Jump to content
geoioa

Σταματησε Να Ανοιγει Το Πορτμπαγκαζ

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους

χτες παρατήρησα ότι πλέον το πορτ μπαγκάζ ανοίγει μόνο από το κουμπί μέσα και από το τηλεκοντρόλ. Σταμάτησε να ανοίγει από το σήμα VW. Σφάλμα δεν βγάζει κανένα με το vcds. Μέτρησα το διακόπτη που έχει μέσα το σήμα και είναι μια χαρά. Έχει τύχει σε κανέναν τέτοιο πρόβλημα??

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει σε παλαιότερο αμάξι μου, αλλά το έβγαλε μετά από ένα πολύ μικρό τρακαρισματάκι. Ίσα ίσα που με είχε ακουμπήσει ένας από πίσω σε ένα φανάρι, κατεβήκαμε κάτω, δεν υπήρχε ούτε γρατζουνιά και φύγαμε. Ποτέ δεν έμαθα τι ακριβώς είχε πάθει, αλλά μου το έφτιαξε ο φανοποιός του επίσημου δικτύου σε 2 λεπτά χωρίς να μου πάρει ούτε ευρώ. Δεν χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις κι εσύ, μπορεί να σε χτύπησε κάποιος λίγο στο παρκάρισμα χωρίς εμφανή σημάδια.

Link to comment
Share on other sites

τελικά το πρόβλημα το εντόπισα στην πλεξούδα του πορτμπαγκάζ. ένα καλώδιο μεσα στην πλεξούδα στο κάτω αριστερό μέρος του πορτμπαγκάζ, εκεί που βγαίνει από τον μετταλικό σωλήνα που κρατάει το καπάκι, είχε κοπεί και τα υπόλοιπα ήταν έτοιμα να κοπούν. Έβγαλα όλη την πλεξούδα, την επισκεύασα και την τοποθέτησα και όλα οκ.  8)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.