Jump to content
NIKOLAS1970

Αλλαγη Αμορτισερ Και Ελατηριων

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΧΩ ΕΝΑ VW PASSAT 1.6 FSI MONT 7/2006 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.....ΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ????

Link to comment
Share on other sites

Δεν μας λες τι ζητας ομως χαμηλωμα και αν ναι ποσο θες στριψιμο ? απο τη στιγμη που θα χαμηλωσεις να ξερεις οτι η εργοστασιακη ανεση χανεται απο κει και περα απο αμορτισερ μπορεις να βαλεις koni κιτρινα ρυθμιζομενα blistein κιτρινα b8 sprint και ελατηρια h&r η eibach υπαρχουν και φθηνες coilover μεχρι 500 ευρω αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτες οποτε δεν θα σου τις συνιστουσα για ελληνικους δρομους. Εγω εχω ελατηρια h&r κοκκινα 3.5 ποντους  και αμορτισερ χειροποιητα βασικα τα μανισια αλλα φτιαγμενα και ειναι κουτσουρο.

Edited by stavros g
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και καλωσορισες.

Αν θελεις κανε μας μια παρουσιαση σου στην Γνωριμια Νεων Μελων και γραφε με μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης.Τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις  ;)

 

Στο ερωτημα σου,εχεις δυο κατευθυνσεις.

Η μια να βαλεις αμορτισερ πχ bilstein μαυρα,τα οποια ειναι για τα μαμα ελατηρια και σιγουρα δεν χανεις το παραμικρο σε ανεση.Ειναι ''μαμα'' επιπεδου.

Η αλλη επιλογη,να βαλεις αμπορτισερ παλι χωρις ελατηρια αλλα πιο σφιχτα απο τα μαμα,παλι δεν χανεις ιδιαιτερα σε ανεση και η τελευταια επιλογη ειναι να βαλεις αμορτισερ για χαμηλωμα σε συνδυασμο με ελατηρια χαμηλωματος.Εκει θα θυσιασεις λιγη ανεση (οχι υπερβολικα πραγματα αν και ειναι καθαρα υποκειμενικο) και θα κερδισεις σε αισθηση και κρατημα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.