Όπως όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους.. έτσι και εγώ θεωρώ ότι μετά από 4,5 χρόνια προσφοράς... ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από συντονιστής συναντήσεων κλείνοντας το δικό μου κύκλο! Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή.. στις συναντήσεις και στα events του Hellenic VWClub! Προσπάθησα για το καλύτερο με γνώμονα το συμφέρον των μελών και της λέσχης. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους συντονιστές και να συνεχίσουν το δύσκολο έργο..

 

Με εκτίμηση,

PanosVR6

 

*** Μπορείτε να μας βρείτε στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο i_safe.gif | κάντε μας Like στο i_safe.gif | δείτε μας στο i_safe.gif

*** Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

 

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ο Λευ kouliss θα είναι εκεί εκτός απροόπτου.

 

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής προσφορά σου. Σίγουρα αυτή η απόφαση σου να αποχωρήσεις από το οργανωτικό μέρος ήταν κάπως απρόσμενη αλλά είναι κατανοητό αφού σε όλους μας, μας έχει τύχει να χρειαστεί να καταναλώσουμε τον προσωπικό μας χρόνο σε άλλες προτεραιότητες.

 

Θα τα πούμε την Πέμπτη αλλά και στις επόμενες συναντήσεις απο κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Και ο KOSTAS MK5 θα είναι εκεί.

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη για με την μέχρι τώρα προσφορά του στη λέσχη ως μέλος του Δ.Σ. και ως συντονιστής των συναντήσεων.

Εύχομαι το κενό που άφησε ο Παναγιώτης για τους δικούς του λόγους  να καλυφτεί απο το ίδιο πρόθυμα και άξια άτομα ώστε να συνεχίσουν το ίδιο καλά η και καλύτερα αν αυτό είναι εφικτό το σοβαρό επικοινωνιακό έργο της λέσχης.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Και εμεις παρωντες.......

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.