Jump to content
kostikos21

Αγορα Νεου Πολο Και Απορια

Recommended Posts

Kostiko τι κανείς;χρόνια πολλά με υγεία και καλορίζικο το πόλο σου.το πήρα και γω.1200 105 άλογα σε blue shadow.δεν είναι αυτό της φωτογραφίας.ειναι πανέμορφο όμως.αλλα αυτή την στιγμη είμαι σε ανά ένα κάρβουνα γιατί το έχω στην αντιπροσωπεία πρώτον λόγο 136 € σήματος κ δεύτερον γιατί να χρέωση την άδεια του ένα χρόνο κυκλοφορίας μόνο για λιγες ημέρες!τι να προσέξω;ποτέ να αλλάξω λάδια πρώτη φορα;

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Nikon καλη χρονια και χρονια πολλα ! Καλοριζικο και σε εσενα το πολακι σου με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! Εννοειται και περιμενεις λιγες μερες να μην πληρωνεις τσαμπα τελη και αδειες. Τωρα οσον αφορα τι να προσεξεις για μενα εννοειται χαλαρη οδηγηση χωρις να ξεπερνας τις 3.000 στροφες και χωρις αποτομες γκαζιες.Να πατας το φρενο αρκετα για να στρωθει και προσωπικα εγω μετα τα 2.000 km σκεφτομαι να αρχισω να το ανοιγω σταδιακα.Τωρα λαδια μην αγχωνεσαι αν δεν κανω λαθος πρωτο σερβις για λαδια ειναι στα 5000 km.Παρε με το καλο το πολο και ανοιξε το βιβλιαρακι του αυτοκινητου και θα τα βρεις ολα εκει μεσα. Τωρα οσον αφορα τελικα το αμαξι εχει πλευσεις σε λακουβες εχω καποια τρανταγματα και ελπιζω να κατσει καποια στιγμη η αναρτηση. Ειμαι με 810 km στο πολο αυτη τη στιγμη 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κι από εδώ! Για να μην ανοίξω νέο θέμα είπα να γράψω σε υπάρχον τόπικ.
Χθες πήραμε στην οικογένεια ένα Polo 1.2 TSI Highline 105ps του 2011, με 19.000km! Θέλω να εκφράσω 2 απορίες που είχαμε με τους δικούς μου...
 

1)Το γεγονός ότι έχει πινακίδες Αθήνας (ΙΟΤ) ενώ ο πρώτος που υπέγραψε το Service Book είναι στην επαρχία υποδηλώνει ότι ήταν Test Drive? Μήπως ήταν από αυτά που ''μοιράζουν'' στις αντιπροσωπείες της Ελλάδας με Αθηναϊκά νούμερα? Βέβαια αυτά έχουν νούμερα κεντρικού τομέα Αττικής (τότε έδιναν ΙΜΤ) ενώ το Polo είχε ήδη βγει κανα χρόνο. Δεν ξέρω... Από ιδιώτη το πήραμε πάντως!

2)Το αυτοκίνητο φοράει το RCD 210. Υπάρχει έτοιμη η καλωδίωση στις πίσω πόρτες για πίσω ηχεία? Πατέντα με θύρα AUX (ή ακόμα καλύτερα με θύρα USB) μπορεί να γίνει, και αν ναι, είναι εύκολο? 'Η μηπως αξίζει καλύτερα να βάλουμε ένα μεταχειρισμένο RCD 310?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
   

Edited by Tasos21
Link to comment
Share on other sites

Για το πρωτο σου ερωτημα θα σου πω οτι δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες για την πινακιδα..κι εγω επαρχεια εμενα οταν πηρα το αμαξι αλλα επειδη η αντιπροσωπια την αθηνας μου εκανε καλυτερη προσφορα κατα πολυ ηρθα και το πηρα απο την αθηνα με αθηναικα νουμερα..

Για το δευτερο δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω διοτι εχω γκολφ αλλα αν χρειαστεις rcd 310 για δοκιμη ή για αγορα πες μου..

Link to comment
Share on other sites

σχετικά με τα ηχεία, δυστυχώς χωρίς rcd310 δεν έχεις 4 ηχεία οπότε δεν υπάρχει ούτε καλωδίωση πίσω - επίσης χωρίς το πακέτο media in δεν υπάρχει θύρα aux in και usb

 

δεν είμαι σίγουρος αλλά τα παραπάνω μπαίνουν μόνο απ το εργοστάσιο νομίζω

Link to comment
Share on other sites

φιλε, καλοταξιδο και με πολλα και ασφαλεις χιλιομετρα σου ευχομαι..Τωρα εαν ενδιαφερεσαι ακομα για το πλυσημο κλπ επιδη βρισκομαι και εγω σε αυτο το τριπακι (μονος μου ή καθαριστήριο) θα σ προτεινά μόνος σου και παλι μονος σου ειδίκα εαν πάρεις και ένα ωραίο κερακί και ισός και καποιόν πιλο θα γινεί αγνώριστο το κουκλί σου.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις ευχές!

Το γεγονός με την πινακίδα το ξεπερνάω, αφού το πρώτο χέρι ήταν ο ιδιώτης που το πήραμε!

Σχετικά με το RCD 210, είδα αυτό το βίντεο

και μου μπήκαν ιδέες για τη θύρα AUX/USB. Θα το ψάξω... Πατάτα πάντως να μην έχει καλωδίωση για τα πίσω ηχεία, έχω μπει παλαιότερα σε ίδιο Polo αλλά μαύρο που φόραγε το 310 και μου άρεσε το ηχοσύνολο, ενώ σε ένα λευκό TDI το καλοκαίρι πρωτοάκουσα το 210 και δεν μου άρεσε το fader μπροστά...
Πάντως το έχω συνηθίσει και πλέον με ικανοποιεί!

Φίλε Γιώργο, ο πατέρας μου έχει φανοποιείο και έχουμε όλες τις αλοιφές της 3M, και κατά πιθανότητα θα περαστεί ένα κερί για να ''δείξει''! Το προηγούμενο αμάξι ήταν μια X3 και αρκετά πλυντήρια ''μπήκαν σε blacklist'' μέχρι να καταλάβουμε πως κανένας δεν προσέχει το αμάξι σου το ίδιο με εσένα, όσο ακριβό κι αν είναι..!

Τα πρώτα km έχουν περάσει ομαλά και ξεκούραστα, εξαιρετικό το αυτοκίνητο και άνετο, ικανοποιεί όλα μας τα θέλω και ελπίζω να βγει αξιόπιστο! Κατανάλωση σε σβέλτο ρυθμό στον δρόμο 'Αργους-Κορίνθου και μετά με χρήση πόλης κατά βάση χαλαρά αλλά με μερικά ξεσπάσματα μέχρι τις 4-5.000 στροφές, μόνο 6,5 λίτρα!!

Εσείς τι λέτε? Για νέο οδηγό θα είναι καλό? ;P Edited by Tasos21
Link to comment
Share on other sites

145€ πολλά είναι φιλέ μόνο για το usb και το aux in

Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες έχουν ειπωθεί πολλές καλές και οίκο νομικές λύσεις για πηγές http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/55841-Πηγη-Rcd510-(Delphi,-Assembled-In-China)

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά, θα ασχοληθώ προσωπικά με το πέρασμα των Πανελληνίων...
Έχω φίλο -καθηγητή μου στα Γερμανικά- που ό,τι του πω να φέρει από ebay το έχω, σε καλή τιμή και σε σύντομο χρονικό διάστημα! Το καλώδιο που ανέβασε ο katsaleb μου φάνηκε ωραία λύση!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.