Jump to content
savas7

Ιδανικοτερη Θεση Αισθητηρων Παρκαρισματος

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Ειμαι ενας νεος και πανευτυχης κατοχος ενος Passat CC του 2009 και νεος στο Φορουμ. Ημουν ηδη γερμανος, με Opel Corsa OPC και παρεμεινα γερμανος, αλλαζοντας ομως "ομαδα", αρα και επιπεδο! Το δικο μου δεν (!!) εχει αισθητηρες παρκαρισματος. Τη μουρη τη κουμανταρω, και πισω βεβαια, αλλα με τετοιο ποπο που εχει και την περιορισμενη ορατοτητα απο το πισω τζαμι, για σιγουρα θα ηθελα να βαλω. Επειδη εδω στη Κεφαλονια δεν κυκλοφορει αλλο σαν το δικο μου, εκτος απο ενα, το οποιο το εχω χασει το τελευταιο καιρο, εργοστασιακα που τοποθετουνται οι αισθητηρες? στο βαμενο προφυλακτηρα ή στο κατω μερος, εκει που ειναι μαυρο? Και ποιο σετακι ειναι το πιο διαδεδομενο? νομιζω πως ο ιδανικος αριθμος αισθητηρων ειναι 4 βαζοντας τους 2 ακριανους λιγο διαγωνια οπως στριβει ο προφυλακτηρας. Καθε γνωμη θα βοηθησει. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντύπωση ότι ο προφυλακτήρας εσωτερικά έχει ήδη έτοιμη τη χάραξη για τα μαμά... (μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά αλλά δεν χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.