Jump to content
streetraser

Golf 4 Και Νεοτερα

Recommended Posts

καλησπέρα φιλοι  καλη χρονια ευχομαι σε ολους με υγεια πανω από όλα  θα σας πω μια ιστορια εν συντομια και θελω και την γνωμη σας σε καποια ερωτήματα που εχω αν δεν σας κανει κοπο να απαντησετε φυσικα,το 2009 πηρα ένα golf 4 του 2002 μοντελο εισαγωγης από γερμανια με πρωτη αδεια το 2005 ότι ηρθε εδώ(ελλαδα) διπορτο η εκδοση edition ειχε μεχρι και βαση για τηλ. 1600 κυβ. 115 αλογα.το θεμα ποιο είναι το συγκεκριμενο αμαξι το χρυσοπληρωσα τοτε 10.000 ευρω, την ιδια μερα που το πηρα μετα από 2 ωρες μου αναψε το λαμπακι του κινητηρα το πηγα την επομενη στο μαντρα που το αγορασα και με πηγε σε ένα δικο του μαστορα και καλα να το φτιαξει και ότι ειχε πρόβλημα ο αισθητήρας λ,να μην τα πολυλογο αυτό συνεχιστηκε 3-4 φορες το αμαξι εφτασε σε σημειο να μην ανεβαινει μια ανηφορα,τελικα το πηγα σε ένα δικο μου μαστορα και ητανε πολαπλασιαστες το εφτιαξα αλλα όταν πηγα να ζητησω τα χρηματα από τον μαντρα εφαγα πορτα και καλα καλυπτει μονο μηχανικα ,τεσπα στην πορεια εμαθα ότι ητανε τρακαρισμενο και μπροστα ,εν ολιγεις το εδωσα και πηρα ένα πασατ του 99 ωραιο αμαξι αλλα 1800 κυβικα ασυμφορο από βενζινη.οπου το εδωσα και αυτό, το γκολφ δεν εκαιγε τοσο.σκέφτομαι να παρω παλι γκολφ σαν και αυτό που ειχα του 2002 και μετα μεχρι 2005 λογο τριτεκνιας με συμφερει γιατι είναι καλα αυτοκίνητα νευρικα και να μην κρυβομαστε με ωραιο φωτισμο και ωραια αλλα εξτρα.κολαω στο ότι τι συμφερει καλυτερα 1400 η 1600.στο πρωτο είναι βαρη αμαξι θα καιει παραπανω ,στο δευτερο είναι 1600 συμφερει? και τι πρεπει να κοιτάξω στα συγκεκριμενα αμαξια ετσι ώστε να μην την πατησω παλι.συγνωμη αν σας κουρασα ευχαριστω.και κατι τελευταιο εχω δει πολλες αγγελιες αμαξιων γενικα και οι μαντραδες δεν εχουν τον θεο τους αλλα γραφουνε και αλλα εχει το αμαξι.π.χ. υπολογιστη ταξιδιού σε απλο μοντελο που ξερω ότι δεν εχει η ηλ.παραθ. και στην φωτο μανιβελλα από εταιριες μεταχειρισμένων ακουστες  και πανάκριβα για παλια μοντελα.  πολλυ κοροιδια γενικα.  

Link to comment
Share on other sites

να παρεις απο ιδιωτη.θα τρεξεις λιγο αλλα θα βρεις καλυτερο...1600 κυββικα ειναι καλα για γκολφ4 100 αλογακια σε πανε αξιοπρεπεως οπου θες.το 1.4 θα σε κουρασει.εγω στην θεση σου θα κοιταζα γκολφ station wagon φοβερα αμαξια και θα εβαζα στο παιχνιδι και τα ντιζελ.και ροπη και οικονομια.σκεψου το.ειχα την τυχη να κανω κοντα 7500 χλμ με 2 τετοια και ημουν τρελα ευχαριστημενος...

Link to comment
Share on other sites

το μεταχειρισμενο να ξερεις ειναι λαχιο.δε μπορεις να εισαι ποτε συγουρος. καλητερα να κοιταξεις απο ιδιωτη, και να ειναι και λιγο ψιρας ακομα καλητερα. πανω κατω φαινεται ο ιδιοκτητης αν προσεχει το αυτοκινητο η το εχει μονο για δουλεια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.