Jump to content
KOSTAS MK5

Weekly Night Out @ Αττική, Τετάρτη 16/10/2013, Car Tech, Auto Star, Κάτω Πεύκη

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση σας στις συναντήσεις CAR TECH, οι οποίες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στα οχήματα μας, για τον μήνα Οκτώβριο θα επισκεφτούμε ένα ιδιαίτερο χώρο με πολύ μεράκι, πολλά φωτά, λάμψη και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει όποιον το επισκεφτεί.

 

Έτσι λοιπόν αυτή την ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10/2013 η λέσχη μας θα επισκεφτεί το κέντρο περιποίησης αυτοκινήτου, του χορηγού μας Σπύρου Πλάτωνα, AUTO STAR όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των εργασιών στον τομέα της περιποίησης - συντήρησης (εντός και εκτός) ενός αυτοκίνητου καθώς και επισκευής του χρώματος όσο αυτό είναι εφικτό . Συγκεντρώστε λοιπόν τις ερωτήσεις σας και ο αρμόδιος στα θέματα περιποίησης αυτοκινήτου θα σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε.

 

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο κατάστημα AUTO STAR που βρίσκεται στην οδό Ναούσης 42 Κ. Πεύκη στις 20:00 για να σταθμεύσουμε τα οχήματα μας. ΧΑΡΤΗΣ

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:30

 

Για την καλύτερη ενημέρωση των παρευρισκομένων μελών η εταιρεία θα διαθέσει αυτοκίνητο πάνω στο οποίο ο υπεύθυνος θα μας δείξει ότι είναι εφικτό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δηλώστε μας έγκαιρα την συμμετοχή σας για την καλύτερη οργάνωση του χώρου.

Φορέστε όλοι τα αξεσουάρ της λέσχης… σημειώστε τις ερωτήσεις σας… και ελάτε να γνωριστούμε και να επιμορφωθούμε στο CAR TECH του Hellenic VWClub!

 

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

 

Με εκτίμηση,

 

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και ναι επιτελους θα χω ρεπο και θα ερθουμε κ μεις.Αντε γιατι μας λειψατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παρών κι εγώ!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από το οποίο αποκομίσαμε αρκετή γνώση για την περιποίηση του χρώματος, και οχι μόνο, του αυτοκινήτου!!!!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα ενα πολυ χρησιμο "μαθημα" το χθεσινο.

Λυθηκαν πολλες αποριες κ καταρηφθηκαν αρκετοι μυθοι σχετικα με την περιποιηση των οχηματων μας.

Να ευχαριστησουμε ολα τα μελη που παρα τον καιρο μας τιμησαν με την παρουσια τους.

Να ευχαριστησουμε επισης τον πλατωνα που αφιερωσε τον χρονο του για εμας καθως επισης κ για τα 2 δωρακια που μας εκανε.

Ραντεβου πλεον την επομενη εβδομαδα....

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρα μου θα ευχαριστησω και εγω ολα τα μελη που πηραν μερος στο χθεσινο car tech αυτο δειχνει την αναγκη των μελων μας για ενημερωση και για επιλυση των οποιων αποριων εχει ο καθενας μας.

Χαιρομαι που τα μελη μας δινουν το παρων και δειχνουν την αγαπη τους για την λεσχη δειχνοντας προς τα εξω και προς τους χορηγους-καταστηματαρχες τον ογκο την δουλεια και την πορεια αυτης που συνεχιζει απο τα λεγομενα τους να καταταςετε στις μεγαλυτερες και πιο διαφημισμενες λεσχες της χωρας μας.

Τελος να ευχαριστησω τον πρωταγωνιςτη της βραδιας Πλατωνα για τα οσα μας ειπε για τις συμβουλες που μας εδωςε τον χρονο που μας αφιερωςε και φυσικα για τα 2 χρησιμα και παραλληλα σημαντικα δωρα που προσφερε η επιχειρηση του στα μελη μας.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορω να πω οτι καναμε αισθητη την παρουσια μας χθες :laugh: Aσχετως αν καλυφτηκα με τα οσα ειπαν ηδη τα παιδια, το χθεσινο car tech ειχε μεγαλο ενδιαφερον, σιγουρα μας ελυσε πολλες αποριες  ο Πλατωνας οπως επισης για τις συμβουλες που μας εδωσε για την περιποιηση των αυτοκινητων μας. Απο την σειρα μου να τον ευχαριστησω για το πολυ σημαντικο δωρο που μου προσφερθηκε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ την Ο.Δ του club για την επιλογη να διοργανωσει το cartech στο καταστημα μου αλλα και ολα τα μελη τα οποια παρευρέθηκαν.!

 

Ηταν ιδιαιτερη χαρα και τιμη για εμενα να γνωρισω ολους εσας απο κοντα και πιστευω οτι μεσα απο την ωραια συζητηση που ειχαμε να μπορεσα να σας λυσω,οσο μπορουσα περισσοτερο,αποριες που ειχατε σχετικα με την περιποιηση του οχηματος μας.

 

Ευχομαι να ειστε ολοι ετσι παντα ενωμενοι και να συνεχισεται να αγαπατε τα αυτοκινητα σας και για οποιον φιλο χρειαστει οποιαδηποτε πληροφορια θα ειμαι παντα στη διαθεση του!

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.