Jump to content
Βασιλης_4

Sprint Booster Για Golf Gt 170Ps

Recommended Posts

Golf GT 170ps

 

Καλησπερα παιδια ψαχνω να βελτιωσω την ανταποκριση του ηλεκτρογκαζιου..  Και εχω βρει ενα συγκεκριμενο που λεγεται spring booster (Δεν εχω σκοπο ακομα να μπω σε διαδηκασιες προγραμματισμου και βελτιωσεος μοτερ για να δω μια Α ανταποκριση)

Εχω μπει σε διαφορα φορουν μπας και βγαλω ακρη αλλα οι γνωμες ειναι 50-50 και διαφορα αμαξια και αντε βγαλε ακρη!! :suicide:

Ειναι αξιοπηστο??

Θα μου βγαλει καμια ζυμια το μοτερ??

Το check και αλλες ενδιξεις θα αναψουν??

Ξεγελαει τον εγκεφαλο και γινεται πιο αμεσο ή μονο δινει παραπανω rpm??

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

 

Edited by Βασιλης_4
Link to comment
Share on other sites

Guest πανος-gti

καλημερα φιλε εγω το εχω 3 χρονια στο 1.8 τουρμπο μου κ δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.βαλτο με κλειστα ματια .θα το ευχαριστηθεις αρκετα κ να προτιμησεις αυτο με το διακοπτη με τις 3 σκαλες κ να το βαζεις οποια σκαλα θελεις εσυ!δλδ εχει το νορμαλ το πρασινο λαμπακι που αντιστοιχει στο 50% αμεσης αποκρισης κ το κοκκινο που ειναι το 100% της  αποκρισης.

φυσικα να θυμασαι οσο πιο συχνα το χρησιμοποιεις θα εχεις μια μικρη καταναλωση βενζινης παραπανω απο το να μην το δουλευεις οταν δεν το χρειαζεσαι! αυτα απο μενα.


κ ναι δινει πιο αμεσο γκαζι μεσω εγκεφαλου καμια σχεση με ηλεκτρονικα του αμαξιου.μην το φοβασαι καθολου.κ γω ημουν διστακτικος πριν το βαλω αλλα οταν το δοκιμασα επαθα πλακα.

Link to comment
Share on other sites

Βασίλη, η απόκριση του ηλεκτρ.γκαζιού στο GT σου είναι μια χαρά, ίσως αυτό που καταλαβαίνεις σαν κακή απόκριση είναι το αναγκαίο (κακό) lag λόγω κομπρέσσορα & turbo, ξενίζει λίγο. 

 

To booster αυτό που θα κάνει είναι να μεταφράζει το λίγο γκάζι που θα πατάς σε πολύ, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι έχει καλύτερη απόκριση. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει όμως.

 

Επίσης, έχε υπόψην σου, ότι εάν έχει κάτι αρνητικό ο κινητήρας αυτός, είναι ότι λόγω μικρής χωρητικότητας (1.4) υποφέρει στις πολύ χαμηλές στροφές, γι αυτό και όποιος το πιέζει πολύ χαμηλά (πχ τέρμα γκάζι στις 1200rpm) είναι πιο εύκολο να πάρει κάποιο πιστόνι στο χέρι. Όταν λοιπόν βάζεις ένα sprint booster, ΔΕΝ μπορείς σε όλο το φάσμα να πατήσεις πολύ λίγο γκάζι, αφού ακόμα και το λίγο πάτημα μεταφράζεται σε πολύ. Οπότε (γνώμη μου), γενικά αυξάνεις τις πιθανότητες να την ακούσει, λόγω αυτού που ανέφερα παραπάνω.

 

Βέβαια, έχω και περίπτωση φίλου που το έχει εδώ και πολύ καιρό σε GT και δεν έχει πάθει τίποτα, οπότε περί ορέξεως..Προσωπικά πάντως δεν θα το έβαζα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και σας ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση!

Ξεκαθαριστικαν λιγο τα πραγματα και μου φενεται οτι θα του δωσω μια ευκαρια εχοντας στον νου μου στα χαμηλα οχι μπαντοφλιες :) (Δεν το ξεσκιζω στα χαμηλα Και ειδικα τωρα που ξερω ακριβος γιατι!!)  Αλλα λιγο η τριτη να αγριεψει επιβαλεται πιστευω!

Φιλε μου πανος-gti νομιζω πως εχω βρει το συγκεκριμενο και μου φενεται οτι εχει τρεις σκαλες!! Απο μερια εγκαταστασης θελει ηλεκρολογο??

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Edited by Βασιλης_4
Link to comment
Share on other sites

Απο μερια εγκαταστασης θελει ηλεκρολογο??

 

 

Ξεφισώνεις το γκάζι και παρεμβάλεις το sprint booster, δηλαδή βάζεις την φίσα στο booster και το booster στο γκάζι, είναι υπόθεση λίγων λεπτών. Απλά πρόσεχε μην σπάσεις την φίσα. Αν δεν το κατέχεις καθόλου το άθλημα βέβαια, καλύτερα δώσ'το να στο βάλουν, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πες μας εντυπώσεις!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω PiNiOn για τις οδηγιες!! Τωρα μαζευω τα λεφτα και με το που το δοκιμασω θα αναρτησω τα θετικα και τα αρνητικα του spring booster!! :)

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα να το βάλεις το είχα πρώτο στάδιο στο Golf βοηθάει στην απόκριση αρκετά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.