Jump to content
Foinx

Κόλλησε Το Ντουλαπάκι Συνοδηγού

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλια! Σε Golf 5 μου έχει κολλήσει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και δεν κατεβαίνει με ευκολία! Σαν να βρίσκουν τα πλαστικά της ράγας-οδηγού που έχει και δεν τσουλάει! Για να το ανοίξω το τραβάω με δύναμη και φοβάμαι μην το σπάσω στο τελος! Δοκίμασα να ρίξω λίγο λάδι στο "σιδηρόδρομο"-οδηγό (κάτω από τον δεξί αεραγωγό, άνοιξα το πλαϊνό πλαστικό, ΄σαν αυτό που ανοίγουμε για τις ασφάλειες αλλά από την πλευρά του συνοδηγού) αλλά τίποτα. Καμία άλλη ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

μήπως το έχεις παραγεμισμένο και μπλοκάρει τίποτα εκεί στους βραχίονες που το κλείνουν ? μήπως έπεσε κανας π.χ.στυλός στο πλάι και εμποδίζει ? 

δεν εξηγείται αλλιώς.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν το έχω παραγεμίσει ποτέ και είμαι 100% ότι δεν έχει μαγκώσει κάτι! Κάτι χαρτιά έχει μέσα και τπτ άλλο που να εξηγεί το μάγκωμα. Εκεί στους βραχίονες είναι το πρόβλημα, και νομίζω ότι από τον δεξί μαγκώνει περισσότερο. Γενικά δεν το ανοίγω πολύ. Προσπάθησα να λαδώσω τους βραχίονες για να γλιστρά καλύτερα αλλά το πρόβλημα παραμένει!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.