Jump to content
ΤΑΚΗΣ

Προβλημα Με Πορτα Οδηγου Iv

Recommended Posts

καλημερα παιδια και χρονια πολλα .εχθες καθως πηγα να ξεκλειδωσω την πορτα μαζι με το κλειδι βγηκε και ο αφαλος  συνοδευομενος απο εναν μεταλλικο ηχο που προκαλεσε κατι που επεσε μεσα στην πορτα.ξεκιναω την διαδικασια να δω μηπως μπορω να την ανοιξω, βγαζω την χειρολαβι και προσπαθω να την ανοιξω τραβοντας το συρματοσχοινο αλλα τιποτα, προσπαθω απο μεσα αλλα τιποτα.Δεν ξερω τι να κανω μπαινω απο την πορτα του συνοδηγου ,εχω γινει ρεζιλι και πονανε τα ποδια μου. καμια βοιηθεια αγαπητοι μου φιλοι?

Link to comment
Share on other sites

μα ειναι να πεδευεσαι για μια πορτα?τραβα σε ενα γειτονιακο συνεργειο και φτιαχτο

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες βγήκε ο αφαλός, να υποθέσω οτι βγήκε αυτό το κομάτι στα άριστερα.

81zb43WcrjL._SL1500_.jpg

αυτό που έπεσε μέσα στην πόρτα που άκουσες κατά πάσα πιθανότιτα είναι κάποιο απο τα δεξιά εξαρτήματα στην φωτογραφία

 

Το μακρόστενο ειναι κατα μεγάλη πιθανότητα πάνω στο μηχανικό κομάτι της κλειδαρειάς και αυτό πρέπει να περιστρέψεις με κάποιο τρόπο, κατσαβίδι ίσως, μέσα απο την τρύπα του αφαλού, ώστε να ξεκλειδώσεις την πόρτα.

Αλλιώς πρέπει να πας σε κλειδαρά.

Edited by dasauto
Link to comment
Share on other sites

καλημερα σου εχει σπαση το κουπακι του αφαλου με αποτελεσμα να σου φυγουν και τα υποληπα (((ελατηριο και ασφαλεια )) αυτο που ακουσεσ να πεφτη ητανε το κουπακι .μην προσαπαθησησ να το βγαλησ  γιατι πρεπει να βγαλεισ ταπετσαρια και γρυλο οποτε μην ανοιγησ δουληεσ.η vw δυνη κομπλε τον αφαλο τησ πορτασ κοστοσ περηπου στα 70 ευρο .αλλα μπορει να επησκευαστη και με ποιο λιγα χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον φιλαρακια. ανοιξα την πισω πορτα του οδηγου και με ενα μακρυ κατσαβιδι επαινεβει στην <<γλωσσα>> του μηχανισμου και την ανοιξα.μετα ελυσα ταπετσαρια, λαμαρινα εσωτερικη αφου εβγαλα το τζαμι και βλεπω μεσα στην πορτα το εξαρτημα που ειχε φυγει . ηταν ο μεταλλικος δακτυλιος σχηματος C που βρισκεται στο μεσα μερος της χειρολαβης και συγκρατει το αφαλο στην πορτα.εβγαλα ολον τον μηχανισμο της μπετουγιας καθαρισα γρασαρισσα ξανατοθετησα και ολα καλα thanks

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.