Jump to content
AndreasMetz

Sos Epc

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κύριοι. Όπως και σε πολλούς άλλους ιδιοκτήτες Golf vi έτσι και σε εμένα παρουσιάστηκε το πρόβλημα του  EPC. Πιο συγκεκριμένα , ήμουν στην εθνική και όπως πήγαινα με 170Km/h το αυτοκίνητο αρχήσε να μου πετάει τρελές στροφές και να ρετάρει σαν τρελό. Αμέσως έκοψα ταχύτητα και μπήκα στη δεξιά λορίδα γιατί το σοκ θα έλεγα πως ήταν μεγάλο. Αυτό που παρατήρησα ήταν το εξής : Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά έτρεμε ολόκληρο ακόμα και στις 1300 στροφές. Σαν να μην έφτανε αυτό , μου έβγαλε και πρόβλημα με τον καταλύτη. Οταν σταματησα στο επομενο parking ανοιξα το καπο και η μηχανη κουνιωταν δεξια και αριστερα με απιστευτη ενταση. Επειδή έχω διαβάσει πολλά σχετικά με το EPC καμία περιπτωση δεν ταιριαζει με την δικη μου. Μπορει να με βοηθησει καποιος? ( Το αυτοκινητο ειναι αγορασμενο πρωτο χερι το 2010 , εχει 100.000 km , και απο αποψη service ειναι παντα στην ωρα του ) Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Ησουν σε Safe Mode κ ολα αυτα τα σχετικα που διαβασες ειναι ακριβως οτι επαθες.. Δν καταλαβαινω γτ δν βρισκεις ομοιοτητα σε καμια περιπτωση..
Συνηθως ειναι βενζινες...σπανιοτερα πολλαπλασιαστες.. Μετα τ εκανες που σταματησες?

Link to comment
Share on other sites

Διαβασα αρκετα αρθρα τα οποια ελεγαν για υγρασια που πηραν τα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου απο καποια σχισμη καποιου φαναριου κτλ. Ισως να εχεις δικαιο. Ανοιξα το καπο να δω μπας και πηρε καμια σακουλα μεσα στη μηχανη ή απο κατω. Αφου δεν βρηκα τιποτα σχετικο ανοιξα το βιβλιο του αυτοκινητου και διαβασα το αντιστοιχο κειμενο. Επειδη ομως το αυτοκινητο συνεχησε να ρεταρει δυνατα ακομα και σταματημενο ( 800 στροφες DSG ) ειπα να βγαλω το κλειδι απο τη μιζα και να το ξαναβαλω μπροστα. Το εκανα και αφου το αφησα λιγο να "ηρεμησει" ειπα να ξεκινησω δειλα δειλα...τελικα σε ολη την υπολοιπη διαδρομη δεν σταματησε να ρεταρει. Αυριο θα το παω να το κοιταξουν. Ευχομαι να ειναι κατι απλο γιατι εδω και 3 χρονια που εχω το Golf δυστυχως μου εχει βγαλει πολλα προβληματα και φοβαμαι τα χειροτερα..

Link to comment
Share on other sites

Λογικά κάποιος θα είπε το ποίημα και εφόσον 100,000 δεν έχεις αλλάξει ούτε έναν ποτέ είναι πολύ πιθανό.

Μακάρι να είναι αυτό και να ξεμπερδέψεις με λίγα χρήματα..

Link to comment
Share on other sites

Κατα πάσα πιθανότητα είναι πολλαπλασιαστης. Προχθές τους αντικατέστησα και τους 4 αφού βγήκαν εκτός οι 2 μετά από αλλαγή των μπουζι. Λίγο φιάσκο η υπόθεση γιατί θα σε χρειαστούν 60€ για τον καθένα περίπου.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου θυμίζει οτα έσπασε πιστόνι πριν από 3 χρονια αυτή η ιστορία , μακάρι να είναι πολλαπλασιαστής

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.