Jump to content
Symearg

42 Χρόνια Ράλλυ Θερμαϊκού. Θεσσαλονίκη 16 Ιουνίου 2013

Recommended Posts

~~~~~~~~~

 

 

2013-rally-thermaikou-1.jpg

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Hellenic VWClub,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη το 42ο Ράλλυ Θερμαϊκού.

 

Το Ράλλυ θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα θα λάβει χώρα όπως κάθε χρονιά σους πρόποδες και τις πλαγιές του Χολομώντα, με 5 ειδικές διαδρομές τις Παλαιόκαστρο ΙΤσουκαλάς ΙΠαλαιόκαστρο ΙΙΤσουκαλάς ΙΙΠαλαιόκαστρο ΙΙΙ και Service Park στον Πολύγυρο.

 

Διοργανωτής όπως κάθε χρόνο ο Α.Ο.Θ. (www.aoth.gr) που με μεράκι και όρεξη προσπαθεί και υποστηρίζει τους Ελληνικούς αγώνες.

 

Όσα μέλη το επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν και να παρακολουθήσουν το Ράλλυ Θερμαϊκού με δικές τους ενέργειες.

 

Σημειώνουμε ότι στην τελευταία μας συνάντηση, στα Carrefour Μακεδονία στις 6 Ιουνίου, παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Θ. κος Αγοραστός Λάζαρος και μας προσκάλεσε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Μάλιστα γνωρίζοντας όλα τα σημεία του αγώνα και με την ιδιότητα που θα έχει ο ίδιος ως υπεύθυνος ασφαλείας στις ειδικές διαδρομές, μας σύστησε ένα από τα ομορφότερα σημεία του αγώνα για να τον παρακολουθήσουμε. Πρότεινε την ειδική Τσουκαλάς Ι με ώρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου τις 10:34.

 

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε το πανόραμα του αγώνα με τις ειδικές διαδρομές (Ε.Δ.), τις ώρες διεξαγωγής της κάθε μιας και τη θέση του service park:

 

2013-rally-thermaikou-2.jpg

 

Για τη μετάβαση στην Ε.Δ. Τσουκαλάς Ι ισχύουν οι εξής οδηγίες.

Η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί είναι:

 

  1. Θεσσαλονίκη - Πολύγυρος.  Φτάνοντας στην πόλη του Πολύγυρου στρίβουμε αριστερά στον περιφερειακόδρόμο που περνά μπροστά από το νοσοκομείο και το δικαστικό μέγαρο.
  2. Διασταύρωση προς Ταξιάρχες.  Στη συνέχεια και αφού περάσουμε από το δικαστικό μέγαρο (λίγο μετά το νοσοκομείο) στρίβουμε και πάλι αριστερά προς το χωριό Ταξιάρχες.
  3. Τσουκαλάς Ι.  Ακολουθώντας αυτό το δρόμο θα συναντήσουμε τη σήμανση του αγώνα όπου υποδυκνείεται η είσοδος της Ε.Δ.
  4. Το σωστό σημείο!   3 χλμ μετά την είσοδό μας στην Ε.Δ. συναντούμε μία αριστερή εντυπωσιακή φουρκέτα με μεγάλο πλάτωμα για να παρκάρουμε με ασφάλεια τα αυτοκίνητά μας, να καθόμαστε με άνεση και ασφάλεια.

Υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την προσέλευση μας σε ένα αγώνα ράλυ:

  • Ώρα προσέλευσης. Λόγω των προετοιμασιών που γίνονται στην πίστα πριν τη διεξαγωγή μιας Ε.Δ. η προσέλευση των θεατών πρέπει να γίνεται τουλάχιστο δύο ώρες πριν την καθορισμένη ώρα εκκίνησης (π.χ. στην Τσουκαλάς Ι με ώρα εκκίνησης 10:34, η ώρα προσέλευσης είναι 08:30).
  • Επιλογή ασφαλούς σημείου. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξουμε ένα ασφαλές σημείο για να παρακολουθήσουμε τα περάσματα των αυτοκινήτων. Συνήθως υπάρχει σήμανση για το χώρο που προβλέπεται για θεατές. Είναι όμως σημαντικό να ελέγχουμε κι εμείς οι ίδιοι το σημείο, υπολογίζοντας την πορεία των αγωνιστικών και την ενδεχόμενη εκτροπή τους από την καθορισμένη πορεία.
  • Σεβασμός και υπακοή στις οδηγίες των υπεύθυνων ασφαλείας του αγώνα. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας των αγώνων φέρουν ειδική σήμανση. Πρέπει πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες τους για να αποφύγουμε δυσάρεστες περιπέτειες. Άν για οποιοδήποτε λόγο πιστεύουμε οτι πρέπει να τους ενημερώσουμε για κάτι που αφορά την ασφάλεια τη δική μας ή άλλων θεατών, να το κάνουμε άμεσα.
  • Δεν κινούμαστε για κανένα λόγο μέσα στις Ε.Δ. 1 ώρα πρίν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής τους.
  • Προστατεύουμε τη φύση και το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Φυσικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ειδική διαδρομή θέλετε εσείς αρκεί να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα και οι κανόνες ασφαλείας.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 6973507006 (Μάκης  -  symearg).

 

Καλή διασκέδαση!

 

*** Μπορείτε να μας βρείτε στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
*** Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

_____________________
 

Hellenic VWClub 2004 - 2013 | Όλοι, παλιοί και νέοι, οδηγούμε μαζί!

 

1η Ευρωπαϊκή Περιοδεία 22 ~ 30 Οκτωβρίου 2011
2η Ευρωπαϊκή Περιοδεία - Σεπτέμβριος 2014
 

 

Edited by symearg
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Μάκη για το ψάξιμο που έριξες και για τις πληροφορίες που μας παραθέτεις !!

Όποιος πάει σίγουρα θα δει πολύ ωραίο θέαμα και κλίμα συνάμα.

Ίσως στα τελειώματα των ειδικών, λόγω της σύντομης διάρκειας, στενοχωρηθείτε λιγάκι..

 

rally_guys.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.