Jump to content
stratosg

Βοήθεια Για Συμπλέκτη Μονής Μάζας Σε 1.9Tdi Awx

Recommended Posts

 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση Περίεργη. Γίνεται σε κινητήρα 1.9TDi AWX 130 ίππων, με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο να τοποθετηθεί συμπλέκτης ΜΟΝΗΣ μάζας αντί για συμπλέκτη ΔΙΠΛΗΣ μάζας; Αν ναι υπάρχει περίπτωση ζημιάς σε κινητήρα ή σε κιβώτιο;

 

Κάθε βοηθεία είναι ευπρόσδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

Guest πανος-gti

φιλε διπλης μαζας φοραω στο δικο μου 1.8τουρμπο .οταν ηταν να αλλαξω σε μονης σε διαλογο με το μηχανικο μου ειπε οτι η αντοχη λογω ροπης του κινητηρα δεν σου βγαλει πολλα χλμ εξου κ οσκοπος τησ διπλης μαζας.μη κανεις πειραματα.


μεινε σε αυτο που εχεις.

Link to comment
Share on other sites

Πάνο ευχαριστώ πολύ. Το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου και είναι ταξί. Βασικά τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ το βολάν του συμπλέκτη και γι' αυτό μου ζήτησε να το θέσω ως θέμα.

 

Κάποιοι του είπαν ότι γίνεται, αλλά υπάρχει περίπτωση να πάρει το κιβώτιο στα χέρια. Εγώ δεν είμαι μηχανικός και ειδικά από πετρέλαιο δεν έχω καμία απολύτως ιδέα. Οπότε η οποιαδήποτε συνεισφορά σας στη συζήτηση είναι υπερ-πολύτιμη.

Link to comment
Share on other sites

Απο την στιγμη που ειναι επαγγελματικο οχημα,καλυτερα να ακολουθησει την σιγουρη λυση.Σιγουρα μπαινει μονης μαζας,αλλα συνηθως η αλλαγη αυτη γινεται σε συνδυασμο με αλλα σε βελτιωμενα αυτοκινητα.

 

Τι τον εχει ταλαιπωρησει ακριβως με το βολαν διπλης μαζας?

Edited by konstantinos passat
Το θεμα μετακινηθηκε στη σωστη ενοτητα.
Link to comment
Share on other sites

Είναι το 4ο (δεν κατάλαβα αν είναι το βολάν ή ο συμπλέκτης, γιατί αναφέρει συνεχώς τη λεξη βολάν) σε 230.000Km. Το αυτοκίνητο στο ρελαντί τραντάζεται. Βέβαια ο κινητήρας του είναι αλλαγμένος, γι' αυτό και τα "λίγα" χιλιόμετρα. Μου φαίνεται παράδοξο, αλλά ότι μου είπε σας μεταφέρω. Άλλωστε είμαστε σε επαρχία και δεν καταπονείται το αυτοκίνητο όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες μεγάλες πόλεις.

 

Παιδιά είστε θησαυρός.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.