Jump to content

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

 

Το Hellenic VWClub για δεύτερη φορά θα δώσει το παρόν σε ένα σημαντικό γεγονός για την ελληνική αυτοκίνηση, το Patras Motor Show που διοργανώνεται από την ΦΙΛΜΠΑ, για 4η φορά, στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2014 στην προβλήτα του Μόλου του Αγ. Νικολάου στην Πάτρα

 

Από το Σάββατο 21 Ιουνίου 17:00 μπορείτε να επισκεφτείτε το σημείο παρουσίας της λέσχης μας προκειμένου να μας γνωρίσετε απο κοντά!

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε για το δικό σας VW, βελτιωμένο ή όχι!

Επισκεφτείτε μας για να ανταλλάξουμε απόψεις για μηχανικές ή αισθητικές βελτιώσεις!

Ελάτε, παλιοί και νέοι φίλοι από την Πάτρα και τις γειτονικές πόλεις, για να ενισχύσετε την προσπάθεια μας!

 

Patras Motor Show

Το PMS είναι μία έκθεση Μηχανοκίνητων Οχημάτων με Πανελλήνιο πλέον χαρακτήρα όπου συγκεντρώνει τα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Φόρμουλες, Ιδιοκατασκευές, Ιστορικά Αγωνιστικά, αυτοκίνητα Αντιπροσωπειών και κάθε μορφή του Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος.
 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για πολλές κατηγορίες οχημάτων, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, και πολλά απρόοπτα!
 
Το Patras Motor Show θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22/6 και ώρα 21:30.

 

 

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί, στο δικό μας σημείο παρουσίας!

Εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε το διαθέσιμο προωθητικό υλικό, π.χ. αυτοκόλλητα, καπέλα, μπλουζάκια, ηλιοπροστασίες κλπ.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το Hellenic VWClub στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png

Σημαντικές σελίδες: Κάρτες ΜέλουςΑγγελίες | Αξεσουάρ | SmartPhones App

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 17:00 - 19:00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Εκ του Δ.Σ. της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen.  

Link to comment
Share on other sites

Τα αυτοκινητα ειναι ετοιμα για την εκθεση

Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τρία αυτοκίνητα φύγαν το Σάββατο με την ευχή των μελών να περάσουμε καλά.

Για μένα σαν μέλος του Δ.Σ δεν πέρασα τόσο καλά .Ο λόγος? Μηδέν συμμετοχή μηδέν σε όλα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Giannis Tsakanikas Miltos Karageorgos Nikos Giwrgos Vasileiou Mixalhs Patelis και ξάφελφο, Konstantinos Dionisopoulos Manos Plessas για το Σ.Κ που ήταν μαζί μας στην Πάτρα .Ένα μεγάλο μπράβο και στον Ιάκωβο από το fiesta maniac club που από τα 10 fiesta το ένα ήταν από Ριο.Θεωρούμαστε το πιο μεγάλο club και το πιο αρχαίο και κατεβάσαμε τρια αυτοκίνητα

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σαν παρέα περάσαμε ωραίες στιγμές στην Πάτρα... Σαν VW Club όμως κάτι δεν πήγε καλά.. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπω μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητιστικές λέσχες (αν όχι η μεγαλύτερη) στην Ελλάδα να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με 3 smartάκια σε ένα motor show... Και ακόμα πιο λυπηρό να μην υπάρχει η υποστήριξη από άτομα της γύρω περιοχής (τα οποία παρευρίσκονταν στην έκθεση και κάποιοι μάλιστα και σαν εκθέτες).. 3 αυτοκίνητα φύγαμε από την Αθήνα αγνοώντας απόσταση και έξοδα με σκοπό να προβάλουμε τα αυτοκίνητά μας αλλά ΚΥΡΙΩΣ ολόκληρη την λέσχη. Είναι κάτι το οποίο μας αρέσει, κάτι το οποίο αρέσει σε πάαααρα πολλούς εδώ μέσα αλλά κάπου κρύβονται..

Μόνο 3 στους 12202 μπορούσαμε??

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ που έτρεξαν και μας προσέφεραν τα μέγιστα για την παρουσία μας εκεί καθώς και τα μέλη τα οποία παρευρέθηκαν στο περίπτερό μας.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.