Jump to content
alex42q

Πλύσιμο Με Μαλλί Προβάτου Στις Βούρτσες

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ακούσω την άποψη σας γύρω από αυτό το θέμα μιας και η σωστή συντήριση του αυτοκινήτου μας είναι ένα σοβαρό θέμα...Βρήκα ένα πλυντήριο αυτοκινήτων το όποιο φημίζεται για το πλύσιμο που κάνουν μέσα σε τούνελ το οποίο περιέχει βούρτσες πολύ μαλακές από μαλλί προβάτου...ποια είναι η άποψη σας??να το πλύνω εκεί η καλυτερα στο χέρι..??

Link to comment
Share on other sites

1) Μακρυά από πλυντήρια - ακόμα περισσότερο από αυτά με τούνελ και βούρτσες.

2) Το μαλλί προβάτου έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και σε γάντι, έχει όμως 2 μειονεκτήματα α) σαπίζει στο εξάμηνο β) "σέρνει" τους λεκέδες, βρωμιές κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Για να διατηρείται σε καλή κατάσταση το αυτοκίνητο θέλουμε ένα προιόν πρόπλυσης ώστε να φεύγουν οι χοντρές βρωμιές www.polishedbliss.co.uk/acatalog/auto-finesse-citrus-power-cat2.html, ένα καλό σαμπουάν που δεν περιέχει αλκάλια www.i4detailing.co.uk/acatalog/britemax_clean_max_1.html (μακριά από AVA,Fairy κτλ),ένα μαλλί προβάτου www.carpro-us.com/microfiber-madness-incredimitt/ 2 κουβάδες όπου ο ένας έχει μόνο νερό για να ξεπλένουμε το μαλλί προβάτου και ο άλλος έχει το σαπούνι ώστε να φεύγει η βρωμιά και να μην σέρνεται στο αυτοκίνητο και δημιουργεί αράχνιασμα,και μια μεγάλη πετσέτα στεγνώματος http://www.detailingshed.com/drying-towels/178-chemical-guys-fatty-orange-drying-towel.html.Τα προιόντα που αναφέρω είναι ενδεικτικά,υπάρχουν και από άλλες εταιρείες αλλά αναφέρω αυτά που έχω εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Εκτός του εξωτερικού,μπορούν να παραγγελθούν και από εδώ http://swell.gr/car/index.php Στο συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται ολική περιποίηση του αυτοκινήτου.Κάποια μέλη από εδώ σίγουρα το γνωρίζοθν. Παραθέτω 2 links με τη δουλειά που έγινε στα δικά μου αυτοκίνητα

www.cardetailing.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=2420

www.cardetailing.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=2290&p=82158&hilit=focus+zaino#p82158

Edited by Polo_TSI
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες που μου έδωσες είναι πολύ χρήσιμες..Το συγκεκριμενο καταστημα που βρίσκεται???απο οτι ειδα νομιζω οτι ειναι στο περιστερι..ποσα παιρνει για ενα πλυσιμο με επιδιωρθωσεις αν επιτρεπεται..??

Link to comment
Share on other sites

απλα να προσθεσω οτι αν εχει πλυθει εστω και μια φορα σε βουρτσα η με λαθος τροπο η ζημια εχει γινει.

οποτε μην τρελενεσαι και απλα προσπαθησε να διατηρησεις την υπαρχουσα κατασταση η στην καλυτερη διορθωσε την και μετα συντηρησε

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οχι σε βουρτσα το αμαξι δεν το εχω πλυνει ποτε...ελπιζω να μην εχει γινει καποια ζημια σε καποιο πλυσιμο γιατι και τα πιεστικα δεν ειναι οτι καλυτερο...

Link to comment
Share on other sites

οταν εννοω ζημια εννοω να εχει πολυ εντονη αραχνη.αραχνη εχουν σχεδον ολα τα αυτοκινητα που δεν πλενονται με το σωστο τροπο.

φανταζομαι δεν το πλενεις με το σωστο τροπο οπως ολοι μας πριν ασχοληθουμε λιγο σοβαρα με το detailing.

απλα κοιτα το αμαξι σου στον ηλιο και θα δεις ποση αραχνη εχει.

αν εχεις ασπρο,οπως βλεπω στην φωτο ειναι δυσκολο να το δεις οποτε εισαι μια χαρα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.