Jump to content
kouliss

Ενημέρωση Μελών

Recommended Posts

Αξιότιμα μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Hellenic VWClub πραγματοποιεί οργανωμένες συναντήσεις με εβδομαδιαία συχνότητα σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα από το 2004. Πλέον, οι συναντήσεις μας ανακοινώνονται από τους Συντονιστές Συναντήσεων και οι οποίοι είναι οι αρμόδιοι για την προετοιμασία των εκδηλώσεων. Με τις δικές τους πρωτοβουλίες και, την κεντρική εποπτεία και την συμπαράσταση του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου υλοποιούνται όλες οι δραστηριότητες. Έτσι εξασφαλίζονται η οργάνωση και η βελτίωση των γεγονότων που απολαμβάνουν τα μέλη της μεγαλύτερης κοινότητας για Volkswagen οχήματα.
 
Έχοντας ως κανόνα την συμμετοχή των μελών μας σε οργανωμένες εκδηλώσεις αυτοκινητιστικού (π.χ. CAR Tech, Πρωτάθλημα KART, CarWash, επισκέψεις σε μουσεία αυτοκινήτων)  και γενικού (π.χ. βόλτες για καφέ, bowling, cinema, εκδρομές) ενδιαφέροντος, σημειώνουμε ότι κάθε ανεξάρτητη προσέγγιση που δεν εμπίπτει στην περίπτωση της "συνάντησης με πρωτοβουλία μελών" αποτελεί αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που πορεύεται το Hellenic VWClub.
Ως εκ τούτου μια τέτοια πράξη, η οποία συνοδεύεται με ενέργειες εκμετάλλευσης των οργανωτικών ρόλων της λέσχης και της προώθησης της ιδέας δημιουργίας ανεξάρτητης ομάδας, θα έχει ως αποτέλεσμα την απομόνωση των ατόμων που συνετέλεσαν σε αυτή και την επιφύλαξη κάθε άλλων κατάλληλων ενεργειών με την συνεργασία της διαχειριστικής ομάδας.
 
Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο θα εγκαλέσει κάθε εγγεγραμμένο VIP μέλος που τυχόν συμμετάσχει σε τέτοιες προσπάθειες και θα επιβάλλει τυχόν κυρώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το καταστατικό.
 
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι όλες οι επίσημες συναντήσεις της λέσχης ανακοινώνονται και αναρτώνται στις δικτυακές τοποθεσίες www.vwclub.gr ή www.hellenicvwclub.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις αντίστοιχες ομάδες και μόνο εκεί από τους Συντονιστές Συναντήσεων ή το Δ.Σ..
 

Για τα κοινωνικά δίκτυα οι ομάδες είναι :
- twitter.com/vwclubgr
- facebook.com/groups/vwclub.gr
- youtube.com/hellenicvwclub
 
Συντονιστές Συναντήσεων είναι οι:
Θεσσαλονίκη: symearg
Ιωάννινα: Pagouristas
Λάρισα: activious
Λαμία: GraveDigger
Αθήνα: KOSTAS MK5, GOLFAKI 4

Υπενθυμίζουμε ότι το Hellenic VWClub, όντας η πρώτη κοινότητα για όλα τα VW οχήματα, έχει επιδείξει με την έως σήμερα πορεία ότι δεν εναντιώνεται σε προσπάθειες που χτίζονται με κόπο και πραγματικά ανεξάρτητη πορεία, αλλά αντιτίθεται σε κάθε ενέργεια σφετερισμού των κόπων που έχουν πράξει άλλοι και ειδικότερα τα μέλη αυτής της λέσχης.
 
Η παρούσα ανακοίνωση έχει διευκρινιστικό χαρακτήρα και για αυτό τον λόγο θα κλειδωθεί το θέμα.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Φίλοι μας,
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη το δικαίωμα της ανεξαρτησίας αλλά παράλληλα και την υποχρέωση της τήρησης των κανόνων και των κατευθύνσεων που ορίζονται σε μια οργανωμένη λέσχη, όπως είναι η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW, ανακοινώνει, σε συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης, ότι για τα μέλη PanosVR6, skaraviaios_potasas, bassakos και maria_Vor αμφισβητεί τις προθέσεις τους για την συνοχή του σωματείου και τους χαρακτηρίζει πλέον ως ανεπιθύμητους στην λέσχη.

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη PanosVR6 και skaraviaios_potasas έχουν διατελέσει στο παρελθόν θεμελιωτές της λέσχης. ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνοι συναντήσεων στην περιοχή της Αττικής. Δηλαδή, κατέχουν την εμπειρία και την γνώση των δυσκολιών της ισορροπημένης λειτουργίας της λέσχης. Αυτοί και αρκετοί άλλοι έχουν βοηθήσει στην οργάνωση της μεγαλύτερης κοινότητας VW οχημάτων. Όλοι αυτοί μαζί, είτε συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, είτε σε άλλες οργανωτικές θέσεις, είτε βοηθούν πέρα από τα "φώτα" της δημοσιότητας... φέρουν σε κάθε στιγμή την ίδια ιστορική ευθύνη! Έχουν την ευθύνη της αρχής και της συνέχισης της πορείας του Hellenic VWClub.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Φίλοι μας,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο διευκρινίζει ότι θεωρεί ανεπιθύμητη την εγγραφή ή την ανανέωση των παραπάνω μελών στην λέσχη.

 

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.