Jump to content
stsanoussis

Βοήθεια Με Ολική Καταστροφή

Recommended Posts

Κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία. Το αυτοκίνητο το έδωσα σε μαντρά μέσω της ασφαλιστικής. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα 8.000€ για την αγορά άλλου παρά να το φτιάξω και να έχω ένα αυτοκίνητο με μεγάλο τρακάρισμα στο ιστορικό του. Λεπτομέρειες για το εικονομικό σε λίγες ημέρες. Προς το παρόν ψάχνω golf 6 160 ή tdi οπότε αν κάποιος φίλος ακούσει κάτει ας μου πεί. Και πάλι σας ευχαιστώ όλους για την βοήθεια. Προσέξτε μόνο τον Θάνο (electric doctor) γιατί τέτοιοι ανθρωποι δεν βρίσκονται εύκολα. Δεν είναι μόνο ότι είναι καλός στην δουλειά του αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι παλαιάς κοπής. Έχει μπέσα και φιλότιμο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mπράβο Στάμο σωστά έπραξες!!!Με το καλό να βρεθεί αντάξιο και ακόμη καλύτερο αυτοκίνητο απ΄αυτό που αποχωρίστηκες.

Link to comment
Share on other sites

Μια και έκλεισε το θέμα να σας ενημερώσω μήπως και κάποιος βρεθεί στη θέση μου. Τελικά αποδέχθηκα την προσφορά της Αγροτικής η οποία ήταν 8.000€. Για την ακρίβεια 5.100 απο την αγροτική και 2900 απο τομ έμπορο που αγόρασε το αυτοκίνητο. Υπήρξε μεγάλη ένταση με τον μαντρά καθώς απο το αυτοκίνητο αφαίρεσα ότι μπορούσα. Έτσι με την βοήθεια του Θάνου έβγαλα πράγματα. Σε όλες μου τις επικοινωνίες με την Αγροτική το επιχείρημα (κατόπιν συμβουλής του Θάνου) ήταν οτι εγκατέστησα τον εργοστασιακό εξοπλισμό. Με αυτά και με αυτά νομίζω ότι περιόρισα αρκετά την ζημιά καθώς τα πράγματα κοστολογούνται τουλάχιστον 1.200€ αν όχι περισσότερα. Τα πράγματα εννοείται ότι θα πάνε μαζί με τα λεφτά για την αγορά Golf 6 ή scirocco.

 

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και ελπίζω να είμαι εγώ ο τελευταίος. Και όποιος έχει υπόψιν του κανένα απο τα παραπάνω δύο που ψάχνω ας μου πει.

Το ξαναγράφω άλλη μια φορά ότι χρωστάω τεράστια χάρη στον Θάνο, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά (σκίστικε δηλαδή) και μου γλίτωσε πάρα πολλά λεφτά. Όσο για το παλιό, ελπίζω ο επόμενος να μην το αγοράσει ως "ατρακάριστο"

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον το θέμα έληξε αισίως μπορεί να κλειδωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.