Jump to content
kouliss

#2Η Πανελλήνια Συνάντηση 2013, Πάτρα, 12-13 Οκτωβρίου

Recommended Posts

2013_B_Excurtion_at_Patra.png

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση 2013 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Τα μέλη, παλαιά και νέα, απο όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούμε για να γνωριστούμε καλύτερα. να διαδώσουμε το πάθος μας για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουμε το Hellenic VWClub!



Πρόγραμμα εκδρομής:
Σάββατο
- 08:00-09:00, οργανωμένη αναχώρηση και μετάβαση στην Πάτρα από διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα (π.χ. για την Αττική 09:00 από ΣΕΑ Μεγάρων)
- 12:00, άφιξη στο ξενοδοχείο

- 13:00, ελεύθερος χρόνος
- 19:30, συνάντηση μελών στο café-bar του ξενοδοχείου για γνωριμία και συζήτηση
- 20:30, προ-συνάντηση στην είσοδο του ξενοδοχείου για αναχώρηση με προορισμό την ταβέρνα με ζωντανή μουσική ΜΑΡΚΑΤΟ

- 22:30, ελεύθερο μη οργανωμένο πρόγραμμα

Κυριακή
- 09:30, πρωινό - ελεύθερος χρόνος
- 12:00, συγκέντρωση στην είσοδο - check out
- 12:15, αναμνηστική φωτογράφιση
- 13:20, επιστροφή στις πόλεις αφετηρία

 

Μετακίνηση

Στις πόλεις αφετηρίες με αυξημένη συμμετοχή θα εφαρμοστεί οργανωμένη μετακίνηση, στο μέτρο του εφικτού και της ασφαλούς οδήγησης, προκειμένου να προβληθεί η λέσχη και παράλληλα να υπάρξει αρχείο πολυμέσων (βίντεο - φωτογραφίες) για μελλοντικά αφιερώματα.

 

 

Διαμονή:
Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο 4* το ACHAIA BEACH HOTEL, στο οποίο θα διανυκτερεύσουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

 

Επίσκεψη:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα μας επισκεφτούν αυθημερόν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος στις εκδηλώσεις που απαιτείται.

 

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα έξοδα διανυκτέρευσης, χώρου στάθμευσης, πρωϊνού, πρόσβασης στο Internet, χρήσης γυμναστηρίου και σάουνας και την είσοδο στο καζίνο. 

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει απο την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο. Η μειωμένη τιμή υφίσταται μόνο για διανυκτέρευση το Σάββατο.

 

VIP μέλη - ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό):
Μονόκλινο: 52 ευρώ
Δίκλινο: 60 ευρώ
Τρίκλινο: 82 ευρώ


Μέλη - ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό):
Μονόκλινο: 65 ευρώ
Δίκλινο: 75 ευρώ
Τρίκλινο: 95 ευρώ

 

Με απόφαση του Δ.Σ. οι σύντροφοι VIP μελών (ζευγάρια) απολαμβάνουν της προνομιακής μειωμένης τιμής.

Στο ξενοδοχείο δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα.

  

 

Βραδινή εκδήλωση:

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:00, θα επισκεφτούμε ταβέρνα με μουσική για να φάμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε.

Λόγω ότι θα πρέπει να ενημερωθεί το μαγαζί με τον ακριβή αριθμό ατόμων θα εφαρμοστεί προπληρωμή που θα καλύπτει μέρος της τελικής συνολικής αξίας για κάθε συμμετέχοντα. Το αρχικό ποσό που θα δοθεί είναι 10 ευρώ και ανάλογα θα επιστραφεί ή καταβληθεί επιπλέον ποσό με την έκδοση του λογαριασμού.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν προσέλθει το ποσό δεν θα επιστρέφεται.

 

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 12:20, θα πάμε σε ένα ξεχωριστό σημείο για αναμνηστική φωτογράφηση. Το πολυμεσικό υλικό που θα δημιουργηθεί θα περιλάβει μόνο μέλη που έχουν συμμετάσχει στην εκδρομή σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και τους επισκέπτες από τις γειτονικές πόλεις.

 

 

Τεχνικός έλεγχος:

A/ Μηχανικός Έλεγχος

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση μπορούν να επισκεφτούν με το όχημα τους την εταιρεία ΤΣΑΚΟΥΛΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ η οποία θα διεξάγει δωρεάν τεχνικό έλεγχο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δηλώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στον υπεύθυνο της εκδρομής και να ορίσετε ραντεβού μεταξύ 1 - 10 Οκτωβρίου στο 210 56 96 716. Η εταιρεία βρίσκεται στην Λ.Αθηνών 358 στην άνοδο, έναντι του ΤΕΙ Αιγάλεω.

1358964589.jpg

 

 

Β/ Έλεγχος Ζυγοστάθμισης

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση μπορούν να επισκεφτούν με το όχημα τους την εταιρεία AUTO ΕΛΑΣΤΙΚΗ η οποία θα διεξάγει δωρεάν τεχνικό έλεγχο ζυγοστάθμισης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δηλώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στον υπεύθυνο της εκδρομής και να ορίσετε ραντεβού μεταξύ 1 - 10 Οκτωβρίου στο 210 28 53 598. Η εταιρεία βρίσκεται στην Λεωφ. Τατοϊου 67Α στην Μεταμόρφωση.

 

sponsors-auto-elastiki.jpg

 

 

Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό διήμερο πρέπει να δηλώστε την συμμετοχή σας, να καταβάλλεται τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στον υπεύθυνο της εκδρομής kouliss. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ και EUROBANK, μετά απο επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε στην αιτιολογία το επώνυμο σας και να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημέρα, ώρα, κατάστημα) για επαλήθευση. Τα λεφτά μπορείτε να τα δώσετε σε μια απο τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.


Προθεσμίες:
Συμμετοχές στην εκδρομή: Τρίτη 1 Οκτωβρίου
Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των δεσμευμένων δωματίων. Σε περίπτωση εξάντλησης θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.

Υπόψη ότι δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός δίκλινων με διπλό κρεβάτι και έτσι η ζήτηση τέτοιων δωματίων θα καλυφθεί με βάσει την προτεραιότητα συμμετοχής και της ταχύτερης καταβολής του κόστους συμμετοχής.
Συμμετοχές στην βραδινή εκδήλωση: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην πόλη φιλοξενίας.

 

Η έκδοση οδηγού εκδρομής είναι 1.0.7/10-10-2013 και θα τροποποιηθεί αν αλλάξουν οι οδηγίες. Ελέγχετε ότι έχετε διαβάσει τη νεότερη έκδοση.

 

Excursion_instructions_1_0_7_Patra.pdf
 

* για την προβολή του χρειάζεστε το Adobe Acrobat (www.adobe.com)


Λίστα Συμμετεχόντων:
Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.
Παράδειγμα: nick, +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, βραδινή εκδήλωση, φωτογράφηση Κυριακής
Εδώ θα σημειώνονται και οι επισκέπτες του Σαββάτου που θα έρθουν αυθημερόν.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Λευ kouliss, eFfIeT , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
GOLFAKI 4, passaTrela , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
passatebos, SpaFunPass , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
lupakos, Liberte , ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια  ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
CHRISMHT,mommygti , ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
GraveDigger , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
svouras,ta6ape , ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
kostas mk5 , ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 1 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 1 άτομα και αμάξι
Pagouristas, Pagourina , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
karpathoulinos , ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 1 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 1 άτομα και αμάξι
Zoi~Polaki , ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 1 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 1 άτομα και αμάξι
doumasj , ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
lion68 , ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 1 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 1 άτομα και αμάξι
ntinapnikos , ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια , ΝΑΙ στην βραδινή έξοδο με 2 άτομα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση με 2 άτομα και αμάξι
DarthCotsos, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜ. με 0 κρεβάτι/ια, ΝΑΙ  στην βραδινή έξοδο με 1 άτομα, ΝΑΙ  στην φωτογράφηση με 1 άτομα και αμάξι

* ο τύπος του κρεβατιού στα δίκλινα δωμάτια θα επιβεβαιωθεί με την καταβολή των χρημάτων.
Όσοι δεν δηλώσουν την παρουσία τους θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ενδέχεται να μην εξυπηρετηθούν.



Σύντομες οδηγίες για την εκδρομή:
Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση των οχημάτων τους (λάδια, λάστιχα, υγρά, κλπ). Πριν φτάσουν τα οχήματα στο σημείο συνάντησης για να αναχωρήσουμε για την πόλη προορισμό θα πρέπει να έχουν βενζίνη ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί με τις προκαθορισμένες στάσεις. Η αναχώρηση από τα σημεία συνάντησης θα γίνει στην ώρα που θα ανακοινωθεί και δεν θα παρεκκλίνει του προγράμματος.

Προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην διαδρομή ή σε άλλους οδηγούς, τα οχήματα μας θα σχηματίζουν μικρές ομάδες που θα αποτελούν το κομβόι. Στο κομβόι θα υπάρχει ο αρχηγός που θα οφείλει να ελέγχει την ταχύτητα και την πρόοδο της διαδρομής. Ανάμεσα στα οχήματα θα υπάρχουν οδηγοί με ασυρμάτους / PMR που θα ενημερώνουν τον αρχηγό του κομβόι για τυχόν προβλήματα. Οποιοδήποτε όχημα χρειαστεί να σταματήσει καλό θα είναι να ενημερώνει τον αρχηγό του κομβόι ώστε να καθορίζει την ταχύτητα ή να βοηθήσει τους επιβάτες του αν απαιτηθεί. Δείτε εδώ τι είναι τα PMR και πως χρησιμοποιούνται από την λέσχη μας.
Οι προσπεράσεις θα γίνονται ταυτόχρονα από όλα τα οχήματα. Επίσης όλοι όσοι έχουν PMR θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους, φορτισμένα και με εφεδρικές μπαταρίες αν απαιτείται. Θα χρησιμοποιούνται οι προκαθορισμένες συχνότητες για την επικοινωνία μας (αναγράφονται στον οδηγό της εκδρομής). Απαγορεύονται αυστηρά όλες οι επιδείξεις οδηγικής ικανότητας ή η οδήγηση μετά απο κατανάλωση αλκοόλ σε μη επιτρεπτά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα αποσύρεται άμεσα από το κομβόι. Εντός του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί θα πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς του και κυρίως η συμπεριφορά μας να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες του. Η χρήση της πισίνας και του γυμναστηρίου γίνεται με δική σας ευθύνη. Επίσης στην πισίνα απαγορεύεται η χρήση της μετά απο κατανάλωση αλκοόλ. Όλα τα παραπάνω αναλύονται περισσότερο στον οδηγό - πρόγραμμα της εκδρομής που έχει δημοσιευτεί. Θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καταπληκτικά αυτό το τετραήμερο και να γυρίσουμε ΟΛΟΙ ασφαλείς.



* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.


Ευχαριστούμε:
- Τα VIP μέλη που είναι πάντα κοντά στο Hellenic VWClub και φροντίζουν για την συνεχή λειτουργία του!
- όλους τους φίλους/επισκέπτες που θα συμμετάσχουν και σε αυτή την εκδήλωση!
- τους χορηγούς που ενισχύουν την λέσχη μας και χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!

- τα μέλη απο την πόλη φιλοξενίας που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδρομής!

 

~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

~~~~~~

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.           

Link to comment
Share on other sites

Passatebos + SpaFunPass 2κλινο 1 κρεβάτι , ΝΑΙ βραδυνή εκδήλωση , ΝΑΙ φωτογράφηση Κυριακής .

Εχεις παραπονο κυρια μου;;;;στα καλυτερα σε παει

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Golfaki4 + passatrela

2κλινο 1 κρεβατι

ΝΑΙ στην βραδινη εξοδο

ΝΑΙ στην φωτογραφιση

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ta6ape και svouras 2κλινο 2 κρεβάτια , ΝΑΙ βραδινή εκδήλωση , ΝΑΙ φωτογράφηση Κυριακής

 

Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση από svoura για να είμαστε σωστοί! 

 

Εύχομαι να περάσουμε ωραία!!!

Link to comment
Share on other sites

GraveDigger +1, 2κλινο με 1 διπλό κρεβάτι, ΝΑΙ στην βραδινή εκδήλωση, ΝΑΙ στην φωτογράφιση Κυριακής

Link to comment
Share on other sites

ta6ape και svouras 2κλινο 2 κρεβάτια , ΝΑΙ βραδινή εκδήλωση , ΝΑΙ φωτογράφηση Κυριακής

 

Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση από svoura για να είμαστε σωστοί! 

 

Εύχομαι να περάσουμε ωραία!!!

 ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο Αντωνης !!!! Οποτε επιβεβαιωνεται....................πανελληνια χωρις εμενα γινεται  :logik:  :sad: ?????? χαμος θα γινει :whistling:  :w00t:  :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Λευ kouliss + :heart: eFfIeT :heart:, 2κλινο, ΝΑΙ στην βραδινή εκδήλωση, ΝΑΙ στην φωτογράφιση Κυριακής

Link to comment
Share on other sites

Θα ερθω να σας βρω αυθημερον , τωρα ποια μερα θα ερθω θα ενημερωσω εν καιρω να δω πως θα τα παω με τη δουλεια .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!

Μιας και ειμαι απο Πατρα, θα παραστω!!!

Καλησπερα και καλωσορισες . Για την καλυτερη εξυπηρετηση σου πες μας που θα συμμετασχεις .

 

Παράδειγμα: nick, +1, βραδινή εκδήλωση, φωτογράφηση Κυριακής

Link to comment
Share on other sites

λογικα και μεις μεσα. οποτε mommygti+CHRISMHT 2κλινο 1 κρεβάτι , ΝΑΙ βραδυνή εκδήλωση , ΝΑΙ φωτογράφηση Κυριακής  NAI στο SPA μαζι με τη κουμπαρα !!!!!!


εεεε!!! Ξέχασες και το SPA!!!! Νομίζεις πως θα το γλυτώσεις??

 

το κομμωτηριο που το βαζεις ???? πως θα βγεις βραδυ κοπελιά????

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τα πρώτα 9 δωμάτια από τα διαθέσιμα έχουν ήδη διατεθεί. Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν την δέσμευση δωματίου πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειες τους.

Link to comment
Share on other sites

Θα έρθω και εγώ!!!! Οπότε DarthCotsos Ναι στη βραδινή εκδήλωση, Ναι και στηφωτογράφηση Κυριακής.

Για δωμάτιο έχω κανονίσει όπότε Κοσμά μην ανησυχείς για αυτό, δώσε μου σε pm κάποιο λογαριασμό να σου βάλω τα χρήματα για την εκδήλωση!!!smile.png

Link to comment
Share on other sites

Κοσμά βάλε και την αδερφή μου "zoi~polaki" για ένα Μονόκλινο, με συμμετοχή σε όλα. Ευχαριστώ

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Edited by ta6ape
Link to comment
Share on other sites

Και μεις μέσα σε όλα...... 2 κλινο με 2πλό κρεββάτι

 

doumasj +  :wub:

 

πάμε στα πάτρια εδάφη να σας ξεναγήσω....!!!  χαχαχαχ

Edited by doumasj
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και μεις μέσα σε όλα...... 2 κλινο με 2πλό κρεββάτι

 

doumasj +  :wub:

 

πάμε στα πάτρια εδάφη να σας ξεναγήσω....!!!  χαχαχαχ

Στα αλλα πατρια εδαφη ποτε θα παμε ;;; Να σε ξεναγησω εγω και η Ρενα ;;;;;   :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Ενημέρωση για κάθε ενδιαφερομενο. Το ξενοδοχείο έχει ακόμη 2 δωμάτια διαθέσιμα. Αν θέλει κάποιος ας επικοινωνησει μαζί μου.

Εστάλη από φορητή συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι απο πατρα έχω ένα golf mkv 1600fsi μπορώ να περάσω για καφέ την Κυριακή να σας γνωρίσω διότι υπάρχει κόλλημα με δουλειά!

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε !!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.