Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Day Out : 22/12 @ Αθήνα - Mc Arthur Glen - Σπάτα (Προσυνάντηση Renault)

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Βρισκόμαστε ήδη στο εορταστικό κλήμα των ημερών πράγμα που δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους για την επόμενη μας συνάντηση. Για αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμά μας διαφοροποιείται πρωτόγνωρα για όλους μας.

 

Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα το ραντεβού μας ορίζεται για την Κυριακή 22/12/13 και ώρα 12.00 στη γνωστή μας πια Renault, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

 

Προορισμός μας αυτή την φορά είναι το εμπορικό χωριό Mc Arthur Glen στα Σπάτα. Εκεί όλοι μαζί παλιά και νέα μέλη θα συγκεντρωθούμε για τελευταία φορά για το έτος 2013.Εφοδιαστείτε με εορταστική διάθεση και ελάτε να κάνετε τα ψώνια σας, τα δώρα σας, τα παιχνίδια με την οικογένεια σας μαζί με την θεότρελη παρέα μας. Βέβαια όπως συνήθως θα μας περιμένει και ένα ζεστό τραπεζάκι στο café Ambiente για να απολαύσουμε τον καφέ μας ή ότι άλλο μας κάνει όρεξη!

 

Όπως και στην προηγούμενη συνάντηση μας έτσι και σε αυτήν θα συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό για την πλαισίωση του ετήσιου μας ημερολογίου οπότε γυαλιστείτε και ελάτε να φωτογραφήσουμε το δικό σας vw όχημα  που μπορεί να φιγουράρει στο νέο μας ημερολόγιο.

 

Φορέστε τα γνήσια αξεσουάρ της λέσχης μας, δηλώστε μας την συμμετοχή σας και οδηγείστε μαζί μας για ένα βροντερό αντίο του 2013!     

 

χάρτης Renault

 

χάρτης mc arthur glen

 

 

~~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00


Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~~

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Edited by GOLFAKI 4
Link to comment
Share on other sites

τελικα φωτογραφιες θα δουμε απο παρνηθα???το ξεχασατε και δεν φτιαξατε ομαδα 2 βδομαδες τωρα!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ξεχάσαμε. Θα αναρτηθούν όποτε είναι εφικτό.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.