Jump to content
Stavros7

Αγορα Αυτοκινητου

Recommended Posts

Καλησπερα σκεφτομαι οχι στο αμεσο μελλον αλλα γενικα να αλλαξω αυτοκινητο ειμαι κατοχος golf4 1.8τ και δοξα τον θεο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης..Θα ηθελα να παρω ενα αυτοκινητο στα 6000-7000 μεταχειρισμενο αλλα στην ιδια κατηγορια,δηλαδη παλι 1.800 σπορ μαμα εννοειται,σκεφτομουν το audi s3 αλλα παλι ειναι 10ετιας αυτοκινητο ,δεν ξερω καθολου απο τιμες και τετοια να σας πω την αληθεια δεν εψαξα απλα ρωταω εδω γιατι λιγο πολυ θα ξερετε τα προβληματα,μετα σκεφτομουν για golf5 αλλα δεν ξερω αν βγαζει 1800 και με 170+ αλογα.για βοηθηστε λιγο και εσεις.πειτε γνωμες, (σαφως και θα ηταν καλυτερο στις εποχες μας αμαξι μικροτερου κυβισμου ,απλα δεν μπορω να παω σε εκεινες τις ταχυτητες(οχι οτι τρεχω συνεχεια απλα να ξερω οτι μπορω να τρεξω) ) ..απλα θα ηθελα να μεινω στην γερμανικη αγοαρα,δεκτες ολες οι γνωμοις και αποψεις...

Edited by Stavros7
Link to comment
Share on other sites

βλεπω δεν απαντησε κανενας. κατ'αρχην πες μας γιατι θες να το αλλαξεις. μαλλον οχι λογο οικογενιας γιατι κοιτας s3 (διπορτο).σε 5αρι δε βγαινει 1800. εχει 1.4 με 122, 140 και 170 ps,  1.6 ατμοσφαιρα, που μαλλον δε θες και μετα 2λιτρο με 200 και 230ps

Link to comment
Share on other sites

Οπως λεει και ο xrigolfakias με λιγα παραπανω κριτηρια μπορεις να καταληξεις καπου πιο ευκολα. Παντως με τα κριτηρια που θετεις εισαι αναμεσα στο Audi s3 ,vw golf 5 gt 170 αντε και στο Opel astra gtc. Για το Opel δεν εχω γνωμη. Σιγουρα το gt δεν εχει τις δυνατοτητες του S3, αλλα σε διαβεβεωνω πως μια χαρα μπορεις να τρεχεις με αυτα τα αλογα και κινησε πιο ανετα/οικονομικα σε νορμαλ ρυθμους. Αμα εισαι και μαμα (δεν ξερω και ποσα hp εισαι ) δεν θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα. Προσεκτικο ψαξιμο μονο, γιατι μπορει να κανεις μια ανενεωση στο αυτοκινητο σου αγοραζοντας ενα καινουργιο μοντελο, αλλα ολοι οι νεοτεροι κινητηρες εχουν τις παθογενιες τους που ειναι γνωστες.

Link to comment
Share on other sites

Δοξα τον θεο και παλι δεν εχω καποιο προβλημα και ευχαριστημενος ειμαι,απλα λεω για το μελλον αν θελησω να αλλαξω να παω σε κατι παρομοιο αλλα πιο νεο σε χρονολογια,αυτο ειπα και για αυτο ψαχνω,ωστε να καταληξω καπου...αλλα απο οτι εψαξα στις προδιαγραφες που θελω και με τα λεφτα αυτα δεν υπαρχει κατι ικανοποιητικο για το γουστο μου.δεν ηξερα οτι το s3 εβγαινε μεχρι το 2004 σε 1800cc.απο οτι εψαξα στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* δηλαδη μετα ειναι 2000cc τα νεοτερα,ετσι εαν ειναι να παρω ενα αυτοκινητο ιδιας χρονολογιας κραταω και το ιδιο,golf5 170 αλογα καλο μου ακουγετε δεν το ηξερα οτι εχει τοσα αλογα και ποσα κυβικα?επισεις ουτε για το αστρα ηξερα τωρα το ειδα αλλα ειναι 140 αλογα,εμενα ειναι 180 και πιστευω θα εχει διαφορα στα 40 αλογα..

Edited by Stavros7
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.