Jump to content
kouliss

Προωθητικό Υλικό - Αξεσουάρ: Αυτοκόλλητα, Καπέλα, Μπλούζες, Μπουφάν, Κλπ

Recommended Posts

Φίλοι μας,

 

Για την διαφήμιση της κοινότητας δημιουργήθηκε, με την βοήθεια εξουσιοδοτημένων προμηθευτών, μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και κατάλληλου προωθητικού υλικού.

Την λίστα με τα διαφημιστικά αντικείμενα μπορείτε να την βρείτε στον κατάλογο προωθητικού υλικού κάνοντας κλικ εδώ: http://www.vwclub.gr/AdvCatalog.pdf

Στον κατάλογο θα βρείτε μεταξύ άλλων αυτοκόλλητα, καπέλα, μπλούζες, μπουφάν, ηλιοπροστασίες, κασκόλ, και άλλα είδη με το αναγνωριστικό λογότυπο.

 

Για να παραγγείλετε και να λάβετε κάποιο αξεσουάρ θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τους παρακάτω Κανόνες Προμήθειας Προωθητικού Υλικού:

  • Για την παραγγελία αξεσουάρ ισχύουν οι όροι χρήσης του δικτυακού τόπου και οι κανόνες προμήθειας προωθητικού υλικού.
  • Η καταγραφή της παραγγελίας, η παροχή πληροφοριών, η επικοινωνία με τους προμηθευτές και η ολοκλήρωση της διαδικασίας γίνεται από τον Υπεύθυνο Διεκπεραίωσης σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με Προσωπικό Μήνυμα κάνοντας κλικ εδώ: kouliss σημειώνοντας τις βασικές πληροφορίες επικοινωνίας μαζί σας, δηλαδή  ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, κινητό και τον κωδικό αξεσουάρ για το οποίο ενδιαφέρεστε. Μάλιστα για κάποια αξεσουάρ πρέπει να δηλώσετε πλήθος, μέγεθος και χρώμα.
  • Τα VIP μέλη λαμβάνουν το πρώτο τεμάχιο από κάθε είδος προωθητικού υλικού με μειωμένο αντίτιμο.
  • Όλα τα είδη διεκπεραιώνονται μέσω ομαδικής παραγγελίας ανά δίμηνο - τρίμηνο.
  • Η συμμετοχή στην ομαδική παραγγελία θεωρείται έγκυρη όταν πληρωθεί. Μόνο τότε ξεκινά η διαδικασία διεκπεραίωσης. Διαφορετικά διαγράφεται.
  • Η πληρωμή, η οποία προηγείται της αποστολής, γίνεται μέσω Τράπεζας ή Χέρι - με - Χέρι σε συναντήσεις της κοινότητας στην Αττική. Όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα, για αυτό χρειάζεται προσοχή στην μεταφορά του ποσού μέσω τραπέζης.
  • Η αποστολή γίνεται με courier ή Χέρι - με - Χέρι σε συναντήσεις της κοινότητας στην Αττική. Η διανομή ξεκινά με την παραλαβή του υλικού από τον εκάστοτε προμηθευτή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον εντολέα. Το κόστος τους καθορίζεται από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της εταιρείας ταχυμεταφορών.
  • Το Hellenic VWClub δεν δραστηριοποιείται εμπορικά, δεν διατηρεί απόθεμα και όλες οι διαδικασίες διεκπεραιώνονται με την βοήθεια εξουσιοδοτημένων προμηθευτών.
  • Οι ενδεικτικές τιμές που αναγράφονται δύναται να αλλάξουν χωρίς ενημέρωση.
  • Το προωθητικό υλικό διατίθεται αποκλειστικά για διαφημιστικούς λόγους.
  • Απαγορεύεται ρητά η χρήση του αναγνωριστικού σήματος της λέσχης χωρίς προηγούμενη έγκριση.
  • Για λάθη που προκύπτουν από τους εντολείς ή από τους κατασκευαστές του προωθητικού υλικού η ευθύνη επιβαρύνει τους ιδίους.
  • Κάθε υλικό που έχει παραγγελθεί και ο εντολέας δεν το παραλάβει - αποδεχτεί εντός δεκαπέντε ημερών από την ενημέρωση αυτού, τότε μεταβιβάζεται στην ιδιοκτησία της κοινότητας και το ποσό που τυχόν έχει προσκομίσει θα κατατίθεται στο ταμείο της λέσχης ως χορηγία του εντολέα.

 

 

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub

Link to comment
Share on other sites

Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάτι από το προωθητικό μας υλικό, παρακαλώ πολύ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να δούμε τι υπάρχει διαθέσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.