Jump to content
kouliss

Ποδοσφαιρική Ομάδα 2014 - 2015

Recommended Posts

2014-fc-team-invitation.png

 

Αγαπητά μέλη,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη της κοινότητας και ερασιτέχνες της στρογγυλής θεάς που θέλουν να συμμετάσχουν στην Ποδοσφαιρική Ομάδα του Hellenic VWClub για το πρωτάθλημα 2014-2015.

 

Τα μέλη που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα πρέπει να προσέλθουν την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο  COSMOS CENTER στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη στη συμβολή των οδών Λ. Θηβων 226 και Παρνασού (xάρτης εδώ).

Τονίζεται ότι για την συμμετοχή στην ομάδα οι παίκτες αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλους τους κανονισμούς που αναλύονται στο συνημμένο αρχείο, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της:

Football_Team_Agreement_2014-2015.pdf

Προσοχή: οι συμμετοχές είναι δεκτές εφόσον οι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν στο σημείο συνάντησης. Για τον λόγο αυτό δεν γίνεται αποδεκτό κανείς άλλος τρόπος επικοινωνίας, στην παρούσα φάση.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Ναι θα περασο να δοσο σημετοχη αυριο στα γραφεια

Link to comment
Share on other sites

Μηνά καλησπέρα,

 

η συνάντηση δεν θα γίνει στα γραφεία της Λέσχης, θα είναι στο Cosmos Center, το εμπορικό κέντρο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. :-)

Link to comment
Share on other sites

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στην αυριανή συνάντηση. Ακριβώς για αυτό τον λόγο το θέμα κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητά μέλη,

 

καταρχήν συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά επαγγελματικοί λόγοι με κρατούν απασχολημένο τις τελευταίες 3 εβδομάδες περίπου.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δυστυχώς φέτος δεν θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα καθώς οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων ήταν μόνο καθημερινές και από τους 8 ενδιαφερόμενους οι 4 αδυνατούσαν να λάβουν μέρος καθημερινές.

 

Κατά συνέπεια δεν θα συμμετάσχουμε καθώς ομάδα με 4 παίκτες δεν γίνεται υφίσταται.

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εκφράσατε ενδιαφέρον να συμμετάσχετε και ελπίζουμε στο επόμενο πρωτάθλημα (2015-2016) να έχουμε μία δυνατή VWClub football team!

 

Με εκτίμηση, 

 

Το Δ.Σ. της Λέσχης.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.