Jump to content
meletiad

Αρυθμιες Στο Ρελαντι

Recommended Posts

αλεξη οι στροφες σου παιζουν ?τι βλεπεις στο στροφομετρο ?

Τίποτα τάσο σταθερή η βελόνα και ο διαφορα στα rpm's είναι +-  40 μέχρι 60  στροφές ανα λεπτό δλδ για παράδειγμα στο ρελαντί από 860 - στα 820 και πάλι επάνω. 

Link to comment
Share on other sites

ανεβοκατεβαινει η βελονα?

όχι φίλε,όπως το περιγράφετε και παραπάνω η βελόνα  μένει σταθερή!!!. αυτές οι ενδείξεις που γράφω παραπάνω είναι όπως μου τις εμφανίζει  το obd και θεωρώ πως σε όλους παίζει σε τόσα λίγα rpm.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως το αυτοκίνητό σου δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από το δικό μας, όπως πιστεύω πως αν μπορούσες να μετρήσεις τις δικές μου τις στροφές θα παρατηρούσες ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα. Απλά είναι θέμα διαφορετικής περιγραφής στο πληκτρολόγιο. Προφανώς όταν συμβαίνουν οι αρρυθμίες παίζουν οι στροφές αλλά είναι τόσο μικρό το εύρος της διαφοράς που δεν φαίνεται στη βελόνα.

 

Στη θέση σου δε νομίζω να έψαχνα κάτι περισσότερο στο αμάξι και μάλλον θα την έπεφτα κάτω από τα δέντρα στην κοιλάδα, ή θα ανέβαινα στον Κουλά και τον Άγιο Νικόλαο να απολάυσω την πόλη από ψηλά. Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός. :queen:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

μην ανοιγω νεο θεμα.

σημερα και για πρωτη ισως φορα παρατηρησα κατι.

το βαζω μπροστα κανει κανονικα προθερμανση και ξεκιναω. κανω μια διαδρομη 15 λεπτα σταματαω να αγορασω κατι απο ενα μαγαζι και παω να ξαναβαλω μπροστα.

παρατηρω οτι δουλευουν οι στροφες πιο ψηλα απο οτι επρεπε. δηλαδη αντι να δουλευει στο ρελαντι 700-750 δουλευε 900-1000 στροφες.

ξεκιναω κανονικα με D σταματω στο φαναρι και οι στροφες επεσαν κανονικα στις 700-750.

ερωτηση.

εκανε ξανα προθερμανση ή ειναι κατι αλλο? καμια πεταλουδα π.χ

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα το κάνει κι ας έχω κάνει χειροκίνητο κιβώτιο. Για την ακρίβεια ανέκαθεν το έκανε, απλά δεν του έδωσα ποτέ σημασία αφού με ένα άγγιγμα στο πετάλ του γκαζιού ερχόταν στα ίσια του.

 

Επίσης μου το κάνει ακόμη και μετά από ταξίδι πολλών εκατοτάδων χιλιομέτρων.

Link to comment
Share on other sites

Καποιος μου είχε οτι η αρρυθμια-τρανταγμα να το πω στο μοτερ ισως να ειναι απον το λαδι που δεν εχει φτασει θερμοκρασια λειτουργίας. Το πίστεψα λογο οτι μετα απο κανα 5 λεπτο δεν το κανει.

Εφοσον ειπατε για missfire δεν θα μπρουσε να φανει στο διαγνωστικο η εχει χαρτογραφηθει ετσι ο εγκεφαλος ωστε να το καταλαβαινει και να το παραβλεπει?

ΥΓ

Edited by naruel
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.