Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Night Out : 23/1 @ Αττική - Φάληρο - Forest Cafe

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Το 2014 ξεκίνησε δυναμικά και με αρκετά καλή διάθεση. Ύστερα από ένα άκρως επιτυχημένο secret location meeting ακολουθεί η καθιερωμένη μας εβδομαδιαία συνάντηση πριν βέβαια από τον εορτασμό των γενεθλίων της λέσχης μας.

 

Έτσι αυτήν την εβδομάδα ημέρα Πέμπτη 23/1/14 και ώρα 21.00 σας περιμένουμε όλους παλιά αλλά και νέα μέλη στο CAFE FOREST που βρίσκεται στο συγκρότημα των VILLAGE Φαλήρου (οδός: παλιά Λ.Ποσειδώνος 1 & Μωραιτίνη 3) χαρτης εδω. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί γύρω από τα αγαπημένα μας vw οχήματα και όχι μόνο.

 

Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας και ελάτε και με την δική σας παρέα να διασκεδάσουμε όπως μόνο το Hellenic VWClub ξέρει.

 

Σημειώστε πως:Σε αυτήν μας την συνάντηση θα συγκεντρωθούν τα χρήματα για τους συμμετέχοντες στα γενέθλια της λέσχης ποσό που ανέρχεται στα 20εuro κατ' άτομο και περιλαμβάνει : την είσοδο στο κέντρο, το μπουκάλι και την τούρτα της εκδήλωσής μας.

Επίσης τα μέλη που δεν έχουν πληρώσει για την επετειακή μπλούζα θα μπορούν να το πράξουν την Πέμπτη.

 

Δηλώστε μας την παρουσία σας για την καλύτερη οργάνωσή μας.  

 

 

~~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00


Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~~

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

 

Edited by passatebos
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Η καφετερια

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

και εμεισ εκει θα ειμαστε

Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.