Jump to content
Tyreburner

Ζημιά Στα Φανάρια Polo Gti 6R Από Έκθεση Στον Ήλιο

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Χθές που έπλενα το αμάξι παρατήρησα κάποιες ψιλορωγμές στο εσωτερικό των φαναριών!!Μήπως ξέρετε εάν επιδιορθώνεται με κάποιο τρόπο ή εάν το καλύπτει η εγγύηση ή η ασφάλεια(φυσικά φαινόμενα).Περιμένω απαντήσεις!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.Χθές που έπλενα το αμάξι παρατήρησα κάποιες ψιλορωγμές στο εσωτερικό των φαναριών!!Μήπως ξέρετε εάν επιδιορθώνεται με κάποιο τρόπο ή εάν το καλύπτει η εγγύηση ή η ασφάλεια(φυσικά φαινόμενα).Περιμένω απαντήσεις!!edaqeved.jpg
Link to comment
Share on other sites

πηγαινε σε ενα φανοποιειο και καντα μια αληφη σε πρωτη φαση

Link to comment
Share on other sites

Εγω δεν βλεπω τιποτα πάντως. Για καλυψει η ασφαλιστική οποιαδήποτε ζημια ως αποζημειωση απο φυσικά φαινόμενα, θα πρέπει να εχουν υπάρξει ακραία φυσικά φαινόμενα πχ χαλάζι ,8-9 μποφωρ κλπ, πράγμα που δεν παιζει στην περιπτωση σου.

Υποψη οτι τα καιρικά φαινόμενα αποδεικνύονται απο την ΕΜΥ κ αλλους επίσημους φορείς. ( οπως αντίστοιχα και η καλυψη απο τρομοκρατικες).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by chrispant
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα φιλε μου. Μαλλον ειναι απ'εξω... Πηγαινε το αμαξι σε φανοποιο. Πες του να στα τριψει και να τα περασει με βερνικι.

Γινονται σαν καινουργια. Το κοστος υπολογισε το απο 30 εως 50 ευρω. και για 2 με 3 χρονια θα ειναι τζι-τζι!!!

Edited by panos000
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά. Το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι από το εσωτερικό του φαναριού. Το θέμα είναι ότι δεν το καλύπτει η επέκταση εγγύησης διότι η κανονική(που θα το κάλυπτε) έχει λήξει. Μου είπε βέβαια ο τεχνικός σύμβουλος ότι θα προσπαθήσει να το καλύψει. Τι να π'ω ρε παιδιά, μου φαίνονται λίγο μπαρούφες όλο αυτά. Υπόψην πήγα στον Γκρατσία Αγίας Παρασκευής. Γνώμες για όσα μου είπαν ή για την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία?

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να στα καλυψουν και πρεπει να εχουν και δυο χρονια εγγυηση επιπλεον σαν ανταλλακτικο..και να κρατησεις και αυτα και να τα εχεις καβατζα..μπορει να σου καλυψει και ποσοστο πχ 70-80%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.