Jump to content
stsanoussis

Η Οδυσσεια Ενός Rns510

Recommended Posts

Το σκαλιζα, το σκαλιζα, κατάφερα και το "έβγαλα ΠΕΕ". Δοκίμασα να κανω πρώτα αναβάθμιση τους χάρτες και δεν τα κατάφερα. Με ότι cd και αν δοκίμασα fail. Μετα είπα να αλλάξω έκδοση. Δοκίμασα λοιπόν ξανά και ξανά να κανω update το firmware ώσπου στο τελος κόλλησε και είχα άσπρη οθόνη. Στα περισσότερα φόρουμ, Ελληνικά και ξένα διάβαζα ότι οι πιθανότητες να μην δουλέψει ποτε ξανα ηταν οι περισσότερες.

Λόγω δουλειάς, βρίσκω "ειδικό" στα blaukpunt ο οποίος έδειξε διάθεση να με βοηθήσει. Μετα απο λίγες μέρες τηλέφωνο και δυστυχώς "δεν φτιάχνεται".

Βρίσκω τον αντιπρόσωπο της continental. "Θα δοκιμάσω να το φτιάξω". Ραντεβου στην Κηφισιά για να το πάρει και δεν εμφανίστηκε ποτε. Τηλέφωνο και η απάντηση "δεν μπόρεσα να έρθω και γύρισα στην εταιρεία. Αν θέλεις μπορείς να το φέρεις ή να το στείλεις με courier". Μπα Άστο καλυτερα. Μια άλλη φορα. Ψάχνω και βρίσκω εταιρεία στην Πολωνία. Προτείνει στο site επισκευή ή μη χρέωση και συμβουλεύει να χρησιμοποιήσεις ups για την αποστολή στην Πολωνία.

Τηλέφωνο στη ups και η δεσποινιδουλα με την σεξυ φωνή με ενημερώνει ότι το κοστος αποστολής του rns στην Πολωνία ειναι 100€!!!!!

Επικοινωνία με τον Πολωνό ο οποίος μετα απο γέλια 3 λεπτών μου λεει ότι θα στείλει αυτος εντολη στην ups και το κοστος θα ειναι 20€.

Πράγματι το δέμα φεύγει. Η ups στην Πολωνία παραδίδει δέματα και Κυριακή. Οπότε Κυριακή και η Πολωνικη εταιρεία το παραλαμβάνει. Μετα απο 5 μέρες με ενημερώνει ότι η μονάδα ειναι έτοιμη. Συνολικό κοστος οσο έγραφε (100€) και αναβάθμιση στην έκδοση και τους χάρτες. Μετα απο 7μερες παραλαμβανω την μονάδα και την τοποθετώ. Την παρέλαβα σε ένα κουτί 80χ80 σε συσκευασία καινούργιου. Η μονάδα λειτουργεί κανονικα και το τραγικοτερο όλων ο "κακομοίρης" ο Πολωνός είχε κόψει και απόδειξη απο την ταμειακή του. (Εταιρεία γαρ).

Τελικά στη Ελλάδα είμαστε πολυ πίσω. Παρά πολύ πίσω. Μονο για καμία βίδα στον μαστροβαγγελη είμαστε.

Στη Ελλάδα δεν ήξερε κανεις αν φτιάχνεται , στην Ελλάδα δεν βρήκα συνεπή στα ραντεβου και στην Ελλάδα η ups ήθελε 100€ για μονή διαδρομή. Ο Πολωνός ήξερε ότι φτιάχνεται, ήξερε το κοστος και η Πολωνικη ups ήθελε 20€.

Edited by Stamos T
  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Δόξα στην Πολωνία και καλή διασκέδαση με το RNS !

Όσο για τα υπόλοιπα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ, όποιος χρειάζεται cd με την 3810 modified (tv free), ας μου πεί. Είναι δοκιμασμένο το cd και παιζει κανονικά.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

αδερφε οταν λες tv free εννοεις να παιζει τηλεοραση χωρις ανταπτορα??εμενα μου εκαναν μια αναβαθμιση περσι τον μαιο και εβαλαν χαρτες bmw και ξεκλειδωμα βιντεο να ναι καλα τα παιδια απο το τιγκουαν κλαμπ.αλλα για ελευθερη τηλεοραση δεν το ηξερα!δωσε καμια πληροφορια καθ οτι δεν ειμαι και σχετικος με το ρνς 510 το εχω μονο για ναβι.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την πληροφορια το βιντεο το εχω ξεκλειδωτο εν κινηση..αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν διαβαζει πολλα φορματ....ξερουμε κανενα κολπο για να διαβαζει αρχεια div x,mp4 klp...??

Link to comment
Share on other sites

Στο CC Μου που είχε B unit έβαλα την 4020 από εδώ http://www.rnsfirmware.com/ τους τελευταίους χάρτες για ανατολική Ευρώπη και μια χαρά. Απλά θέλει καλό CD/DVD R και χαμηλή ταχύτητα εγγραφής.

Χρησιμοποίησα TDK CD που είχα στοκ και Verbatim DVD σε΄μονή ή διπλή ταχύτηα εγγραφής με το Imgburn http://www.imgburn.com/ και όλα μια χαρά. 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, tv free εννοούμε να παιζει video ενω κινειται, για τηλεόραση χρειάζεσαι αντ

ποιον ανταπτορα χρειαζεται ??

Link to comment
Share on other sites

Μόλις πήρα ένα rns 510 μεταχειρισμενο και έχει παλιό firmware 1020 που μπορώ να ξέρω σε ποιο firmware μπορώ να το αναβάθμισω χωρίς να έχω πρόβλημα ;;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Αν το μοντέλο ειναι Α ή Β τότε μέχρι έκδοση 38. Αν ειναι μεγαλύτερο, οποία έκδοση θες. Το μοντέλο θα το βρεις πάνω στο RNS αν δεν το έχεις τοποθετήσει ή με διαγνωστικό ή αν δουλεύει σε εσενα το κρυφό μενού που ενεργοποιείται αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί setup

Link to comment
Share on other sites

στην πολωνια...δωσε λινκ του πολωνου να σωθουμε

Λογικα Λευτερη carsystems.pl ειναι το λινκ! ( http://www.carsystems.pl/rns510-error-202-black-screen-repair-service,id509.html ) Μπραβο στου Πολωνους Edited by Πάνος46
Link to comment
Share on other sites

Όταν εννοείς 38 εννοείς την 5238 γιατί έχω διαβάσει σε ξένα site ότι μέχρι αυτήν μπορούν όλοι χωρίς πρόβλημα ,επίσης θέλω μετά να αναβάθμισω τους χάρτες για να βάλω την v13 έκδοση που μπορείς να βρεις στο Ίντερνετ λόγω μεγάλης χωρητικότητας πρέπει να περάσω τους χάρτες σε sd card έλα όμως που εμένα δε μου διαβάζει τις sd hc κάρτες που κυκλοφορούν στον εμπόριο αυτήν την εποχή και παλιές που μπορώ να βρω είναι μέχρι 2gb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.