Jump to content
KYR

Προβλημα Με Διακοπεσ Στο Γκαζι, Σε Golf V Gti Dsg Του 2006

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι, καλή εβδομάδα. Είμαι κάτοχος ενός Golf V GTI 2006 ΜΕ 102.000kms και εδώ και 4 μήνες μου κάνει αιφνίδια και ανεξάρτητα ταχύτητας, είτε κινείται με 100 είτε με 225, ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ, για 20 εως 30 secs, και κατόπιν επανέρχεται . Είναι DSG και αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα του εάν βρίσκεται σε λειτουργεία D ή S ή manual. Σκέφτηκα και άλλαξα βέβαια φίλτρο βενζίνης, γιατί την ίδια μέρα που το παρουσίασε το δικό μου, είχε το ίδιο πρόβλημα σε Mercedes C200 ξάδελφός μου, με ίδια βενζίνη SHELL RACING 100oct.!!! Το ΤΕΑΜ που μου κάνει service είναι δικοί μου άνθρωποι και γνώστες πάνω από 15 χρόνια σε πάνω από 12 αυτοκίνητα και δεν θέλουν να με γδάρουν. Επειμένω για αντλία βενζίνης , τροφοδοσία τρόμπα βενζίνης και αντλία υψηλής. Ελέγχεται εγκέφαλος, χωρίς βλάβες. βγαίνει η αντλία υψηλής, μπαίνει για καθαρισμό σε υπέρηχο για 24 ώρες, είναι Ο.Κ. Ωστόσο συνεχίζει το πρόβλήμα. Το κρατούν και το δοκιμάζουν για 1,5 μήνα με πάθος και του αλλάζουν 11 φορές πρόγραμμα στον εγκέφαλο. Βλέπω ότι προσπαθούν. Προχθές, μου λένε να πάρω το αυτοκίνητο, και ότι έχει δείξει άριστη συμπεριφορά για μια εβδομάδα. Στην πόλη, δεν έδειξε κάτι, αλλά με το που βγήκα Αττική οδό, κάγκελο!!! Πάλι διακοπές και δυστυχώς όχι καλοκαιρινές. Ξενέρωσα. Προ 2ετίας, είχα αλλάξει με νέα εξαρτήματα, το μισό κινητήρα, γιατί το είχα αγοράσει μεταχεισμένο και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Έκανε και τότε τα ίδια, αλλά έφτιαξε. Για 2 χρόνια ήταν πύραυλος. Τώρα θα ήθελα τη γνώμη σας, τα φώτα σας. Μέχρι που σκέφτομαι, να πουλήσω τον υπάρχοντα κινητήρα και να βρω έναν R32 V6. Έχω φρικάρει, γιατί δεν μπορούν να βρουν το πρόβλημα, να κάνουν την διάγνωση. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει θεραπεία. Τέλος πάντων, εάν έχετε καμιά ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ για το χρόνο σας, Kyr.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς διακοπές ; Μήπως είναι το DSG Και νεκρωνει και δεν μεταδίδει την ισχύ στους τροχούς ;

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 20-30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ TURBO ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ Π.Χ., ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ TURBO. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Βαλε διαγνωστικο και δεν αν εχει καταγραψει λαθη

ΤΑ ΟΧΙ ΤΟ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΛΑΘΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ CHECK ENGINE ΛΑΜΠΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ...!!!!

Μπουζι/πολλαπλασιαστες?βγαζει σφαλματα?μπεκ εχεις καθαρισει?

ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε την ταπα της βενζινης και βαλε το αυτι σου κοντα στην ταπα και ακου αν βγαινει αερας. Αν βγαινει η ταπα σου δεν εξαερωνει κοινως εχει κολλησει το ελατηριο που εχει για την εξαερωση των αναθυμιασεων της βενζινης. Αλλαξε την ταπα της βενζινης και εισαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα με την περηγραφη που δηνησ το προβλημα μαλον ειναι στην αντλια βενζηνησ και στο εγκεφαλακι τησ αντλιασ σε αυτα τα χιλιομετρα δικεολογηται να σου χαλαση και τα συπτοματα που κανει οταν εχει προβλημα η αντλια ειναι αυτα που γραφησ .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αλαξε αντλια να τελειωνεις....φυσιολογικη φθορα με τις κοτοσουπες που βαζουμε στα βενζιναδικα

 

@βεβαια θελει ψαξιμο..μπορει να ειναι η πισω αντλια που δημιουργει το προβλημα

Edited by panosss
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.