Jump to content
jimaras

Polo R-Line Vs Polo Blue Gt

Recommended Posts

Στα άμεσα σχέδια είναι η αγορά δικού μου αυτοκινήτου. Έχω καταλήξει σε 2 εκδόσεις του polo. Την r-line με τον 1.2 tsi 105ps και το blue gt με τον 1.4 tsi 140ps με το σύστημα απενεργοποίησης 2 κυλίνδρων. Πιο όμορφο για μένα είναι το blue gt. Έχετε ακούσει όμως για προβλήματα που βγάζουν αυτοί οι κινητήρες?

 

Για τον 1.2tsi έχω ακούσει πχ για την καδένα που όμως αλλάζεται μέσω εγγύησης, αλλά για τον 1.4 που είναι σχετικά καινούργιος κινητήρας δεν έχω ακούσει κάτι. Περισσότερο λόγω του συστήματος απενεργοποίησης των κυλίνδρων με ανησυχεί.

 

Ευχαριστώ πολύ!!  :)  :)

Edited by jimaras
Link to comment
Share on other sites

Για τον κινητήρα του blue GT θα σου πουν τα μέλη με τα 7άρια. Γενικά δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής αν και δεν τα γουστάρω αυτά τα ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια.Από εμφάνιση είναι πολύ όμορφο θα έλεγα.Από την άλλη ο tsi με τα 105 έχει βγάλει κάποια προβληματάκια.....Προσωπικά θα επέλεγα το blue GT

Link to comment
Share on other sites

Η Αλήθεια ειναι πως με την αφιξη του νεου Golf 7 και του 1.4 TSI ACT δεν το εχουν πολλα μελη λόγω α) κρισης και β) οσοι παιρνουν πλεον καινουργιο θα ειναι TDI ... το 90% των golf που εχω δει ειναι TDI ..

Polo GT και απο εμενα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.