Jump to content
Stavros7

Αλλαγή Φλάντζας Ψευτοκάπακου

Recommended Posts

Καλησπερα σήμερα μου είπε ένας οτι σε λίγο θα χρειαστώ φλαντζα ψευτοκάπακου ...απο οσο φαντάζομαι ειναι η 058198025A σε 1.8τ κινητήρα..σωστά??Πείτε μου λιγο είναι κάτι το δύσκολο να αλλαχτεί?γιατι έχω μετακομήση και πρέπει να βρώ εδω μάστορα...Και όσο να'ναι δεν εμπιστεύομαι τον καθένα...Επίσεις θέλει να βάλει και κάπια κόλα??Εαν δεν πάρω την μαμα και πάρω δηλαδη απο την αντιπροσωπεία καποια ημιτασιόν?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τον κωδικο . Η γνησια με την ιμιτασιον εχουν πολυ μικρη διαφορα στη τιμη , θα σου προτεινα την γνησια . Δεν θα χρειαστεις καποια κολλα . Η αλλαγη της γινετε πολυ ευκολα , λυνεις τα 10αρακια βιδακια πανω απο το καπακι .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτή είναι η φλατζα. Μην ξεχάσεις να βάλεις κόλλα φίλε μου. Ίδιως στις γωνίες επανω στην φλατζα όπως και στη μεσα φλατζα κυκλικα πανω στο μπκοκ ομως. Καθάρισε πολύ καλά το μπλοκ του κινητήρα να μην έχει καθόλου λάδια για να πιάσει σωστά η κόλλα. Αυτός ήταν και ο λογος που είχα διαρροή. Προσοχή στις γωνιες.

Edited by jimakos75
Link to comment
Share on other sites

Πιστευω δεν χρειαζεται η κολλα , βεβαια αν θες να εισαι σιγουρος βαλε . Εγω παντως δεν εβαλα και δεν ειχα ποτε προβλημα διαροης.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για γνήσια μίλησα κι εγώ. Η αντιπροσωπεια βάζει κόλλα παντός όπως και οι μηχανικοι που έχω αλλάξει φλατζες σε εξωτερικά συνεργεία.

Edited by jimakos75
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.