Jump to content
tso tso

Διαρροη Ρευματος

Recommended Posts

γεια σας παιδια ! εχω το FSI και εδω και πολυ καιρο μου πεφτει η ταση της μπαταριας , δηλαδη εκει που θα επρεπε να ειναι 12.5-6  volt πεφτει στο 12.2  ισως και παρακατω  και δεν εχει κουραγιο να παρει με ορεξη εμπρος ο κινητηρας . προσπαθω να βρω τροπους να βρω την διαρροη . τι εχω εξτρα πραγματα περα απο τον εργοστασιακο εξοπλισμο- οθονη pioneer χωρις καν μπας αλλα με διακοπτομενο ρευμα απο ασφαλειοθηκη και ακομα ρευμα απο θετικο πολο σε ρελε να περνει εντολη απο φωτα πορειας οταν τα ανοιγω για να καταληξουν σε λεντ ημερας ... για πειτε μου πως μπορω να ελενξω που μπορει να εχω διαρροη . εχω πολυμετρο , τεστερ τυπου μαρκαδορακι με το λαμπακι εντος με το καλωδιο στην αλλη ακρη και εχω και καλωδιο προγραμμα στο λαπτοπ  ... τι παιζει πως θα βγαλω ακρη ??? δεν εγραψα πιο πανω εχει μαμα συναγερμο ...  ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

δεν βλεπω να απανταει κανεις... μηπως εχει βαλει καποιος το πλακετακι για το can-bus οταν εβαλε οθονη εμποριου .... την μαρκα και απο που... καποιον συνδεσμο ... ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

δεν βλεπω να απανταει κανεις... μηπως εχει βαλει καποιος το πλακετακι για το can-bus οταν εβαλε οθονη εμποριου .... την μαρκα και απο που... καποιον συνδεσμο ... ευχαριστω!

Αν αναφέρεσαι στην κατανάλωση ρεύματος δεν είναι εξτρά πλακετάκι αλλά αλλάζεις το ήδη υπάρχον gateway.Για να μην έχεις πρόβλημα με την οθόνη αν είναι παλιάς χρονολογίας (στις καινούριες κινέζικες δεν υπάρχει πρόβλημα) πρέπει το gateway σου να είναι παραγωγής μετά το 2007.Νομίζω μετά το Κ ή το L δεν θα έχεις πρόβλημα.

http://www.aliexpress.com/item/VW-CAN-BUS-3C0-907-530-N/975953815.html

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου profesora ! καιρο εχουμε να τα πουμε ... για πες τι γνωμη σου τι προτεινεις και οι υπολοιποι συμφορουμιτες φυσικα... εχω το AVH 3100 DVD PIONEER και εχω κανει το λαθος να μην εχω βαλει το πλακετακι για το καν μπας για να αναγνωριζει ο εγκεφαλος οτι εχει συνδεδεμενη συσκευη κτλ και ετσι εχω διαρροη  ρευματος γιατι μενουν ανοιχτοι εγκεφαλοι οπως και της προεγκαταστασεις τηλεφωνου ... θελω το καταλληλο πλακετακι στην σωστη τιμη για να δουλευει το ραδιο οπως το μαμα RCD300... ακομη απο τα βγαλε βαλε τα φακρα βυσματακια τα εχω χαλασει ( δεν κανουν καλη επαφη με αποτελεσμα να λεει στο διαγνωστικο οτι εχω προβλημμα στην κεραια η στο βυσμα ) ,αν μπορει καποιος να μου πει κωδικο καλωδιων κεραιας ... και αν βρουμε απο κατεστραμενο κουφαρει την καλωδιωση ακομη καλυτερα... αυτα τα λιγα παιδια βοηθεια παρακαλω ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.