Jump to content
kouliss

Weekly Night Out Αθήνα, 14/11/2013, Μιρκολίμανο, Eleven

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VW club,

 

Μετά τις συναντήσεις μας στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής, η παρέα μας πάει προς την θάλασσα και πιο συγκεκριμένα Μικρολίμανο!

Αυτή την Πέμπτη 14/11/2013 τα μέλη από την Αθήνα θα συναντηθούν στο Μικρολίμανο στο καφέ ELEVEN (Ακτή Δηλαβέρη 13). Δείτε τον χάρτη για το κατάστημα εδώ!

 

Αρχικά θα συναντηθούμε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος στις 21:30 και εν συνεχεία στις 21:45 όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη, θα περάσουμε στο χώρο της καφετέριας όπου θα απολαύσουμε το ποτό, το καφέ, το φαγητό ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας.

 

Σημειώστε ότι το κατάστημα δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης για όλα τα οχήματα. Υπάρχουν κάποιες θέσεις μπροστά από το κατάστημα οι οποίες δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμες την ώρα της συνάντησης. Για τους λιγότερο τυχερούς υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης στα 400 μέτρα. Χάρτης χώρου στάθμευσης

 

Όπως σε κάθε μας συνάντηση έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας αφού οι συζητήσεις μας δεν περιορίζονται στο τομέα της αυτοκίνησης!

Χρησιμοποιήστε μόνο τα αυθεντικά αξεσουάρ της λέσχης για την καλύτερη διαφήμιση μας!

 

~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

 

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~ 

 

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

.

 

 

.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.